Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Známá měla tu hlavní místnost zčásti přepaženou vestavěnou skříní a takové ty shrnovací dveře. Jedna část byla „pokojík“ dcery, druhá část navazovala na kuchyňský kout a sloužila jako obývák, večer se gauč rozložil na spaní. Bylo to maličké, ale žily si tam docela spokojeně ![]()
Ahoj, já bydlela s mámou v 1+1 od 3 let. Máma mi později koupila patrovku a pokoj oddělila skříní. Sice jsem neměla okno, ale mě to bylo fuk. Byl to můj kutloch
a pod patrovku se vejde spoustu hraček.
Bydlim v byte 1+1s partnerem a rocnik klucikem mam to predela ne kuchynka zvlast a obyvak slouzi jako pokojicek loznice a obyvaci mistnost, mame patro (stara zastavba)pod tim postylku a oddelene zaves slouzi to jako pokojicek a malinky stan na hrani. V pohode to zvladame zalezi jak to bude reseny a velikost mame okolo 40 m
Ja mam relativne velkou kuchyn, mam v ni maly gaucik, stul, zidle a tv na zdi, vedle v mistnosti mam manzelskou postel (140/90), naproti 2 skrine. vedle postele paravan, ktery mi tu mistnost rozdeluje (zaroven je vzdusny, da se odkryt), na te zdi u postele mam dalsi tv na zdi. tak je to resene dal od dveri a je to ma loznice. u okna a balkonu ma dcera „pokojik“. svou postel, police, stul, uprostred koberecek. neni o moc mensi nez pokojik jinych deti. je ji 6.
pokud je mi souzeno zustat s ni sama v tomto byte (mam ho v OV na hypo uz skoro 9 let), tak mam predbezne v planu do kuchyne koupit kvalitni rozkladaci gauc a obyvat kuchyn a druhou mistnost bych plne nechala ji.
Jeste dodam, ze skrini jsem to mela prepulene puvodne, ale bylo to nevyvetratelne, bylo tam horko a zabiralo to dost mista na tak maly prostor. proto jsem pak poridila paravan a pak jeste uvazovala o zaluziich, ale na to jsem nemela. byt ma asi 36 m2
A jeste musim dodat, ze muj sen bylo mit vzdy trochu vetsi byt, samostatne mistnosti, ale stejne se drzime jen u sebe a nemenila bych. je nam tu krasne a treba jednou mi bude jeste chybet. nic nam tu nechybi. to nejdulezitejsi, lasku a sebe mame ![]()
My bydlíme s přítelem a dcerou taky v 1+1. Obyvák s kuchyní, a ložnice, tam má malinka postýlku a skřínku s oblečením a přebalovák, a když nenajdeme větší bydlení, tak zrušíme v ložnici velkou postel a udeláme jí velký pokoj z ložnice, a spát budeme v obýváku. Doufám tedy, že do budoucna něco většího najdem, jelikož jsem vyrůstala na vsi v baráku se zahradou, přítel taky a mooooc nám to chybí. Ale zvládnout se to dá
![]()
Taky mě tohle bude čekat
s tím, že já mam děti dvě..
1+1 bude bohatě stačit, moje segra tak taky bydlela s dvěma dětma, v kuchyni měla rozkládací gaučík, na kterým ona spala, stůl židle, tv na zdi, takže prostě kuchyn i s " obývací částí " no a ten pokoj byl dětí
taky to tak budu řešit.. ![]()
Záleží jak jsou velké místnosti, viděla jsem 1+1 který měl fakt obrovský ten obývák nebo jak to lidi berou, kdyby to tak bylo tak bych to asi přepulila i když ta místnost bez okna
ale vím že takhle lidí žije hodně, hold nejsou peníze na větší a jsou spokojený
Mám byt 1+1 33m. Původně 1kk. Teď máme vchod, v chodbě je skříň 140š, vedle botník, na protější straně věšák na bundy a lavice.
Malá 2r má svůj pokoj cca 8m, vedle mám já pokoj asi 9m, kde je rohová linka, stůl s židlemi, pohovka hemnes.
Každá máme svůj vchod, neprůchozí pokoje.
Jsme tu spokojené, bydlíme necelé 2 měsíce.
Samozřejmě v každém pokoji je okno, jinak bych nepřepůlila.
Hezký večer,
chtěla bych se zeptat vás, kdo bydlíte v bytě 1+1, jak ho máte uzpůsobený? Rozešli jsme se s partnerem a nemám moc peněz, takže si žádný větší byt dovolit nemůžu a moc bytů 2+1 jsem levně nenašla, takže mi nezbývá nic jiného, než hledat nějaký 1+1, ale vůbec si nedokážu představit, jak ho zařídit, když tam budu bydlet i se synem. Chtěla jsem, aby měl svůj pokojík, kde bude mít vlastní prostor, ale takhle to asi nebude moc možné, proto se ptám vás, které bydlíte s prckem v bytě 1+1, jak to máte řešené? Nebo jestli máte nějaké rady a nápady.
Předem děkuji a anonym proto, že nikdo ještě neví, že jdeme s partnerem od sebe.