Nabídka brigády - váš názor?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1429
11.9.14 15:15

Nabídka brigády - váš názor?

Ahoj:)
Bydlíme na malé vesnice cca 500 lidí a v místním obchodě přijímají brigádnici (záskok za dovolenou, ale i neohlášené nemoci a tak).
Naše situace je asi taková, že máme doma dvouletou slečnu a v dubnu čekáme další. Babičku na hlídání máme 2 km od nás, takže to by nebyl moc problém, pokud by ovšem prodavačky nevolaly několikrát měsíčně ráno, ať za hodinu přijdu :nevim:
Jde mi o to, že pokud by šlo jenom o brigádu, asi bych to nebrala. Ale jelikož obě prodavačky jsou postarší, napadá mě myšlenka, že třeba za ty 3 roky by tam mohla být práce na stálo..
Je to sice obchod na vesnici, ale s přihlédnutím na to, že bych ev. neprojezdila žádné peníze, měla bych školku, školu vedle práce..
Nevím jestli by tady braly ohled na to, že jsem tady byla 3 roky na záskok. A taky nevím jestli bych to zvládala i s tím malým miminem, ale zase kolik té dovolené ročně je a těch nemocí :nevim:
Nemůžu se rozhodnout, nechci totiž zase zatěžovat celou rodinu kvůli pár korunám a hlavně tomu času no. Když to budou ty ohlášené dovolené tak to by bylo v pohodě, ale co ty neohlášené nemoci :nevim:
Díky za názory :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15575
11.9.14 15:19

A co treba zacit na brigadu chodit tedka do ja nevim, dokud se budes citit s brichem a pak s miminkem az se budes citit a pak tedy na stalo jako brigadu?
Nebo pockej az se zajedes s miminkem a do ty doby nic nedelej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
11.9.14 15:21

Já bych brigádu normálně nehledala žádnou, ale tady u nás nabírají někoho takového jednou za 10 let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
11.9.14 15:48

Asi nic moc k tématu neporadím, jen mě tak napadá teď v tom těhotenství… přece jen je to obchod, těžké bedýnky s pivem, se zeleninou :think: :think:
Každopádně když byla dcera miminko, taky jsem vyhledávala různé brigády, přivýdělky pořád se za něčím hnala, aby bylo na tohle a na tamto a ted se mateřská sice pomalu, ale jistě chýlí ke konci, do toho přišly zdravotní problémy (které se naštěstí vyřešily) a dneska už tak nějak vím, že nejdůležitější je pro mě trávit čas s rodinou, protože ty chvíle se nedají nahradit…a nikdo nevíme jak dlouho tu budeme… :srdce: :srdce: :srdce:
Věřím, že se rozhodneš správně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
11.9.14 16:00

No, vzhledem k tomu, že by si tě už jako brigádnici proklepli a ty bys tam vlastně byla zaučená a věděla co a jak,, tak ta šance na získání místa po mateřské by byla určitě vysoká. Pokud by to bylo tak, jak píšeš, že je v místě i školka a hlídání máš taky poblíž, tak by to byla šance jako prase. Ještě vše dobře promysli, ale jako nápad se mi to moc líbí. To je obchod typu Coop nebo Jednota?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
11.9.14 16:02

@aprazanda jojo Coop

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
11.9.14 16:16

@soleile A vezmou tě vůbec jako těhotnou? Nějaké to tahání tam asi bude no :think: Ale jinak bych to asi taky brala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
11.9.14 16:26
@soleile píše:
@aprazanda jojo Coop

Tak tam mám známou a sice je to Coop né na vesnici, ale v menším městě, ale pracovní podmínky a platový tam jsou podle ní celkem fajn. Pracovní doba se dodržuje, směny se jen tak zbůhdarma nepřehazují, platově na tom byla líp jak já v sociálních službách v nepřetržitém provozu (já 10 000 Kč, ona na to povídala, že to tedy bere víc…) a ještě prý dostávají každý rok příspěvek na dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
11.9.14 18:40

@soleile No tak v tom pripade bych tam asi sla, kdyby te pak vzali po tevh trech letech, tak by jsi to mela super ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat