Romantický víkend pro dva
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Romantický víkend pro dva
Chtěla bych někam s manželem na víkend. Ale jsem těhotná, tak žádný adrenalin. Spíš relax, případně nějaký pěkné místo na procházky a příjemné ubytování.
Poradíte?
Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mne se moc libilo v Beskydech, v hotelu Solan. Byly jsme tam na jare s rocni dcerou, ja jsem byla v 6.mesici a pobyt byl prijemny. Maji wellness, coz teda vyuzil spis manzel a bazen se slanou vodou. Vyborna kuchyne. oKolo pekna priroda na prochazky, v informacnim centru probihala nejaka vystava, v okoli k nastiveni treba ROznov pod RAdhostem, trochu dal je Stramberk…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@phoma píše:
@pepřenka resort svatá Kateřina byli jsme tam už 3 x
jo, ten stojí za vyzkoušení, tu sochu souznění, ty bronzové tři tanečnice spojené do kruhu odléval můj manžel
ten resort je skvělý
miluju jejich lososa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 faaaakt ta je úžasná koukala jsem na ni vždycky po ránu nikde nikdo jen ptáci rvali na cely les a já milují jejich risoto a vlastně není tam nic co by mi nechutnalo mnam akorát me drazdilo množství kcal u každého jídla člověk si pak nemůže pořádné zahresit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podívala bych se na slevomaty ![]()
mě se líbil parkhotel na baračke na slovensku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@phoma píše:
@terinka4444 faaaakt ta je úžasná koukala jsem na ni vždycky po ránu nikde nikdo jen ptáci rvali na cely les a já milují jejich risoto a vlastně není tam nic co by mi nechutnalo mnam akorát me drazdilo množství kcal u každého jídla člověk si pak nemůže pořádné zahresit
jo, i já se trochu podílela, když se finišovalo, aby byla včas na odhalení
a já taky miluju jejich jídlo, všechno, mňam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky hlasuji pro Sv. Katerinu
tento vikend maji dokonce akcni ceny, tak to zvazujem ![]()
- Citovat
- Upravit
Byli jsme, pres slevomat, v Hluboke nad Vltavou. Zamek, jeho okoli, vic jsme toho ani nestihli. Moc se nam tam libilo, pekne ubytovani. Opravdu to stalo za to. Prijemne, na pohodu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byli jsme teď v září se slevomatem ve Špindlerově mlýně hotel Lesana a byli jsme naprosto spokojení. V hotelu je wellness (bazén, výřivka, sauna, parní sauna, teplé lavice) za hotel les plný hub a město kousíček. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kolik píše:
No na vsechno jsem koukal, porad hledame nove moznosti kam s manzelkou vyrazit a krome Frankova dvora nic z vyse zminenych nema bazen, ktery tak nejak povazujeme za naprosty zaklad wellness pobytu. Sv. Katerina vypadala fakt super, ale zadnej bazen, to neni nic pro nas. Nejlepe kdyz maji bazen a detsky bazenek jako bonus!
No jestli jedete i s dětmi, tak doporučuju hotel Happy Star na jižní Moravě. Jezdíme tam právě kvůli bazénu, ten je super a můžeš tam téměř kdykoliv. Je tam i nabídka masáží a taky dobře vaří. Kousek odtam v Hatích je obrovský hrací komplex pro děti Dětský svět a ve Chvalovicích zastřešený park s dinosaury.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pepřenka http://www.romantick.cz/ + procházka po Krumlově, dobrá véča… doporučuji z vlastní zkušenosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.