Rovnátka - 15 let

24.11.23 22:38

rovnátka- 15 let

Ahojte vsichni, je mi 15 let a nelibi se mi moje horni zuby, mam uprostred mezeru a mezi dalsimi zuby obcas taky. myslim ze by vse vyresily rovnatka, ale kdyz jsme se na ne cca pred rokem ptaly s mamkou moji zubarky, rekla, ze to neni urgentni a zas tak krive zuby nemam… potrebuji radu co delat a popripade jak ji nejak presvedcit, protoze kdyz rika zubarka, ze nejsou nutne, tak si to pak mysli i moje mamka. ale opravdu se nemuzu ani usmat a zuby mi vadi… platba rovnatek by pro me rodice nebyla zas tak velka vec, ale hlavne jde o to, aby me zubarka nejakym zpusobem poslala na ortodoncii… predem diky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
867
24.11.23 22:56

Na ortodoncii se můžeš objednat sám/sama, není potřeba mít doporučení od zubaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.23 23:04

@saddreamer diky za radu, ale nevim jestli budou rodice souhlasit kdyz moje zubarka rika ze neni potreba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
24.11.23 23:08

@zvídavka2
:think: Tak můžeš to zkusit se objednat na úvodní konzultaci a tam vám řeknou, jak to vidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.23 23:09

@saddreamer dobre, diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10101
24.11.23 23:33
@saddreamer píše:
Na ortodoncii se můžeš objednat sám/sama, není potřeba mít doporučení od zubaře.

V 15 letech se dítě samo k lékaři objednat nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66574
25.11.23 07:23
@zvídavka2 píše:
Ahojte vsichni, je mi 15 let a nelibi se mi moje horni zuby, mam uprostred mezeru a mezi dalsimi zuby obcas taky. myslim ze by vse vyresily rovnatka, ale kdyz jsme se na ne cca pred rokem ptaly s mamkou moji zubarky, rekla, ze to neni urgentni a zas tak krive zuby nemam… potrebuji radu co delat a popripade jak ji nejak presvedcit, protoze kdyz rika zubarka, ze nejsou nutne, tak si to pak mysli i moje mamka. ale opravdu se nemuzu ani usmat a zuby mi vadi… platba rovnatek by pro me rodice nebyla zas tak velka vec, ale hlavne jde o to, aby me zubarka nejakym zpusobem poslala na ortodoncii… predem diky za rady

A vis, kolik tak rovnatka stoji. Kdyz mas takovou jistotu, ze to neni problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
25.11.23 07:35

Objednat se může, ale já dávala synovi 70.000 Kč a to není malá částka. Pokud je to pro tvé rodiče jak říkáš v pohodě tak se domluv s mamkou že ti to vadí a chceš k odborníkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.23 13:41

@vokishka vim, jedno patro by u nas vyslo na 8000, coz pro nas neni velky problem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66574
25.11.23 13:46
@zvídavka2 píše:
@vokishka vim, jedno patro by u nas vyslo na 8000, coz pro nas neni velky problem…

8000?no to bych chtela videt. Vzdyt jste na ortodoncii nebyli, ty ceny jsou ponekud jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5253
25.11.23 15:02
@vokishka píše:
8000?no to bych chtela videt. Vzdyt jste na ortodoncii nebyli, ty ceny jsou ponekud jinde.

U nás 8500 Kč jedno patro. Plus 300 výměna zámečku. Na 2 roky nám to spočítali na 23000 Kč plus mínus. Akorát synovi je 11 tak ještě počkáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
25.11.23 16:23
@zvídavka2 píše:

To se obavam, ze 8 tisic stoji to prvni nandani. Pokud mas na mysli fixni rovnatka. Celkove to stoji desetitisice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.23 16:46

@vokishka minule kdyz jsme se ptali moji zubarky tak nam rekla, ze takto to +- stoji a kamoska ma stejny problem a jeji rovnatka staly 8000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66574
25.11.23 16:48
@zvídavka2 píše:
@vokishka minule kdyz jsme se ptali moji zubarky tak nam rekla, ze takto to +- stoji a kamoska ma stejny problem a jeji rovnatka staly píše: Více

to je dost divné, necelých osm to stálo někdy před 15 lety, dcera jeměla rok a půl. Stejně je to jedno, musí s tím souhlasit rodiče, jít tam s tebou a zaplatit. A oni se řídí tím, co řekla zubařka, není třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4570
26.11.23 07:53

Ohledně ceny rovnátek naší dceri teď byly vyčísleny na 33 tis celková léčba obou pater.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí