Robotický mop - který?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2098
14.10.16 17:03

@j.k.1133
Vytre a vysaje poradne i u steny a v rozich?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
14.10.16 18:39

Na koberec při vytirani nesmí, a ani ho nerozezna, takže koberec je potřeba smotat…my máme jen malý takže mě to nevadí. Ale při vysavani normálně vleze na koberec, nemá s tím problém s i ho krásně vysaje :)
Stěny krásně objede to problém není, ostrý roh úplně v tom rožku teda nevezme, ale já jednou za týden vysavam sama kompletně takže mě to nevadí. Mám ho na udržování úklidu a teda na to vytirani, to teda úplně nesnáším, proto jsme si ho hlavně pořizovali ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
14.10.16 20:24

@j.k.1133
My mame v obyvaku a v loznici koberec, ale v kuchyni, koupelne, predsini a WC mame dlazbu. V duchu jsem si predstavila, jak pred kazdym vytiranim smotavam koberec v obyvaku a loznici :mrgreen:.
Daji se vymezit hranice, kam „robot“ pri vytirani nesmi?? (kvuli tomu koberci)
Nebo bych tam musela dat prekazku, kterou neprekona?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
14.10.16 21:35

@j.k.1133 A jak máte velké plochy? Máme taky docela dost volného prostoru, měli jsme roombu na vysávání a jezdila tu jak pomatená.

• Citovat
  • Upravit
52
14.10.16 21:53

@pedigka @Elenloth Tak tenhle taky nejezdí nijak systematicky, ale má vytřeno všude, kde mu vymezím prostor. Já ju pouštím i na celý obývací prostor což je asi 65 m2 a do ostatních místností ju pak pouštím zvlášť, zavřu dveře a hotovo :-). Jinak prostor jde vymezit i tzv. neviditelnou zdí, to dodávají k tomu, což je taky super, protože si občas vymezím i menší prostor, když potřebuju jen vytřít určité místo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
14.10.16 22:46

@j.k.1133 No tak to je dobře, že vytře všude. Nám tu roomba jezdila, někde byla xkrát, ale byl určitý prostor, kam prostě nezajela, protože jí dřív došly baterky. A to nebyl prostor nijak špatně dostupný, jen se vždy někam otočila dřív, než tam dojela.
Ale přemýšlím o tom, že jaký ten robomop vyzkouším. Koukám na Moppy a říkám si, že to asi zkusím, v nejhorším to můžu vrátit.

• Citovat
  • Upravit
52
15.10.16 10:53

@Elenloth Ten Robzone vydrží při plném nabití určitě tak 2,5 hodiny jezdit. Jako vrací se na místa kde už byl ale ty místa bere vždy v jiném směru takže to je velmi pozitivní zvlášť při vysavani. Dneska jsem ho schválně pustila když jsem doma abych to odpozorovala a musím říct, ze i na té velké ploše byl fakt všude i nohy stolů krásně objel dokola ☺ Já jsem fakt zatím moc spokojená, tak doufám ze to tak bude i nadále a nebudu tady za půl roku na něj nadávat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí