Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jo měla jsem to, jednou to v poradku bylo a jednou ne. to ti nikdo nerekne.
Ať je to co je to, ty ani lékař s tím nic nezmůžete. Musíš čekat a věřit.
Zvláštní, že lékař neví, čím to může být
Mě se stalo taky, poprvé to bylo právě v době, kdy jsem měla mít menzes a znovu párkrát po zatlačení na wc, kdy mi lékař řekl, že okolo 8 tt se začíná tvořit placenta, která doslova nahlodává cévy, ze kterých teče malinko krev. Ta se normálně vstřebá, ale po zatlačení se může spustit více a jde ven. Některé z nás jsou prostě vice prokrvené a pak se může stát. Jednorázově nevadí, nesmí to být dlouho. Nestresuj se tím, určitě bude dobré.
@luci5 Diky, picham si fraxiparin, tak snad mas pravdu a je to z toho. Uz jsem z toho fakt zoufala, prala bych si alespon jedno klidne tehotenstvi az do zdarneho konce..
Opravdu neboj, pokud bylo vidět srdíčko, určitě to prcek zvládne
Kdy máš další kontrolu? Je blbý, že člověka objednávání po měsíci a to je tak strašná doba vydržet.
@luci5 nastesti ted ve ctvrtek u sveho gynekologa tak doufam ze bude srdicko porad tlouct. Snad to prejde. Dekuju
Ja beru 2× denne duphaston a omylem jsem to poslala neanonymne a uz to nejde zmenit ![]()
Ahoj chtela bych se zde zeptat zkusenejsich. Jsem v 8tt a zacala jsem ruzove spinit. Vcera jsem byla na pohotovosti a plodu bilo srdicko a doktorka rikala, ze nevi od ceho to je. Dneska mi prijde, ze je to intenzivnejsi, ale vzdy jen po utreni na wc. Mam za sebou nekolik nevydarenych tehotenstvi a velky strach:(. Slysela jsem ze v 8 a v 12 tydnu byva spineni castejsi v dobe mentruace, coz ted mam. Nemate s tim nekdo zkusenost? Bylo to v poradku? Mam strach:(