Rychlá rada - přihláška SŠ

13
20.2.24 07:40

Rychlá rada přihláška SŠ

Dobry den zadala jsem prihlasku, vse dobre podle me, ale pri potvrzeni me zarazila kolonka zkracene studium. Mate to tak taky? mam to chapat ze kdybych tam dala zkracene tak tam bude fajfka a kdyz tam neni je to ok? Viz foto 3.skola ale je to u vsech. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13
20.2.24 07:42

Foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23151
20.2.24 07:42

@Veverka8 foto tu není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
20.2.24 07:44
@lucynka25 píše:
@Veverka8 foto tu není :nevim:

Uz jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23151
20.2.24 07:46

@Veverka8 jj vidím a jde to zkusit zaškrtnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
20.2.24 07:47

Tphle je to potvrzeni co doslo na email, v tom programu pri zadavani tam takova moznost vubec nebyla nejaka forma studia ani ji dane skoly nenabizi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23151
20.2.24 07:49

@Veverka8 aha, tak pokud se jedná o devataka, tak by ani nemohl mít zkrácené, takže bych to neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
20.2.24 07:53
@lucynka25 píše:
@Veverka8 aha, tak pokud se jedná o devataka, tak by ani nemohl mít zkrácené, takže bych to neřešila.

Dekuji tak snad jo, me znervoznila ta kolonka proc tam je kdyz tam ani takova volba nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
20.2.24 08:18

Kolonku tam u syna mam taky, zaskrtla neni, klid, je to ok. Jinak podavat to 20. chce hodne velky vnitrni klid :P

• Citovat
  • Upravit
81
20.2.24 08:21

Je to v pořádku, taky jsem řešila a raději volala na Cermat. Ta kolonka se týká myslím nástavbového studia, v tom případě se na potvrzení v tomhle místě objeví křížek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
20.2.24 08:23
@Svetluska55 píše:
Kolonku tam u syna mam taky, zaskrtla neni, klid, je to ok. Jinak podavat to 20. chce hodne velky vnitrni klid :P
@Danaf1 píše:
Je to v pořádku, taky jsem řešila a raději volala na Cermat. Ta kolonka se týká myslím nástavbového studia, v tom případě se na potvrzení v tomhle místě objeví křížek.

Děkuji moc, nepodavala jsem dnes, o par dni driv, jen dnes jsem tiskla to potvrzeni z emailu a vsimla si toho a zacla stresovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
20.2.24 08:43

Je to v pořádku, včera to řešila známá, byla přímo ve škole se zeptat. Oni to vidí úplně jinak, nic takového tam nemají, máme to jen my na tom potvrzení. Týkalo by se to nástavbové studia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí