Ahoj, měla bych dotaz na někoho kdo se v tom trochu vyzná. V Dubnu se nám narodil syn, mně tu neběží smlouva a přítel v tu dobu dělal v Německu. Od Dubna- Září, pak dal výpověď a dělá v ČR. Zažádala jsem tedy zde, a už mám schváleno. Nicméně z německa mi vyplatili nedávno cca 42 tisíc ( ten německý rodičák) Od října jsem měla pobírat rodičák v ČR a ten mi teď vrátí zpětně. Nastavila jsem si částku 10tisic. Ale v Jendovi je, že jsem vyčerpala 102 tisíc.. ať počítám jak počítám nevychází to. Je možné že mi z toho ztrhli i kindegald? To je přeci úplně jiná dávka ne? Zajdu se tam zeptat, jen mě zajímalo jestli někdo neví. Děkuju
Citovat
Upravit
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Ahoj, měla bych dotaz na někoho kdo se v tom trochu vyzná. V Dubnu se nám narodil syn, mně tu neběží smlouva a přítel v tu dobu dělal v Německu. Od Dubna- Září, pak dal výpověď a dělá v ČR. Zažádala jsem tedy zde, a už mám schváleno. Nicméně z německa mi vyplatili nedávno cca 42 tisíc ( ten německý rodičák) Od října jsem měla pobírat rodičák v ČR a ten mi teď vrátí zpětně. Nastavila jsem si částku 10tisic. Ale v Jendovi je, že jsem vyčerpala 102 tisíc.. ať počítám jak počítám nevychází to. Je možné že mi z toho ztrhli i kindegald? To je přeci úplně jiná dávka ne?
Zajdu se tam zeptat, jen mě zajímalo jestli někdo neví. Děkuju