Kolik dostáváte za roznos letáků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
673
11.9.14 20:04
@Anonymní píše:
Ahojky, chci se zeptat na zkušenosti, máme 450 ks letáků a milá paní, co to řídí mi řekla, že mi za to dá poouhých 1000!!! :zed:, hlavně, že nachodím 10 km dohromady jako blbec a dostanu, tak málo?? To mě udivilo?? Holky kolik dostáváte vy od české distribuční peněz??
Ps: Anonymně, chodí sem širší rodina, a nechci aby o tom každý věděl.

Noo, ja jsem pred par lety roznasela za 350Kc za roznasku, s tim ze doma jsem stravila 11 hodin zakladanim letaku do sebe (pro jednodussi roznos) a pak az jsem vyrazila do terenu, kde jsem chodila cca 3 hodiny, zvonila na panelaky apod. Po jednom roznosu jsem jim dala vedet ze koncim. Osobne mi to tvoje ohodnoceni prijde hodne dobry, bud se muzes projet s kocarkem nebo na kole…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
12.9.14 06:01

@barca93 No ja nevim…Vsechno je ve smlouve.,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
12.9.14 09:13
@Meluzinecka píše:
Noo, ja jsem pred par lety roznasela za 350Kc za roznasku, s tim ze doma jsem stravila 11 hodin zakladanim letaku do sebe (pro jednodussi roznos) a pak az jsem vyrazila do terenu, kde jsem chodila cca 3 hodiny, zvonila na panelaky apod. Po jednom roznosu jsem jim dala vedet ze koncim. Osobne mi to tvoje ohodnoceni prijde hodne dobry, bud se muzes projet s kocarkem nebo na kole…

Presne, to samy ja!! Po prvnim roznosu jsem rekla konec a ty prachy za prvni jsem ani nedostala. Ale uz bych to delat nesla!! Ja roznasela v noci cca od pulnoci do tri do rana, neb to do rana muselo byt rozneseno a nez jsem naskladala do sebe ty letaky, tak to byl mazec!! A taky 350kc za roznos, ja zasnu nad 1000kc!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.14 09:57

@Meluzinecka ale já to mám jako za měsíc víš, ne ve smlouvě to není ;)

• Citovat
  • Upravit
2816
12.9.14 11:27

Jak už jsem psala, nevim jestli někdo jiný, ale já s českou distribuční smlouvu neměla. Smlouvu mi dal pan podnikatel, v podmínkách je jen uvedeno že náleží odměna za práci, v jaké výši ale uvedeno není. Stejně tak je tam uvedeno že nedílnou součástí smlouvy jsou pokyny pro distributora, a já žádné pokyny nedostala. Pokud se tím nemyslí teda mapka oblasti a slovní pokyn - v pondělí dovezou do středy roznést. :nevim: Ani žádný doklad o mzdě nemám… poslal peníze po klucích co mi letáky vozili, jen tak zalepené v obálce a bez ničeho.

Roznášela jsem 2 měsíce na půl, což pro mě polovina znamenala narvanou krosnu, tašku na kolečkách a takhle jsem šla na dvakrát a to jsem roznesla jen půlku rajonu. Jinak ty peníze mám taky za měsíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
16.9.14 15:56

Když jsme nosívaly za studia o prázdninách se spolužačkou, měly jsme myslím 0,45 za leták, tak buď ráda :lol:

• Citovat
  • Upravit
3711
16.9.14 16:09
@Anonymní píše:
Ahojky, chci se zeptat na zkušenosti, máme 450 ks letáků a milá paní, co to řídí mi řekla, že mi za to dá poouhých 1000!!! :zed:, hlavně, že nachodím 10 km dohromady jako blbec a dostanu, tak málo?? To mě udivilo?? Holky kolik dostáváte vy od české distribuční peněz??

