Roltechnik kvalita

14552
22.10.15 10:22

Roltechnik kvalita

Hezký den, nemáte někdo osobní zkušenost s vanou firmy Roltechnik? Líbí se nám vana od santech Viky. Tu samou jsme objevili od Roltechnik (rozměry trošku jiné, ale to není předmětem dotazu) a o polovinu levnější. Nemáte někdo s výrobcem Roltechnik zkušenost? A jakou? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4396
22.10.15 11:01

Tyhle vany neznám, ale jestli to trochu pomůže, tak loni jsem vybírala vanu do domku a přečetla spoustu článků a recenzí na různé materiály a značky van. Nakonec nejlépe co se týká kvality resp. výdrže, snadné údržby a taky záruky vyšly vany Kaldewei.
Já jsem vybrala obyčejnou bez speciální povrchové úpravy a nebyla zas tak drahá. Je na ni 30 let záruka 8o A za rok používání a to mi sem tam něco do ní spadne, psy koupu apod., tak nemám ani malinkatou odřeninku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.15 11:09

My měli od Roltechniku velký masážní box pro dva. Vydržel rok! Vana začala protékat, několikrát to opravovali a nakonec nám sdělili, že je potřeba vyměnit celá vana, a le že bohužel nemají stejnou vanu, takže by pak nešlo požívat masážní trysky vsedě. Celý případ se táhnul skoro rok, kdy jsme čekali na vrácení peněz, které jsme dostali teprve až když jsem pohrozila právníky. Naštěstí jsme měli ještě vedle velkou vanu, kdyby nebyla, tak nevím, kde se koupeme :nevim:.

Za mě Roltechnik nikdy více! Třeba klasické samostatné vany mají kvalitnější, a le už jen za ty nervy, kdy se vykrucovaly, jak s námi jednali jejich opraváři…ne, ne, ne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
22.10.15 11:10

Pohledala jsem to a mám typ saniform plus 160×70 a stála necelé 4tis. A vzpomněla jsem si, že jsem ji volila hlavně kvůli tloušťce plechu před posmaltováním, protože je 3,5mm, což ostatní nebyly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
22.10.15 12:04

No my máme atypický rozměr a jediná, co by tam od kaldewei možná šla je mini star za 16 tisíc - tak to určitě ne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
22.10.15 12:15

@Miriska tak to se nedivím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
22.10.15 12:18

No právě :roll: Já našla rozměrově vhodnou od santech, manžel pak našel skoro tu samou od roltech o polovinu levnější a ted dumáme, kde je zakopán pes. Roltech má 10 let záruku…ale ta představa, že by se přece jen něco po…a kopejte vanu z koupelny k reklamaci :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
22.10.15 12:59

A materiál je stejný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
22.10.15 13:18

Obě jsou akrylátovky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
22.10.15 14:06

Tak ještě zkus pohledat tloušťku, případně jesti nemají nějakou jinou povrchovou úpravu. Pak už mě jedině napadá, že u té první platíš za značku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.1.16 15:07

Ahoj, momentálně řeším problém s firmou Roltechnik, objednala jsem si v prosinci vaničku ke sprchovému boxu, bohužel přišla jiná. Tak jsem ji odeslala zpět s žádostí o vrácení peněz. Dnes jsem jim volala, s otázkou jak to vypadá a bylo mi řečeno, že jim žádná vanička nepřišla. Řekla jsem jim, že mám potvrzení z pošty o převzetí. To následovala výmluva, že toho mají hodně, že to nemohou dohledat, ať jim pošlu číslo balíku. Opravdu katastrofa!!! Mám celkem obavy z toho, že mi peníze nevrátí. Také jsem jim vyhrožovala ČOI a ČT, načež mi paní s klidem odvětila, že to klidně můžu. Toto jednání značí o tom, že jsou na takové jednání lidí zvyklí. Takže za sebe tuto firmu rozhodně ****NEDOPORUĆUJI****!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí