Robotický vysavač Rowenta

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
6.12.22 19:24

Robotický vysavač Rowenta

Ahojte :mavam:,

k vánocům si chceme pořídit robotický vysavač. Máme doma psa s delšíma chlupama a
co jsem zatím brouzdal jsem po netu, tak se mi nejvíc líbil od Rowenty: ***
Má s tímto modelem někdo zkušenost, podle recenzí na Alze vypadá slušně…případně, poradíte mi v cenové kategorii do 8000 Kč nějaký jiný? (aby vysával na podlaze dobře psí chlupy, vytíral - to beru spíš jako doplňkovou schopnost -, laserová navigace).

Díky za vaše tipy 8)

Edit adminem: smazán odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5683
6.12.22 23:40
@thom01 píše:
Ahojte :mavam:,

k vánocům si chceme pořídit robotický vysavač. Máme doma psa s delšíma chlupama a
co jsem zatím brouzdal jsem po netu, tak se mi nejvíc líbil od Rowenty: https://www.alza.cz/…d6733143.htm#….
Má s tímto modelem někdo zkušenost, podle recenzí na Alze vypadá slušně…případně, poradíte mi v cenové kategorii do 8000 Kč nějaký jiný? (aby vysával na podlaze dobře psí chlupy, vytíral - to beru spíš jako doplňkovou schopnost -, laserová navigace).

Díky za vaše tipy 8)

S laserovou navigaci bývají vysavače vyšší, taktéž zohlednit, aby se vám vešel i pid nábytek, sedačku.

Já teď koupila už 2.robotaka sencor, má dalkac, možnost přes WiFi, gyroskopuckou navigaci. A je právě nízký, necelých 8cm.
Ale po zkušenosti s 1.robotem, už vůbec neřešíme nějaké programování, vysavac si jezdí cikcak celou dobu, pizstim ho ob den a vždy má plnou nadrzku prachu, takže svoji práci dělá i tak perfektně.
Prvního robotaka sencor tudim cosi 6250,jsme kupovali zbytečně draze za 6ku, maka uz 3.rokem bez ztraty desitky nyní druhého s ozbacenim 4250 sencor, do dalšího našeho bytu jsem kupovala jen za 3500kc a pracuje úplně stejně dobře, taky je nizkej a spokojenost. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný