S dvouleťačkou na Kubu

11514
25.1.16 00:48

S dvouleťačkou na Kubu

Dobrý večer maminky. Zajímalo by mne jestli někdo letěl 10 a více hodin s dvouletým dítětem. Jak to dítě snášelo, dovolí mi vzít do letadla třeba piškoty, přesnidávku a sunar? Máme letět za 14 dní a já jsem čím dál víc nervóznější, bojím se s ní toho dlouhého letu, šestihodinového posunu.. :zed: Prosím všechny poznatky, zkušenosti a rady sem…Co si vzít do letadla, aby vydržela atd atd… :oops: :lol: Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9354
25.1.16 00:56

@xantipi ahoj. Letěla jsem s čerstvě dvouletým 13 hodin do mexika. Nejvíc jsem ocenila notebook s pohádkama. A dovolí ti vzít cokoliv co bude uzavřené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
25.1.16 01:01

@xantipi ja se s dovolenim pripojim :). My letime v breznu na Floridu, bude nam 21 mesicu. Taky mam strach z cesty a kvuli ceste nechci prestat kojit, predpokladam, ze ji ududlam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4288
25.1.16 01:17

Litam s obouma detma od narozeni- praha-fra-mexiko.
Piskoty a susenky mit muzes, sunar taky, presnidavku tez.
Na ceste tam dite budes muset zabavit ( pohadka, hracky), po ceste zpet poletite na noc, tak budete spat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
25.1.16 01:28

Holky dekuji, takze nejake to jidlo mit muzu, to je dobry vedet. Ten tablet je supr. Napad, ja prave aby se nenudila. A. Jeste se zeptam, davaly jste na cestu nejaky kinedril nebo něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4288
25.1.16 03:33

Ja nedavala nic. Letadla uz dnes moc turbulence nemaji. Navic pokud je dite do dvou let, tak te vsude na letistich pousteji prednostne. Jen v cr to moc nefunguje :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
25.1.16 07:48

Teda prvni let s ditetem rovnou pres 10 hod, to je odvaha :lol:

jinak nase dvouleta ma za sebou pres 10 letu, ale vsechny kratsi a po 3 hod mi hrabe. ale je fakt, ze my mame dve hodne male deti a za tech par hodin nikdy nestihnou usnout, u dlouheho letu ti cast prospi - utahej ji na letisti ;)

z jidle muzes mit v podstate cokoliv, pusti ti i relativne velkou flasku s vodou (jezdime normalne s pulitrovkama s brckem). veskere tekute jidlo (presnidavka atd.) nabal zvlast, tak jako jine tekutiny, ale oddelene, nekdo ho chteji zvlast skenovat.
taky si vem na palubu zakladni leky pro prcka - sirup proti bolesti a teplote urcite.

tablet urcite a stahnout tam nejake nove veci, co nezna, plus par veci, co zna a ma rada. jeste se osvedcily minimanasci na prsty, omalovanka a minipastelky, oblibena knizecka, usinacek atd. no a samozrejme nahradni obleceni atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1559
25.1.16 09:35

@xantipi leteli jsme na kubu před 4 lety. Nevím, jak tam letite a s kym, ale let tam trval 17 hodin se dvema mezipristani bez možnosti opustit letadlo. Nejmladsi účastníci zajezdu byli pubertaci okolo 16 let. A turbulence byly. Skoro cely let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
25.1.16 10:36

@CokeLady Právě, že jedeme jen na 14 dní. Sedadlo bude mít svoje. Bez plín je jen přes den, na noc ji je dávám. Malá je hodná akorát je to dost pohyblivý čertíček. No sama jsem moc zvědavá jak to dopadne. Máme i přestupy, tak se bude moci vyběhat aspoň na letišti. Bude to ještě dýl než 10 hodin, proto se ptám jestli ji dát čtvrtku kinedrylu, vím že to má i uspávací účinek. :oops: Pro a proti jsem zvažovala. proti vlastně byla jen ta náročná cesta, ale všichni mě uklidňovali, že to není tak hrozný jak to vypadá. Jen čím víc se to blíží tím víc jsem nervózní…

Děkuji holky za rady, vezmu teda i nějaké hračky, její oblíbený polštářek bez kterého nedá ani ránu.. :) No snad se nám podaří ji nějak zabavit a tajně doufám, že podstatnou část prospí… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
25.1.16 11:35

Jen vem hodně pití, já brala 3 flašky 0,5l ;) protože mi holka nic v letadle nechtěla ;) a při prvním letu mi vycucla flašku během chvilky a pak bulela že má žízen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
25.1.16 16:38

Doufám, že na té Kubě někoho máš. Bála bych se tam jet s tak malým dítětem sama. Byli jsme tam před 5 lety s přítelem, onemocněl tam a byl problém sehnat dobrou zdravotní péči. Každopádně nezapomeň si sjednat dobré zdravotní pojištění.

• Citovat
  • Upravit
11514
25.1.16 21:19

@CokeLady Letíme celá rodina i s tchýní.. :mrgreen: Je to economy. Tak už stahuji pohádky a písničky. Já lítám ráda a vlastně všichni máme rádi letadla, tak se modlím, aby to podědila i ta nejmenší… :andel:

@Mango_Lassi Dobré zdravotní pojištění je základ, to vím.. Před měsícem tam byl švagr se sestrou a oba dostali průjem… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
26.1.16 12:05

@CokeLady Děkuji. Až se vrátíme, tak dám info jak jsme to zvládli… :andel:
A tchýně je naprosto úžasná ženská… :pankac:, navíc určitě budeme chtít s mužem aspoň jeden večer vypadnout z hotelu… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
26.1.16 16:51

Holky nevite jestli nekdo koho znate neleti na Kubu a vraci se do 9.2??? Potrebovala bych dovezt prave doutniky. Samozrejme uhradim doutniky + odmenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
12.7.18 15:02

Ahojky maminky je tady ještě někdo kdo byl na kubě? Přemyšlíme o dovolené tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí