Růžová barva na klukovi? Názor?
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Růžová barva na klukovi? Názor?
Ahoj, rád bych se zeptal. Dostal jsem jako „dárek“ růžový dres, který byl koupený v pánské sekci na internetu a je určený pro muže. Proto bych se rád zeptal, ještě než bych si ho na sebe vůbec někdy vzal, jaký máte názor na takový dres na klukovi? Mě samotnému se celkem líbí ale zase by mi určite vadilo kdyby se na mě každý díval jak na blba i když vím že růžová se dneska už vubec neřeší…
ale Asi rozumíte.. dokážete si představit že by to nosil někdo 20 nebo 25+? Zajímá mě váš názor.
Fotka zde: prosím rozkliknout obrázek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jsou typy, které to snesou. Takoví ti sotva dvacetiletí květáci, co koukají jako štěňata. Na těch by mě to vůbec nezarazilo. Když to někomu sedne do stylu, tak proč ne… Ale u chlapa 25+, co mu takový styl není vlastní a už ani nevypadá jako klouček, by mi to přišlo infantilní…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi jedině jako buzna, nebo z nějaké recese mezi dobrými známými…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamarád má třeba obyc růžovou polokošili a vypadá to na něm úplně v pohodě. Tohle i s kytičkama fakt ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zalezi na co sa citis, dolezite je ako sa budes citit ty sam. Co si o tom myslia modne casopisy alebo ten dedulo na druhej strane cesty je predsa uplne jedno.
Ja mam par fotiek kedy som mal ruzove tricko (taka mala provokace) a musim uznat ze to nieje zle. Obecne nosim iba ciernu takze si mozes byt isty ze zajtra rano si dam cierne a nie ruzove tricko. Najdolezitejsia informacia z predchadzajucej vety je ze ja niesom ty!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No a..? já myslela, že už žijeme v době, kdy si svobodně může každý nosit jakou barvu chce..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Však už je úplně jedno co kdo nosí.
Se jdi podívat na plavečak, kolik mužů, kluků má růžové plavky, koupací šortky.
Růžová společenská košile, růžová kravata, kapesníček do klopy…
- Citovat
- Upravit
@Michalos321 No, růžová bych rekla, ze je naprosto v pohodě, ovšem růžovou s děsnyma kytkama fakt ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michalos321 píše: Více
jako růžový dres by nevadil, ale pouze růžový dres, tady ty záplavy kytiček to už je moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zwetta píše: Více
nikdo mu to přece nezakazuje, on sám se ptá na názor
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
jo, to se mi i líbí, teda plavky a šortky jsem růžové na muži ještě neviděla, ale košile nebo upnuté moderní tričko je hezká věc,
ale tento dres s kytičkami fakt ne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Růžová ještě dejme tomu, kytičky jsou peklo.
To navrhoval Filda Vaněk, ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro kluky do 18 let možná ano. Co tak vidím kolem sebe, jsou horší kousky
ale pro dospělého kluka/muže prostě ne.. A nejde tu úplně tak o barvu ale o ty květiny na něm. Celkově mi to moc jako z pánské sekce nepřijde. Ale možná je to o vkusu.
Na druhou stranu ať si každý nosí co chce. Na našem názoru zas tak úplně nezáleží
Můj šatník je z 90% černá. Prostě nemám ráda barvy a nenosím je a podle toho si vybírám i protějšek a nemohla bych chodit na veřejnosti s člověkem co svým outfitem poutá pozornost širokého okolí.
Jestli se to tobě líbí, tak si to nos ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ani ne před sto lety byla růžová barva určená pro chlapce, jako „naředěná“ agresivní červená…
Jestli je něčí mužnost ohrožena barvou oblečení, tak ta mužnost za moc nestojí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michalos321 píše: Více
za mě úplně v pohodě, ale je to i o sebevědomí toho kluka - jestli je sám se sebou spokojený a dokáže ustát nějaký ten rýpanec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit