Ručně malovaný obrázek do dětského pokoje

4521
2.9.14 17:31

Ručně malovaný obrázek do dětského pokoje

Začínám pomalu vymýšlet, jak vyzdobit dětstký pokojíček. V prosinci by se nám měl narodit chlapeček a tak jsem si říkala, že bych mu do pokojíčku něco hezkého namalovala :) Obrázek už mám vybraný, bude tam krteček se svojí partou kamarádů a dva roztomilý mravenci, co nesou jahůdky :)
Jen si pořád lámu hlavu nad tím, jaké na to použít barvy? Jestli nakoupit barvy na zdi, ale ty budou asi dost drahé, když jich budu potřebovat minimálně deset různých. Nebo snad tempery :think:, ale u těch se bojím, aby šli vůbec potom přemalovat. A nevím, jestli zrovna vodovky jsou vhodné na malování po zdi :roll: :lol:
Proto jsem se chtěla zeptat, jestli některá nemáte s ručně malovanými obrázky na zdi zkušenost a hlavně jaké barvičky jste použili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
999
2.9.14 17:47

Ahoj, já malovala obyčejnými akrylatovymi barvami, mela jsem tuším tak pět lahviček a Michala je podle pozreby(cervena, cerna, modra, žlutá…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
2.9.14 17:49

Jo, obrazek jsem si vyfotila v knížce, stáhla do počítače, pres data projektor promítla na stenu, obtáhla tužkou a pak se už vyřadila…mam malou carodejnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
2.9.14 17:51

@radulaur A jdou potom normálně přemalovat? Nevíš jak se pohybuje jejich cena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
2.9.14 17:54

No jeste jsem to nezkoušela, ale jsou lesklé, hodne výrazně, myslím, ze před premalovanom se to bude muset seškrabat…cena, už to bude pět let, ale myslím ze jsem tak kolem 80 Kc za lahvičku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
2.9.14 17:54

@radulaur Přesně tak to mám v plánu dělat taky :) Sice bych to zvládla bez projektoru, ale bylo by to na dlouho :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
2.9.14 17:55

@Niiika88 malovala jsem tímhle http://www.zbozi.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
2.9.14 17:58

@Teruna000 Namalovala si s nima hodně? A jdou taky ředit bílou barvou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
2.9.14 18:02

Malovali jsem stejny obrazek :D jinak z hornbachu primo jejich tonovackama. 2 natery bile to prekryji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
2.9.14 18:04

@Niiika88 No já jsem vypotřebovala opravdu minimum :-) jdou normálně míchat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
2.9.14 18:04

@habet Vybírali jsme ze spousty obrázku, ale tenhle je úžasný :) A ty barvy z hornbachu vypadají dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
2.9.14 18:13

Mi prisly dobry, dostatecne syty i se s nema dobre malovalo. Michani bylo taky vpohode. Daji se redit trochu vodou.
Urcite nema cenu kupovat nic drahyho. A ani moc barev. Staci zakladni + bila(hneda) a namichat si odstiny sama.
jeste doporucim, prvne udelat pozadi a pak az malovat postavicky.
Barvy jdou po zaschnuti hezky premalovat a kdyz ne na poprve, tak na podruhe urcite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
2.9.14 18:19

@Niiika88 - My jsme malovali taky krtka a máme to obyčejnýma temperama. Přemalovat to jde naprosto v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
2.9.14 18:22

http://i62.tinypic.com/zik4mu.jpg

porad ho teda nemame hotovy :(

a prave jsem prvne malovala zviratka, takze pochybuji, ze ho nekdy jeste dodelam :zed:

u temper je si myslim vetsi spotreba, ale nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
2.9.14 18:45

@habet hadam, ze je to presne to, co chce malovat zakladatelka :-) povedene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...