Rozpočítala bych si to na hodiny, pokud ti vyjde 50,– (a víc) hrubého na hodinu je to vpořádku (odpovídá to 42,50,– čistého pokud je to na DPP a sráží se daň). Je to minimum, ale co chceš za tu nejjednodušší práci (bez kvalifikace apod.). Nelíbí se ti to - nechej toho a najdi si něco lepšího :nevim:

@Anonymní píše:
@Jolynka já aspoň 1500?? :nevim: :D
Když někdo má na jiném rajoně za 500 ks letáků 2000, tak je to divné nebo není?? :nevim:

Věř, že je normální, že někdo má za stejnou práci více a jiný méně. A to i o poměrně velké sumy - záleží, kdy ho berou (tady nutno zmínit náborové akce např.), co roznáší (může být leták, kde se prostě dostává víc, protože to firma, pro kterou se to dělá zaplatí), potom různé příplatky za dlouhodobost a kdo ví co ještě. Jinde je to třeba to o kolik si kdo při pohovoru řekne či jaké má zkušenosti.

Pokud se ti plat nezdá, kontaktuj vedení, zvlášť, když odměnu nemáš ve smlouvě. Musí být nějaký dokument dle kterého se určuje odměna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
13.5.16 15:02

Týýý jo 2,2kč za leták a ještě si stěžuje :zed:
nám roznáší letáky kaufland za 0,15kč/ks

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2541
13.5.16 15:10
@Anonymní píše:
Ahoj obnovuji diskuzi - jak si řešíte to, že letáky nemají být vloženy do sebe? třeba tady u nás je hodně takových těch malinkých lístečků „koupím byt v této lokalitě“ a to pořád lítá a lítá pryč…
Prosím anonym - jinak smazat. Nechci aby někdo z práce kde jsem na HPP věděl že ještě roznáším

Ja neroznasim, ale lataky dostavame naskladane na sobe a prehnute napul :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
13.5.16 23:01

Mi nosime a perem to do sebe hlava nehlava ono to pri trech usecich a prakticky pulce mesta ani jinak nejde a to to mame taky zakazane toto se ale v obrovskem mnozstvi kolikrat i pres 25 tisic kusu letaku fakt jinak nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.21 21:42
@Anonymní píše:

Zdravim no ja mislim ze mate celkem slušný plat mate aspon za kus přes 2 kc delam u pana marecka aten je tak mazany ze po 10 letech se asi nato viprdnu muj plat je takovi ze delam as pres 8000 kusu letaku druhu mam as 12 13 někdy malo kdy 7 dvakrát tydne 9500 toje malo a jednou tydne mi dava 5000 kc takze to neni ani 1kc u medial servisu jsem mel 5 druhu asi 5 nebo 6 litru kusů letaku davali mi 9500 jednou tydne takze parada ale nedoporucuji firmu bonux comporejšn. S. R. O toje ten marecek ten vas ojebe jako me ojebavali deset let neplatil za kus ale za schranku do ktere date až 12 druhu jak kdy takze nedoporucuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
22.11.21 16:55

Dobrý den,
ozivuji diskusi. Je zde nekdo, kdo aktuálně roznasi pro česká distribuční? Jak jste spokojeni s platem? V inzerci je uvedeno min. Výdělek 3800, dostanete se na tu částku? Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.25 09:34

Roznášel jsem pro Českou distribuční než se jim povedlo rozebrat PNS ( mediaservis) po té co se tak stalo, tak přibylo z max 6-7 druhů klidně 12-16 a hádejte ani koruna navíc.
Roznáším teď pro jinou firmu menšího rozsahu a ty peníze mám stejně jak u ČD s více druhy kdyby někdo chtěl typ mediadistribuce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.25 03:03

Překvapuje mě, že tu někdo řeší peníze za roznos. Chvíli jsem roznášela a pak i kontrolovala roznosy pro jednu společnost (ne PNS) a tam brigádník vždy věděl, kolik za roznos dostane. Odměny za práci určitě nebyly tajné a zájemce dopředu věděl, jak bude ohodnocen. Horší spíš byla realita té práce - zvonit na lidi v bytovkach (letáky už moc nechtějí, takže přemlouvání, aby otevřeli - když se to kontroluje), tahat tašky v téměř každém počasí, být dostatečně rychlý, aby se člověk vešel do hodinovky,…

• Citovat
  • Upravit
17.8.25 08:33

No ono takhle. Pokud člověk dejme tomu roznesl 6-7 druhů za 400kč a pak společnost přibrala letáky od jiné firmy a najednou je 12-16 druhů k roznosu za 400, vy by jste to neřešila? To budete mlčet?

Když jiná firma při 4 druzích může nabídnout taky ty 400kč za roznos.

Omlouvám se ale tohle je prostě téma k řešení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat