Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte
,
k vánocům si chceme pořídit robotický vysavač. Máme doma psa s delšíma chlupama a
co jsem zatím brouzdal jsem po netu, tak se mi nejvíc líbil od Rowenty: ***
Má s tímto modelem někdo zkušenost, podle recenzí na Alze vypadá slušně…případně, poradíte mi v cenové kategorii do 8000 Kč nějaký jiný? (aby vysával na podlaze dobře psí chlupy, vytíral - to beru spíš jako doplňkovou schopnost -, laserová navigace).
Díky za vaše tipy ![]()
Edit adminem: smazán odkaz
@thom01 píše:
Ahojte,
k vánocům si chceme pořídit robotický vysavač. Máme doma psa s delšíma chlupama a
Díky za vaše tipy
co jsem zatím brouzdal jsem po netu, tak se mi nejvíc líbil od Rowenty: https://www.alza.cz/…d6733143.htm#….
Má s tímto modelem někdo zkušenost, podle recenzí na Alze vypadá slušně…případně, poradíte mi v cenové kategorii do 8000 Kč nějaký jiný? (aby vysával na podlaze dobře psí chlupy, vytíral - to beru spíš jako doplňkovou schopnost -, laserová navigace).
S laserovou navigaci bývají vysavače vyšší, taktéž zohlednit, aby se vám vešel i pid nábytek, sedačku.
Já teď koupila už 2.robotaka sencor, má dalkac, možnost přes WiFi, gyroskopuckou navigaci. A je právě nízký, necelých 8cm.
Ale po zkušenosti s 1.robotem, už vůbec neřešíme nějaké programování, vysavac si jezdí cikcak celou dobu, pizstim ho ob den a vždy má plnou nadrzku prachu, takže svoji práci dělá i tak perfektně.
Prvního robotaka sencor tudim cosi 6250,jsme kupovali zbytečně draze za 6ku, maka uz 3.rokem bez ztraty desitky nyní druhého s ozbacenim 4250 sencor, do dalšího našeho bytu jsem kupovala jen za 3500kc a pracuje úplně stejně dobře, taky je nizkej a spokojenost. ![]()