Romantický víkend pro dva

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
563
30.9.13 08:22
@kolik píše:
No na vsechno jsem koukal, porad hledame nove moznosti kam s manzelkou vyrazit a krome Frankova dvora nic z vyse zminenych nema bazen, ktery tak nejak povazujeme za naprosty zaklad wellness pobytu. Sv. Katerina vypadala fakt super, ale zadnej bazen, to neni nic pro nas. Nejlepe kdyz maji bazen a detsky bazenek jako bonus!

No jestli jedete i s dětmi, tak doporučuju hotel Happy Star na jižní Moravě. Jezdíme tam právě kvůli bazénu, ten je super a můžeš tam téměř kdykoliv. Je tam i nabídka masáží a taky dobře vaří. Kousek odtam v Hatích je obrovský hrací komplex pro děti Dětský svět a ve Chvalovicích zastřešený park s dinosaury.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
30.9.13 08:35

Holky, díky za tipy :kytka: Jdu to projet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2275
30.9.13 12:43

@pepřenka http://www.romantick.cz/ + procházka po Krumlově, dobrá véča… doporučuji z vlastní zkušenosti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2275
30.9.13 12:46

@kolik Tak to snad jedině… tohle :mrgreen: tam bazén mají :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2275
30.9.13 12:56

@kolik Já byla s dětmi v Liberci cca před 3mi lety a musím říct, že s Čestlicemi se to nedá rovnat. Smrad chlóru, sauny nic moc. Čestlice jsou fakt špica, ale už to také není ono. Některé „páry“ (jako páry od slova pára - ne páry jako lidi :mrgreen: ) už jsou omezené, loupou se dlažky, sauny zatím ok. Já kdybych němela děti, tak trávím v Čestlicích jen večer v saunách. Do 19 tam je dost lidí, potom už celkem klid a pohoda. Ale harantíci vyžadují tobogány, takže jsme tam většinou celý den o jarních prázdinách 1× do roka, jinak drahota to je :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.11.13 16:38

Zdravím,
já doporučuji Deštné v Orlických horách, je tam kouzelná příroda (na procházky jako dělaná), klid a ten vzduch. =) Jsem z města, takže vyhledávám místa, kde se „zastavil čas“. Byli jsme s přítelem ubytovaní v jednom pěkném rodinném penzionu (Penzion U Matulů, www.penzionumatulu.cz). Spokojenost největší, jsou to velice milí a ochotní lidé, navíc jsou vybaveni dětským koutkem, dřevěnými postýlkami pro miminka (žádná skládací plastová monstra), přebalovacím pultem a nabídli nám i vaničku na koupání. =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
15.6.17 13:50

Prosím ještě někdo nějaký tip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
15.6.17 14:43

Hotel Horal nebo Lanterna ve Velkých Karlovicích a pak Resort Dolní Morava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.6.17 21:23

Ždár nad Sázavou, penzion V Kapli - krásné romantické ubytování, luxusní snídaně v penzionu, příjemné okolí - památky UNESCO, dobrá cukrárna naproti, v okolí hezká příroda na procházku a dobré trasy na kolo. Byli jsme na víkendu ve dvou na jaře a bylo to super :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.