Rodičovský příspěvek 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19
29.1.14 12:39

Ahoj, takže pokud teda správně chápu, ikdyž jsem matka samoživitelka, pro volbu délky doby pobírání rodičovské dovolené je dostačující to, že teď pobírám mateřskou a pracovala jsem předtím 5let, smlouva na dobu neurčitou. Díky za ujištění :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
9.2.14 12:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
9.2.14 23:26

Ahoj mám problém v květnu jsem nastoupila do práce v září jsem býla nucena jít na rizikove a v listopadu mi neprodlouzili smlouvu co těd? Stále marodim jsem v 6 měsíci přítel mi opustil chybi mi 50 dnů do těch 270…ale kamaradka říkála že mužů marodit do 6 neděli a pak bych jsi mohla vybrat mezi 3-4 lety rodicakem je to pravda dost mě to trapi jak využijú 3600? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
16.4.14 18:19

rozdílná data

Ahoj. chci se zeptat, zda-li se nekdo nesetkal s tim, co ja. :roll: dneska mi pritel vyridil lejstro z cssz, kde mi potvrdili vysi materske. vsimla jsem si, ze datum cerpani materske od - do se neshoduje s tim, co ma zamestnavatel. tzn. od gynekologa mam nastup na MD 8/11 2013, stejne i zamestnavatel, ale na CSSZ mi potvrdili od 10/11 2013. tudiz i konec MD se neshoduje o ty dva dny. na CSSZ mi potvrdili do 24/5 2014 a zamestnavatel ma 22/5 2014. a jeste ke vsemu je to nedele. dale chci cerpat dovolenou po konci MD, ale mam 3,5 dne. tak jak se pocita ta pulka dne? dekuji za pripadne reakce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.14 09:50

Nevite jestli prijde dnes na CS ucet rodicak??? Nebo kdy budou posilat???

• Citovat
  • Upravit
58
28.10.14 14:36

vyplacení RD

Dobrý den maminky potřebuji poradit do 13.9. jsem měla ppm a poslali mi v rijnu na ucet za těch 13dni ppm penizky ale mam schvaleno rodičovsky prispevek priznan od 1.10. ve vyrozumneni takze mel by mi za zbytek dni zaří prijit penize s rodičaku ted v rijnu ne? Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
30.10.14 08:32

vyplacení RD

Dobrý den maminky potřebuji poradit do 13.9. jsem měla ppm a poslali mi v rijnu na ucet za těch 13dni ppm penizky ale mam schvaleno rodičovsky prispevek priznan od 1.10. ve vyrozumneni takze mel by mi za zbytek dni zaří prijit penize s rodičaku ted v rijnu ne? Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6703
6.11.14 12:03

Je tu nekdo, kdo vyrizoval rodicovsky prispevek pres manzela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.14 05:01

rodocovsky prispevek porodne

Potrebuji poradit malej bude met 6 mesicu a nepozadala jsem si jeste o porodnea rodicovsky prispevek kdyz tam pujdu tetka dajimeho?? aj porodne nebo ne?? co mam delat mela jsem problemy s pritelem byvalim a nejak jsem to nemyslela mela jsem sneho obavi ze me bude chtit vzit maleho

• Citovat
  • Upravit
11
21.12.14 05:29
@Anonymní píše:
Potrebuji poradit malej bude met 6 mesicu a nepozadala jsem si jeste o porodnea rodicovsky prispevek kdyz tam pujdu tetka dajimeho?? aj porodne nebo ne?? co mam delat mela jsem problemy s pritelem byvalim a nejak jsem to nemyslela mela jsem sneho obavi ze me bude chtit vzit maleho
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
21.12.14 05:37

mmm

Potrebuji poradit malej bude met 6 mesicu a nepozadala jsem si jeste o porodnea rodicovsky prispevek kdyz tam pujdu tetka dajimeho?? aj porodne nebo ne?? co mam delat mela jsem problemy s pritelem byvalim a nejak jsem to nemyslela mela jsem sneho obavi ze me bude chtit vzit maleho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat