Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosím nemá tu někdo tyto samolepky?? TYTO chela bych videt jak vypadaji
a jakou velikost mate?? dekuji moc
Nemám, u nás maloval manžel
. Ale musím říct že tyhle malůvky a samolepky jsou dost návykový. Já už chci v létě zase přemalovávat.. ![]()
Bohužel nemáme, ale jsou tak krásný, že bych je hned dala dceři na zeď. Bohužel jsem jí nalepila na zeď motýlky a za den byly dole, jelikož dcera ráda sloupává nálepky. A to samé na lednici a na stole. No prostě budu muset ještě chvlku počkat nebo to prostě namalovat ![]()
@zuzka90 Tenhle pokojíček dělal jako univerzální když jsem byla těhotná. Teď bude muset chudák přemalovávat na holčičí
… Už mu s dcerkou připravujeme předlohu ![]()
A doufám že příští rok se bude pracovna přemalovávat na klučičí námořnický.
Ale to je zatím ve hvězdách… Nejdřív si bude muset manžel toho kluka udělat ![]()
Ahoj Zuzi, viděla jsem je u jedny paní doma a vypadali moc krásně!! Velikost zvířátek mohla být tak 40 cm na výšku.. ![]()
@malaVetrackova jee ty jsi zlatá
no oni maji totiz ruzne velikosti a ja nevim kterou znich vybrat aby to nebylo na zdi mrnave…
@zuzka90 čím větší tím lepší..:D aspoň to bude jako opravdové zoo..:D
@Maky.C píše:
Nemám, u nás maloval manžel. Ale musím říct že tyhle malůvky a samolepky jsou dost návykový. Já už chci v létě zase přemalovávat..
moc pěkné, šikovný manžel
jen se zeptám, na to jsou nějaké předlohy, nebo to maloval od ruky a čím se to maluje, normálně těma barvama do primalexu? ![]()
@mončíček Kdysi jsem v Lidlu koupila deku na které je motiv toho medvídka PÚ takže se na to manžel koukal a podle toho maloval. Nejdřív samozřejmě tužkou a potom to obtahoval. Barvy jsem kupovala takové ty klasické tónovací, kterými obarvuješ Primalex. Myslím že na značce nezáleží. ![]()
Jen je dobré znát někoho kdo tomu rozumí a namíchá ti z několika základních barev spoustu odstínů.(Nebo to samozřejmě můžeš zkusit sama ale- není to taková legrace jak jsem si myslela). Manžel je autolakýrník takže jsem koupila jen ty základní a on zbytek namíchal.
@Maky.C píše:
@mončíček Kdysi jsem v Lidlu koupila deku na které je motiv toho medvídka PÚ takže se na to manžel koukal a podle toho maloval. Nejdřív samozřejmě tužkou a potom to obtahoval. Barvy jsem kupovala takové ty klasické tónovací, kterými obarvuješ Primalex. Myslím že na značce nezáleží.
Jen je dobré znát někoho kdo tomu rozumí a namíchá ti z několika základních barev spoustu odstínů.(Nebo to samozřejmě můžeš zkusit sama ale- není to taková legrace jak jsem si myslela). Manžel je autolakýrník takže jsem koupila jen ty základní a on zbytek namíchal.
tak to je teda borec, kdyz to namaloval kdyz se dival jen
a dekuji za radu ![]()
@zuzka90 píše:
Prosím nemá tu někdo tyto samolepky?? TYTO chela bych videt jak vypadajia jakou velikost mate?? dekuji moc
omlouvám se, že sem ti sem tak vpadla a vyptavala ![]()
@zuzka90 píše:
@malaVetrackova jee ty jsi zlatáno oni maji totiz ruzne velikosti a ja nevim kterou znich vybrat aby to nebylo na zdi mrnave…
Taky si myslím že čím větší tím lepší
![]()