Šalinkarta & bus?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.9.23 19:44

Šalinkarta & bus?

Dobrý den, ahoj!
Nastupuji na vysokou a chtěla bych se zeptat, jak to chodí se šalinkartou? Podle idosu jsem zjistila, že bych měla jezdit tramvají a nějakým busem, jedná se o bus 40 a podobná čísla. Proto jsem se chtěla zeptat, zda ta šalinkarta platí i na ty autobusy? Díky! ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24991
12.9.23 19:46

Tak zaleží jakou šalinkartu si koupíš. V brně-město ti stačí zóny 100+101 a pak můžeš jezdit čímkoli po Brně.

Příspěvek upraven 12.09.23 v 19:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
12.9.23 19:47

Na salinkartu urcite nemuzes jezdit tramvaji.
Ale salinou ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11771
12.9.23 19:57

Ideálně se zeptat tam kde si tu permici na městskou budeš kupovat..tam řekni jaké spoje potřebuješ používat a oni ti poví jakou si máš koupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24991
12.9.23 20:21

A jestli mas trvaly pobyt v brno-město a nemáš u města dluh a platíš si tu popelnice, tak pokud si koupíš šalinkartu 100+101 celoroční přes brno ID tak si tam rovnou klikneš, že chceš zažádat o, oni tomu myslim rikaji dotace, ale prostě ti z ceny šalinkarty vrátí 1350 kč. takže pak vychází šalinkarta na měsíc na ježdění po Brně na 300 kč. To už jde. Mluvím teď o dospělácké šalinkartě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
12.9.23 20:59
@Anonymní píše:
Dobrý den, ahoj!
Nastupuji na vysokou a chtěla bych se zeptat, jak to chodí se šalinkartou? Podle idosu jsem zjistila, že bych měla jezdit tramvají a nějakým busem, jedná se o bus 40 a podobná čísla. Proto jsem se chtěla zeptat, zda ta šalinkarta platí i na ty autobusy? Díky! ;)

Předpokládám, že budeš jezdit z nádraží do Univerzitního kampusu v Bohunicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21672
12.9.23 21:02

@debra.morgan tak ona bude mít nějakou studentskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20823
12.9.23 21:04
@Anonymní píše:
Dobrý den, ahoj!
Nastupuji na vysokou a chtěla bych se zeptat, jak to chodí se šalinkartou? Podle idosu jsem zjistila, že bych měla jezdit tramvají a nějakým busem, jedná se o bus 40 a podobná čísla. Proto jsem se chtěla zeptat, zda ta šalinkarta platí i na ty autobusy? Díky! ;)

Ano. Na všechno co jezdí v Brně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
12.9.23 21:17
@Lucie_Sx píše:
Na salinkartu urcite nemuzes jezdit tramvaji.
Ale salinou ;).

Vč. brněnského metra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.23 21:43

A když člověk jezdí třeba kouskem v jiné zóně mimo město? Je to tedy 100+101+1 zóna? Ptám se ohledně zóny, kde jsou Moravany a Modřice.

• Citovat
  • Upravit
24991
12.9.23 22:11
@Anonymní píše:
A když člověk jezdí třeba kouskem v jiné zóně mimo město? Je to tedy 100+101+1 zóna? Ptám se ohledně zóny, kde jsou Moravany a Modřice.

Musíš koupit další zónu. Tu v které chceš jezdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24991
12.9.23 22:13
@mado píše:
@debra.morgan tak ona bude mít nějakou studentskou.

O tom nepsala. Každopádně pokud bude chtít studentskou salinkartu, musí mít platného ISICa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.23 22:24
@debra.morgan píše:
O tom nepsala. Každopádně pokud bude chtít studentskou salinkartu, musí mít platného ISICa

Dobrý den, ahoj!
Nastupuji na vysokou a chtěla bych se zeptat, jak to chodí se šalinkartou? Podle idosu jsem zjistila, že bych měla jezdit tramvají a nějakým busem, jedná se o bus 40 a podobná čísla. Proto jsem se chtěla zeptat, zda ta šalinkarta platí i na ty autobusy? Díky! ;)

• Citovat
  • Upravit
24540
13.9.23 17:04
@Anonymní píše:
Dobrý den, ahoj!

Ne, v Brně jenom na šaliny. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24991
13.9.23 19:08
@Anonymní píše:
Dobrý den, ahoj!

však jsem ti odpovedela, šalinkarta platí na autobusy a šaliny, které jezdí v zonach, ktere si koupíš, brno město ti stačí zona 100+101, kdybys bydlela třeba v modřicích, už potřebuješ další zonu. koukni na mapu a zjisti jestli budeš jezdit i na brno venkov nebo ne. bus č. 40 je brno město.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze