Samolepky na zeď, má někdo?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5980
11.2.13 16:06

Samolepky má někdo ??

Prosím nemá tu někdo tyto samolepky?? TYTO chela bych videt jak vypadaji :) a jakou velikost mate?? dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
549
11.2.13 16:22

Nemám, u nás maloval manžel :mrgreen:. Ale musím říct že tyhle malůvky a samolepky jsou dost návykový. Já už chci v létě zase přemalovávat.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
11.2.13 16:25

@Maky.C krásne sikovny manzel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
11.2.13 16:27

Bohužel nemáme, ale jsou tak krásný, že bych je hned dala dceři na zeď. Bohužel jsem jí nalepila na zeď motýlky a za den byly dole, jelikož dcera ráda sloupává nálepky. A to samé na lednici a na stole. No prostě budu muset ještě chvlku počkat nebo to prostě namalovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
11.2.13 16:31

@zuzka90 Tenhle pokojíček dělal jako univerzální když jsem byla těhotná. Teď bude muset chudák přemalovávat na holčičí :mrgreen:… Už mu s dcerkou připravujeme předlohu :-D
A doufám že příští rok se bude pracovna přemalovávat na klučičí námořnický. :mrgreen: Ale to je zatím ve hvězdách… Nejdřív si bude muset manžel toho kluka udělat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.13 16:33

Ahoj Zuzi, viděla jsem je u jedny paní doma a vypadali moc krásně!! Velikost zvířátek mohla být tak 40 cm na výšku.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
11.2.13 16:35

@malaVetrackova jee ty jsi zlatá :) no oni maji totiz ruzne velikosti a ja nevim kterou znich vybrat aby to nebylo na zdi mrnave…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.13 16:36

@zuzka90 čím větší tím lepší..:D aspoň to bude jako opravdové zoo..:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
11.2.13 16:42
@Maky.C píše:
Nemám, u nás maloval manžel :mrgreen:. Ale musím říct že tyhle malůvky a samolepky jsou dost návykový. Já už chci v létě zase přemalovávat.. :mrgreen:

moc pěkné, šikovný manžel :potlesk: jen se zeptám, na to jsou nějaké předlohy, nebo to maloval od ruky a čím se to maluje, normálně těma barvama do primalexu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
11.2.13 17:02

@mončíček Kdysi jsem v Lidlu koupila deku na které je motiv toho medvídka PÚ takže se na to manžel koukal a podle toho maloval. Nejdřív samozřejmě tužkou a potom to obtahoval. Barvy jsem kupovala takové ty klasické tónovací, kterými obarvuješ Primalex. Myslím že na značce nezáleží. :mavam:
Jen je dobré znát někoho kdo tomu rozumí a namíchá ti z několika základních barev spoustu odstínů.(Nebo to samozřejmě můžeš zkusit sama ale- není to taková legrace jak jsem si myslela). Manžel je autolakýrník takže jsem koupila jen ty základní a on zbytek namíchal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
11.2.13 17:03
@Maky.C píše:
@mončíček Kdysi jsem v Lidlu koupila deku na které je motiv toho medvídka PÚ takže se na to manžel koukal a podle toho maloval. Nejdřív samozřejmě tužkou a potom to obtahoval. Barvy jsem kupovala takové ty klasické tónovací, kterými obarvuješ Primalex. Myslím že na značce nezáleží. :mavam:
Jen je dobré znát někoho kdo tomu rozumí a namíchá ti z několika základních barev spoustu odstínů.(Nebo to samozřejmě můžeš zkusit sama ale- není to taková legrace jak jsem si myslela). Manžel je autolakýrník takže jsem koupila jen ty základní a on zbytek namíchal.

tak to je teda borec, kdyz to namaloval kdyz se dival jen :palec: a dekuji za radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4933
11.2.13 17:06

@Maky.C

teda to je nádhera… :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
11.2.13 17:07
@zuzka90 píše:
Prosím nemá tu někdo tyto samolepky?? TYTO chela bych videt jak vypadaji :) a jakou velikost mate?? dekuji moc

omlouvám se, že sem ti sem tak vpadla a vyptavala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
11.2.13 17:10

@mončíček @zrzule23 Díky,vyřídim :mrgreen:  :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
11.2.13 17:11
@zuzka90 píše:
@malaVetrackova jee ty jsi zlatá :) no oni maji totiz ruzne velikosti a ja nevim kterou znich vybrat aby to nebylo na zdi mrnave…

Taky si myslím že čím větší tím lepší ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný