Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
@Lil Kitkatt Oboje na nás oba.
@Keyllah Nechci nic dělat přes nesouhlas. Jen se ptám, jak se tohle řeší. On se chce výhledově za pár let stěhovat odtud 300km pryč, takže to pak budeme řešit opačně.
@Serpentini nemam problém mu děti vozit na pul cesty třeba. Nehledě na to, ze on se za par let bude stěhovat 300km jinam, takze se to bude řešit zas.
@sloninka Ani v naší současné školce, ani tam, kde bych děti přihlásit chtěla, nechtějí ani podpis, ani kontakt na druhého rodiče. Vyplňuje se jen jeden zákonný zástupce. Co se týče trvalého bydliště, to mám se školkou vyřešené.
@Asfi Otázku přijetí mam případně s ředitelkou vyřešenou.
@Anonymní píše: Více
Tak potom je jen na vás, jestli byt prodáte, hypotéku doplatíte a rozdělíte zbytek peněz na půlku nebo jestli jeden druhého zvládne vyplatit. To ale ve většině případů schůdné není, protože jeden nebo druhý nemá dost peněz na vyplacení.
Ano automatická oprava, už jsem to přepsala, mělo tam být vzhledem k povaze práce otce dětí 😅 jeho práce se střídavkou sloučit nejde. Často se mu mění pracovní povinnosti z hodiny na hodinu. Proto jsem mu i řekla, že pokud by se stalo, že v době domluveného styku s dětmi by musel pracovně pryč, tak nemám problém dát mu děti jindy, zkrátka mu vyjít vstříc jak jen to půjde.