Růžové špinění v 8. týdnu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.1.19 17:21

Ruzove spineni v 8 tydnu

Ahoj chtela bych se zde zeptat zkusenejsich. Jsem v 8tt a zacala jsem ruzove spinit. Vcera jsem byla na pohotovosti a plodu bilo srdicko a doktorka rikala, ze nevi od ceho to je. Dneska mi prijde, ze je to intenzivnejsi, ale vzdy jen po utreni na wc. Mam za sebou nekolik nevydarenych tehotenstvi a velky strach:(. Slysela jsem ze v 8 a v 12 tydnu byva spineni castejsi v dobe mentruace, coz ted mam. Nemate s tim nekdo zkusenost? Bylo to v poradku? Mam strach:(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24992
28.1.19 17:22

jo měla jsem to, jednou to v poradku bylo a jednou ne. to ti nikdo nerekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
28.1.19 17:33

Ať je to co je to, ty ani lékař s tím nic nezmůžete. Musíš čekat a věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
28.1.19 17:58

Zvláštní, že lékař neví, čím to může být :roll: Mě se stalo taky, poprvé to bylo právě v době, kdy jsem měla mít menzes a znovu párkrát po zatlačení na wc, kdy mi lékař řekl, že okolo 8 tt se začíná tvořit placenta, která doslova nahlodává cévy, ze kterých teče malinko krev. Ta se normálně vstřebá, ale po zatlačení se může spustit více a jde ven. Některé z nás jsou prostě vice prokrvené a pak se může stát. Jednorázově nevadí, nesmí to být dlouho. Nestresuj se tím, určitě bude dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.19 18:04

@luci5 Diky, picham si fraxiparin, tak snad mas pravdu a je to z toho. Uz jsem z toho fakt zoufala, prala bych si alespon jedno klidne tehotenstvi az do zdarneho konce..

• Citovat
  • Upravit
4239
28.1.19 18:06

Opravdu neboj, pokud bylo vidět srdíčko, určitě to prcek zvládne ;) Kdy máš další kontrolu? Je blbý, že člověka objednávání po měsíci a to je tak strašná doba vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.19 18:14

@luci5 nastesti ted ve ctvrtek u sveho gynekologa tak doufam ze bude srdicko porad tlouct. Snad to prejde. Dekuju

• Citovat
  • Upravit
606
28.1.19 19:51

Ja beru 2× denne duphaston a omylem jsem to poslala neanonymne a uz to nejde zmenit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí