Rozbité skleněné dveře

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27247
2.12.22 19:31

Rozbité skleněné dveře

Dobrý večer,
předem prosím o zachování anonymity.
Byla jsem na návštěvě u kamarádky. Šla jsem se osprchovat. Mají takový ten sprchový kout, který má skleněné, posuvné dveře. Po osprchování jsem chtěla dveře otevřít a dveře mi doslova pukly v ruce. Nevypadly, nebouchla jsem do nich, prostě jsem vzala za madlo, pootevřela a ty dveře bouchly, všude střepy, krev. Kamarádky manžel mi řekl, ať jsem v klidu, že to půjde z pojistky. Jenže pojišťovna to neuznala. Já jsem teď totálně v háji. Neříkali nic, že by chtěli připlatit na nové nebo tak. Nerozbila jsem je vlastní vinou, ale stejně mám takový pocit, že bych mělaněco přispět. Jenže na druhou stranu to není věc za 500Kč, ale počítám minimálně za 10 tisíc. Jak by jste se zachovali vy?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
3076
2.12.22 19:34

Pokud chceš zachovat anonymitu, musíš příspěvek dát anonymně ;). Osobně bych nějakou náhradu nabídla. Jako majitelka dveří bych si je ale nevzala, stát se to mohlo komukoliv, pokud jsi do nich opravdu nebouchla.

• načítám...
3598
2.12.22 19:34

@lleennttiillkkaa kde? :lol:
Střepy přinášejí štěstí :wink:

• načítám...
27247
2.12.22 19:36
@Suelinda píše:
Pokud chceš zachovat anonymitu, musíš příspěvek dát anonymně ;). Osobně bych nějakou náhradu nabídla. Jako majitelka dveří bych si je ale nevzala, stát se to mohlo komukoliv, pokud jsi do nich opravdu nebouchla.

Vím, jsem mazák a protože jsem mazák, tak jsem ji celý příspěvek smazala :zed: :zed: :zed: Náhradu jsem nabídla hned v den, kdy se to stalo, že doplatím půlku toho, co neuhradí pojišťovna. Nicméně v sobotu měli informaci od pojišťováka, že to určitě pojistka pokryje.

• načítám...
27247
2.12.22 19:40
@JiříkMazlík píše:
@lleennttiillkkaa kde? :lol:
Střepy přinášejí štěstí :wink:

Upřímně bych si tuhle zkušenost raději odpustila. V momentě, kdy jsem stála v tom sprcháči, posetá střepy, které jsem měla zapíchané všude možně, bez brýlí, takže slepá jak patrona a s vidinou toho, že musím projít bosou nohou hromadou střepů, abych kamarádce otevřela, protože pod dveřmi se zasekly další střepy, tak můžu mluvit akorát o štěstí v tom, že se nešlo sprchovat nějaké z dětí.

• načítám...
35576
2.12.22 19:45

A co že se vlastně stalo?
Já jsem si teď taky vydělala. Rozrazila jsem dvě dva dny starý zimní pneu. :potlesk:

• načítám...
3598
2.12.22 19:49
@JancaS84 píše:
Já jsem si teď taky vydělala. Rozrazila jsem dvě dva dny starý zimní pneu. :potlesk:

To je vpohode ;) gumy se můžou dát nový a nemusí se řešit vzorek když nic neujeli ;) jak jsem ti to povedlo dvě naráz?

• načítám...
35576
2.12.22 19:54
@JiříkMazlík píše:
To je vpohode ;) gumy se můžou dát nový a nemusí se řešit vzorek když nic neujeli ;) jak jsem ti to povedlo dvě naráz?

Bokem na obrubník. Sem uhýbala autu kousek od domu a v jednom místě tam mají nájezd a pak místo aby to šlo postupně nahoru na chodník tak je tam roh obrubníku.

• načítám...
27247
2.12.22 19:54
@JancaS84 píše:
Já jsem si teď taky vydělala. Rozrazila jsem dvě dva dny starý zimní pneu. :potlesk:

Já jsem ten příspěvek nechtíc smazala. No nic :-)
Nevím co se stalo. Šla jsem se osprchovat u kamarádky. Po osprchování jsem pootevřela dveře od sprcháče a v jednu chvilku ty dveře doslova pukly. Jakože rána a sklo všude. Nikde jsem s nimi nebouchla, neotvírala jsem je prudce…Kamarádky manžel řekl, když jsem mu nabídla finanční příspěvek, že ať jsem v klidu, že to nahlásí na pojišťovnu a pokryje to pojistka. Pojišťovna to ovšem neuznala. Já tedy nevím, jestli znovu nabídnout spoluúčast a nebo co. Není to věc za pár korun. Nerozbila jsem to vlastní chybou.

• načítám...
10829
2.12.22 19:55
@lleennttiillkkaa píše:
Já jsem ten příspěvek nechtíc smazala. No nic :-)
Nevím co se stalo. Šla jsem se osprchovat u kamarádky. Po osprchování jsem pootevřela dveře od sprcháče a v jednu chvilku ty dveře doslova pukly. Jakože rána a sklo všude. Nikde jsem s nimi nebouchla, neotvírala jsem je prudce…Kamarádky manžel řekl, když jsem mu nabídla finanční příspěvek, že ať jsem v klidu, že to nahlásí na pojišťovnu a pokryje to pojistka. Pojišťovna to ovšem neuznala. Já tedy nevím, jestli znovu nabídnout spoluúčast a nebo co. Není to věc za pár korun. Nerozbila jsem to vlastní chybou.

To by melo jit z tve pojistky, ne jejich

• načítám...
27247
2.12.22 19:56
@Tarena píše:
To by melo jit z tve pojistky, ne jejich

Jako z jaké mojí pojistky. Já žádnou nemám. On to hlásil skrz pojištění domu.

• načítám...
10829
2.12.22 19:57
@lleennttiillkkaa píše:
Jako z jaké mojí pojistky. Já žádnou nemám. On to hlásil skrz pojištění domu.

Pojistka na blbost, obvykle byva k pojištění domacnosti.

• načítám...
27247
2.12.22 19:59
@Tarena píše:
Pojistka na blbost, obvykle byva k pojištění domacnosti.

Jakože by z naší pojistky domácnosti pojišťovna uhradila něco v jiném baráku?

• načítám...
10829
2.12.22 20:01
@lleennttiillkkaa píše:
Jakože by z naší pojistky domácnosti pojišťovna uhradila něco v jiném baráku?

Ano, uhradila skodu, kterou jsi zpusobila. Pojisteni odpovednosti neboli pojistka na blbost. Ale to ji musis mit sjednanou, ale je to fakt bezna pojistka, to ma snad kazdy.

• načítám...
27247
2.12.22 20:01
@Tarena píše:
Ano, uhradila skodu, kterou jsi zpusobila. Pojisteni odpovednosti neboli pojistka na blbost.

Nemám, dodneška jsem jí nepotřebovala.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný