Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pekny vecer vsem.. Mela jsem dnes na testu rozpiteho ducha ale pekne viditelneho…jsem 8 dni od ET a kdyz jsem ted testovala znovu…snehobilo…:(( vzdy kdyz jsem testovala a byla tehotna ( 2× skoncilo ZT ) duch se objevil uz 5 dni po ET..ted jsem zmatena…muzu poprosit o nazory? Jsem z toho smutna…rano nadeje…ted zas nic…:(
Děkuju
Zkoušela jsem lépe vyfotit a nešlo to…:( já měla právě taky už ten 5 den ducha i večer…teď nic až dne 8 den a teď večer zase nic…:( může to být omyl na tom testu?
Já myslím že je tam… Já jsem dnes 6den po ET, ráno jsem taky zkoušela test a něco málo tam je, tak zkusím zase v úterý jestli zesílí. Držím palce ![]()
@M1010 ja mela 8 dni po et uz jasne dve carky stejny. Ale mam dvojcata…
Nemela jsi pregnyl nebo neco podobnyho? Ten pry muze jeste cca 10-14 dni delat falesne pozitivni testy. Kdy jdes na krev?
Nechci dávat nějaké falešné naděje, ale myslím, že tam čárečinku vidím. Jinak s falešně poz. testy zkušenost nemám. Mě když vyšel tak prostě bylo tak jak řekl.
Ja musim rict, ze carku vidim i na tom prvnim testu…drzim moc pesti at tam je carka i rano a pak krasne sili ![]()
@lissa píše:
Já myslím že je tam… Já jsem dnes 6den po ET, ráno jsem taky zkoušela test a něco málo tam je, tak zkusím zase v úterý jestli zesílí. Držím palce
Děkuju moc
Taky držím pěstičky! ![]()
Holky moc děkuju…já plaším a jsem testovací maniak…ale pregnyl to není to už jsem měla sněhobílo 6 den..