Rodičovský příspěvek 2014
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj, takže pokud teda správně chápu, ikdyž jsem matka samoživitelka, pro volbu délky doby pobírání rodičovské dovolené je dostačující to, že teď pobírám mateřskou a pracovala jsem předtím 5let, smlouva na dobu neurčitou. Díky za ujištění ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj mám problém v květnu jsem nastoupila do práce v září jsem býla nucena jít na rizikove a v listopadu mi neprodlouzili smlouvu co těd? Stále marodim jsem v 6 měsíci přítel mi opustil chybi mi 50 dnů do těch 270…ale kamaradka říkála že mužů marodit do 6 neděli a pak bych jsi mohla vybrat mezi 3-4 lety rodicakem je to pravda dost mě to trapi jak využijú 3600? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
rozdílná data
Ahoj. chci se zeptat, zda-li se nekdo nesetkal s tim, co ja.
dneska mi pritel vyridil lejstro z cssz, kde mi potvrdili vysi materske. vsimla jsem si, ze datum cerpani materske od - do se neshoduje s tim, co ma zamestnavatel. tzn. od gynekologa mam nastup na MD 8/11 2013, stejne i zamestnavatel, ale na CSSZ mi potvrdili od 10/11 2013. tudiz i konec MD se neshoduje o ty dva dny. na CSSZ mi potvrdili do 24/5 2014 a zamestnavatel ma 22/5 2014. a jeste ke vsemu je to nedele. dale chci cerpat dovolenou po konci MD, ale mam 3,5 dne. tak jak se pocita ta pulka dne? dekuji za pripadne reakce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevite jestli prijde dnes na CS ucet rodicak??? Nebo kdy budou posilat???
- Citovat
- Upravit
vyplacení RD
Dobrý den maminky potřebuji poradit do 13.9. jsem měla ppm a poslali mi v rijnu na ucet za těch 13dni ppm penizky ale mam schvaleno rodičovsky prispevek priznan od 1.10. ve vyrozumneni takze mel by mi za zbytek dni zaří prijit penize s rodičaku ted v rijnu ne? Děkuji za odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vyplacení RD
Dobrý den maminky potřebuji poradit do 13.9. jsem měla ppm a poslali mi v rijnu na ucet za těch 13dni ppm penizky ale mam schvaleno rodičovsky prispevek priznan od 1.10. ve vyrozumneni takze mel by mi za zbytek dni zaří prijit penize s rodičaku ted v rijnu ne? Děkuji za odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je tu nekdo, kdo vyrizoval rodicovsky prispevek pres manzela?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
rodocovsky prispevek porodne
Potrebuji poradit malej bude met 6 mesicu a nepozadala jsem si jeste o porodnea rodicovsky prispevek kdyz tam pujdu tetka dajimeho?? aj porodne nebo ne?? co mam delat mela jsem problemy s pritelem byvalim a nejak jsem to nemyslela mela jsem sneho obavi ze me bude chtit vzit maleho
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Potrebuji poradit malej bude met 6 mesicu a nepozadala jsem si jeste o porodnea rodicovsky prispevek kdyz tam pujdu tetka dajimeho?? aj porodne nebo ne?? co mam delat mela jsem problemy s pritelem byvalim a nejak jsem to nemyslela mela jsem sneho obavi ze me bude chtit vzit maleho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mmm
- načítám...
- Citovat
- Zmínit