Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ja slouzim nocni
takze budu pracovat z home office a o pulnoci si s manzelem prituknu nealkem a budu doufat, ze budu mit klid.
Budeme doma s tříleťačkou a mimčem. Když se povede, že nějak včas usnou, tak si před půlnocí možná pustíme nějakou televizi. Po přípitku spát, abysme byli čerství na zítra. Chlap jde do práce a já musím podávat výkony doma ![]()
Silvestr neslavime, je to pro nas bezny den. Chodime spat jako normalne. V tv stejne prdlacka, a triletou stejne budou budit ty pitomy rachejtle.. ktery tu praskaj uz asi tyden..
Všichni si užijte tento den podle svých představ, do nového roku vám přeji, ať se vám daří🍀
Také jsem sama doma s dcerou, neplánujeme nic, mam obavy ze malá nebude spát, hodně se bojí petard a tak si asi budu muset lehnout s ní…a ani mi to nějak nevadí. ![]()
My taky budeme doma a rádi. Teď už pomalu připravuji něco dobrého 🍱. Nějaká návštěva se odpoledne u nás otočí. A pak budeme s děckama a se zvířaty doma.
Nepotřebujeme žádné pařby. Spát teda nepůjdeme.
To my vždycky vydržíme do přípitku a děcka si pak pustí písničky.
Já bych se tak ráda šla picnout nekam bez dětí, ale smula, kojim. Takze doma, nachystame aspoň nějaký dobroty, mame vyzdobu, párty rekvizity, jednu skleničku si taky dam, neco si zahrajeme, zatancujem, ale nevím, jestli vydržím do půlnoci, když to není kdy dospat. ![]()
Já jsem doma sama, syn je u otce. Jsem parádně nachcípaná, takže do nového roku vykročim úplně nejlíp
. K tomu do 23:00 mám pracovní pohotovost. Den jak korálek
.
@Eustress Mám tu dva rohlíky, tak si možná udělám pár jednhubek, uvařím si kafe a budu poslouchat muziku. Mám rozkoukaný seriál na Netflixu, tak možná ten.
Budu sama poprvé, syn se letos odstěhoval a dcera jede ke kamarádce.
Doufám, že mě nikdo nebude chtít „zachraňovat“ ![]()
Teď dopoledne jdeme na procházku (tradiční výšlap na nedaleký kopec s rozhlednou) a vecer
…buď se necháme zabavit televizní nabídkou nebo pustíme film…možná udělám nějakou jednohubku…ono s 16m a novorozencem to na nějaký velký kalby a ponocování moc není…zítra půjdem možná z povzdálí omrknout ohňostroj který tradičně pořádá město…
Co plánujete?
Odpoledne se chci projít, večer asi kniha…