Salon Expres Polnička
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Salon Expres Polnička
Ahojte, nedávno jsem narazila na zajímavý tip na výlet - Salon expres Polnička, prošla jsem si jejich stránky, vypadá to pro děti fakt zajímavě, ale nikde nepíšou nic o cenách a pochybuju, že by to bylo zadarmo. A ani nevím, zda se tam dá platit kartou nebo jen hotově. Nebyli jste tam někdo? Nemáte nějakou čerstvou zkušenost? Předem dík ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Vagón Polnicka, určitě jeďte, je to tam super.ceny vyborny- vstup se neplatí, potom platis každou atrakci tak, ze si koupíš žetony. Těmi se platí. Vyjde to docela levně. Nektera atrakce stojí třeba 20,–, některá 10,– atp.My tam jezdime cca 2× ročně, je to super, takové přírodní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lutern píše:
Vagón Polnicka, určitě jeďte, je to tam super.ceny vyborny- vstup se neplatí, potom platis každou atrakci tak, ze si koupíš žetony. Těmi se platí. Vyjde to docela levně. Nektera atrakce stojí třeba 20,–, některá 10,– atp.My tam jezdime cca 2× ročně, je to super, takové přírodní.
Děkuji, takže to bude určitě lepší mít hotovost 😁
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jezdíme několikrát ročně, je to tam super. Žádný vstup, atrakce cca za 20, doporučuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tamtama píše:
Jezdíme několikrát ročně, je to tam super. Žádný vstup, atrakce cca za 20, doporučuji
Zní to skvěle 😊
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tamtama píše:
Jezdíme několikrát ročně, je to tam super. Žádný vstup, atrakce cca za 20, doporučuji
Ty jo, to zlevnili nebo co? Jako taky jsme tam byli s dcerou několikrát s rozhodně jsme neplatili za atrakcí 20 Kč.. třeba motokáry určitě nejsou pod 50, ty má ona nejraději, takové to lanové centrum taky ne, lodičky určitě taky ne, vždycky jsem tam nechala majlant, jinak jako super to tam rozhodně je, to zase joooo 😀
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.