Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prodala bych ho nebo dala někomu, kdo ho využije. Není vaší povinností si nechávat nevhodné dary.
@Anonymní píše:
S manželem jsme od příbuzných dostali k Vánocům rotoped..A teď nějak nevíme, co s ním.. Oni to mysleli dobře, tak je nám blbé jim dárek vrátit, na druhou stranu máme menší byt, kde pro něj není volný pokoj, do ložnice jej nechci a do obýváku se designove nehodí.. A hlavně nevím, zda by mě to na něm bavilo, raději si jdu zaběhat, na kolo do přírody, sedět doma a šlapat na místě by mě asi nějak moc nemotivovalo.. Jak byste postupovali na našem místě vy?
ač se dsnažím být slušná a dárky negativně nekomentovat. V tomhle případě bych se asi zeptala, co je k tomu vedlo a že to určitě není nejlevnější záležitost, tak bych jim nabídla možnost, že s to vrátí a koupíte si něco, co potřebujete. Úplně bez povšimnutí bych to asi nenechala a asi bez jejich vědomí s tím nijak nenakládala, byť je to už vaše věc.
Tak se jim omluv, že to nemyslíš zle, ale není to úplně vhodný dárek. Není místo doma. Třeba jim peníze vrátí. A ty si vybereš něco užitečnějšího pro tebe.
A asi vam to dali bez dokladu vid? Chapu ostych jim to rict. Jedine pozadat o doklad pro pripad reklamace a pokusit se vratit. Treba Alza snad ted ke vsemu davala moznost vraceni do konce ledna. Chodi k vam? Uvidi, ze tam neni. Je to prekerka
No, my jsme ho nechali u nich, protože se nám nevešel do auta, měli jsme v kufru kočárek.. Tento týden nám ho chtějí přivézt, tak zvazuji, zda to třeba nezrusit..
@Anonymní píše:
No, my jsme ho nechali u nich, protože se nám nevešel do auta, měli jsme v kufru kočárek.. Tento týden nám ho chtějí přivézt, tak zvazuji, zda to třeba nezrusit..
Tím spíš bych byla pro upřímnost
S manželem jsme od příbuzných dostali k Vánocům rotoped..A teď nějak nevíme, co s ním.. Oni to mysleli dobře, tak je nám blbé jim dárek vrátit, na druhou stranu máme menší byt, kde pro něj není volný pokoj, do ložnice jej nechci a do obýváku se designove nehodí.. A hlavně nevím, zda by mě to na něm bavilo, raději si jdu zaběhat, na kolo do přírody, sedět doma a šlapat na místě by mě asi nějak moc nemotivovalo.. Jak byste postupovali na našem místě vy?