Romantický víkend pro dva

2445
29.9.13 22:07

Romantický víkend pro dva

Chtěla bych někam s manželem na víkend. Ale jsem těhotná, tak žádný adrenalin. Spíš relax, případně nějaký pěkné místo na procházky a příjemné ubytování.

Poradíte?
Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1854
29.9.13 22:12

A cenová úroveň? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043

Mne se moc libilo v Beskydech, v hotelu Solan. Byly jsme tam na jare s rocni dcerou, ja jsem byla v 6.mesici a pobyt byl prijemny. Maji wellness, coz teda vyuzil spis manzel a bazen se slanou vodou. Vyborna kuchyne. oKolo pekna priroda na prochazky, v informacnim centru probihala nejaka vystava, v okoli k nastiveni treba ROznov pod RAdhostem, trochu dal je Stramberk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965

@pepřenka resort svatá Kateřina byli jsme tam už 3 x :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.9.13 22:17
@phoma píše:
@pepřenka resort svatá Kateřina byli jsme tam už 3 x :oops:

jo, ten stojí za vyzkoušení, tu sochu souznění, ty bronzové tři tanečnice spojené do kruhu odléval můj manžel :mrgreen: ten resort je skvělý :mrgreen: miluju jejich lososa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
29.9.13 22:21

Frankuv dvur Jindrichuv Hradec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
29.9.13 22:23

@terinka4444 faaaakt ta je úžasná koukala jsem na ni vždycky po ránu nikde nikdo jen ptáci rvali na cely les a já milují jejich risoto a vlastně není tam nic co by mi nechutnalo mnam akorát me drazdilo množství kcal u každého jídla člověk si pak nemůže pořádné zahresit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
29.9.13 22:26

Podívala bych se na slevomaty :D
mě se líbil parkhotel na baračke na slovensku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.9.13 22:26
@phoma píše:
@terinka4444 faaaakt ta je úžasná koukala jsem na ni vždycky po ránu nikde nikdo jen ptáci rvali na cely les a já milují jejich risoto a vlastně není tam nic co by mi nechutnalo mnam akorát me drazdilo množství kcal u každého jídla člověk si pak nemůže pořádné zahresit

jo, i já se trochu podílela, když se finišovalo, aby byla včas na odhalení :mrgreen: a já taky miluju jejich jídlo, všechno, mňam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MV313
29.9.13 23:09

Taky hlasuji pro Sv. Katerinu :) tento vikend maji dokonce akcni ceny, tak to zvazujem :)

• Citovat
  • Upravit
1707
30.9.13 05:14

Byli jsme, pres slevomat, v Hluboke nad Vltavou. Zamek, jeho okoli, vic jsme toho ani nestihli. Moc se nam tam libilo, pekne ubytovani. Opravdu to stalo za to. Prijemne, na pohodu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3887
30.9.13 06:02

Byli jsme teď v září se slevomatem ve Špindlerově mlýně hotel Lesana a byli jsme naprosto spokojení. V hotelu je wellness (bazén, výřivka, sauna, parní sauna, teplé lavice) za hotel les plný hub a město kousíček. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
30.9.13 08:22
@kolik píše:
No na vsechno jsem koukal, porad hledame nove moznosti kam s manzelkou vyrazit a krome Frankova dvora nic z vyse zminenych nema bazen, ktery tak nejak povazujeme za naprosty zaklad wellness pobytu. Sv. Katerina vypadala fakt super, ale zadnej bazen, to neni nic pro nas. Nejlepe kdyz maji bazen a detsky bazenek jako bonus!

No jestli jedete i s dětmi, tak doporučuju hotel Happy Star na jižní Moravě. Jezdíme tam právě kvůli bazénu, ten je super a můžeš tam téměř kdykoliv. Je tam i nabídka masáží a taky dobře vaří. Kousek odtam v Hatích je obrovský hrací komplex pro děti Dětský svět a ve Chvalovicích zastřešený park s dinosaury.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
30.9.13 08:35

Holky, díky za tipy :kytka: Jdu to projet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2275
30.9.13 12:43

@pepřenka http://www.romantick.cz/ + procházka po Krumlově, dobrá véča… doporučuji z vlastní zkušenosti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.