Rozměrný dárek

Anonymní
28.12.21 19:34

Rozměrný dárek

S manželem jsme od příbuzných dostali k Vánocům rotoped..A teď nějak nevíme, co s ním.. Oni to mysleli dobře, tak je nám blbé jim dárek vrátit, na druhou stranu máme menší byt, kde pro něj není volný pokoj, do ložnice jej nechci a do obýváku se designove nehodí.. A hlavně nevím, zda by mě to na něm bavilo, raději si jdu zaběhat, na kolo do přírody, sedět doma a šlapat na místě by mě asi nějak moc nemotivovalo.. Jak byste postupovali na našem místě vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13749
28.12.21 19:45

Prodala bych ho nebo dala někomu, kdo ho využije. Není vaší povinností si nechávat nevhodné dary.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
28.12.21 20:01
@Anonymní píše:
S manželem jsme od příbuzných dostali k Vánocům rotoped..A teď nějak nevíme, co s ním.. Oni to mysleli dobře, tak je nám blbé jim dárek vrátit, na druhou stranu máme menší byt, kde pro něj není volný pokoj, do ložnice jej nechci a do obýváku se designove nehodí.. A hlavně nevím, zda by mě to na něm bavilo, raději si jdu zaběhat, na kolo do přírody, sedět doma a šlapat na místě by mě asi nějak moc nemotivovalo.. Jak byste postupovali na našem místě vy?

ač se dsnažím být slušná a dárky negativně nekomentovat. V tomhle případě bych se asi zeptala, co je k tomu vedlo a že to určitě není nejlevnější záležitost, tak bych jim nabídla možnost, že s to vrátí a koupíte si něco, co potřebujete. Úplně bez povšimnutí bych to asi nenechala a asi bez jejich vědomí s tím nijak nenakládala, byť je to už vaše věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.12.21 20:04

Tak se jim omluv, že to nemyslíš zle, ale není to úplně vhodný dárek. Není místo doma. Třeba jim peníze vrátí. A ty si vybereš něco užitečnějšího pro tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4150
28.12.21 20:15

A asi vam to dali bez dokladu vid? Chapu ostych jim to rict. Jedine pozadat o doklad pro pripad reklamace a pokusit se vratit. Treba Alza snad ted ke vsemu davala moznost vraceni do konce ledna. Chodi k vam? Uvidi, ze tam neni. Je to prekerka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.21 21:20

No, my jsme ho nechali u nich, protože se nám nevešel do auta, měli jsme v kufru kočárek.. Tento týden nám ho chtějí přivézt, tak zvazuji, zda to třeba nezrusit..

• Citovat
  • Upravit
22565
28.12.21 21:40
@Anonymní píše:
No, my jsme ho nechali u nich, protože se nám nevešel do auta, měli jsme v kufru kočárek.. Tento týden nám ho chtějí přivézt, tak zvazuji, zda to třeba nezrusit..

Tím spíš bych byla pro upřímnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný