Samosběr jahod - Praha
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Samosběr jahod Praha
(Nejen)maminky, prosím o pomoc ![]()
Kam jezdíte v okolí Prahy, ideálně Praha-Západ, na jahody? Tak aby byly dobré a cena do 50Kč/kg. Jestli je ta cena teda reálná a není teď všude na začátku sezóny vyšší, nevím, neorientuji se.
Klidně to může být i dál od Prahy spojené s fajn výletem, jenže jsem docela čerstvě přistěhovaná tak to tu moc neznám
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
My jezdíme už někoolik let do Kunratic (je tam víc firem, které samosběr provozují) - vše je snadno dohledatelné na netu. Stačí zadat „jahody Kunratice“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Latty já jezdím di Jahodárny Vraňany. Je to kousek za Mělníkem, kde si můžete udělat výlet-soutok Labe s Vltavou, zámek, kostnice, atd.
Jahody mají za 45,–/kg samisběr a jsou super.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Samosběr teda ne, ale u nás na farmářským trhu prodávají jahody za 50kč za kilo, a mám to bez práce
máme tady stánek úterky a pátky, první jakost za 50kč kilo, druhá za 30.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slavuska1 muzu se zeptat kde se trh nachazi? Ja mijim same blivajzy vydavajici se za prvni jakost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slavuska1 píše:
Samosběr teda ne, ale u nás na farmářským trhu prodávají jahody za 50kč za kilo, a mám to bez prácemáme tady stánek úterky a pátky, první jakost za 50kč kilo, druhá za 30.
Cena je to krásná, ne že ne, ale neberu to jako práci navíc, spíš zábavu a program na víkend
Navíc můžu uzobávat, budeme venku a jahody si natrháme čerstvé. Minulý víkend jsem kupovala na trzich v Karlíně za 54/kg ale byly šíleně pomačkané a chuťově nic moc ![]()
@Dašule7 a @Petrušačka děkuju za tipy
Tyhle jediné jsem našla na netu, tak právě pátrám i po dalších a hlavně po osobních zkušenostech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Latty přesně jak píšeš. Člověk si natrhá čerstvé a je to fajn i pro děti. Dětí a miminek ram bylo spousta. Trhaly si do pusy nebo seděly na dece. Já byla sbírat včera a 15 kg jsem měla za hodinu. Keříky byly fakt obalené velkými jahodami.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ondrášovka.N píše:Řepy. pár jich tam trochu namačkaných je, ale nám to ani nevadí, stejně je sníme hned, a chuťově jsou moc dobrý
@slavuska1 muzu se zeptat kde se trh nachazi? Ja mijim same blivajzy vydavajici se za prvni jakost
@Latty píše:
Cena je to krásná, ne že ne, ale neberu to jako práci navíc, spíš zábavu a program na víkendNavíc můžu uzobávat, budeme venku a jahody si natrháme čerstvé. Minulý víkend jsem kupovala na trzich v Karlíně za 54/kg ale byly šíleně pomačkané a chuťově nic moc
@Dašule7 a @Petrušačka děkuju za tipy
Tyhle jediné jsem našla na netu, tak právě pátrám i po dalších a hlavně po osobních zkušenostech
tka to jo když to berete jako program na víkend
to u ná s mrňousem nehrozí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dašule7 píše:
@Latty přesně jak píšeš. Člověk si natrhá čerstvé a je to fajn i pro děti. Dětí a miminek ram bylo spousta. Trhaly si do pusy nebo seděly na dece. Já byla sbírat včera a 15 kg jsem měla za hodinu. Keříky byly fakt obalené velkými jahodami.
My byli taky ve Vraňanech včera… za mě taky jedině doporučení
My 17 kilo ![]()
A hlavně - pěstované na slámě… takže krásně čisté. Žádné bláto a hlína. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ondrášovka.N píše:
@slavuska1 moc diky. Asi pod mostem u mekace zejo
jj. akorát je tam většinou fronta na ně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slavuska1 no se nedivim. Sednu na bus a jedu. Kdy tam byvaj? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ondrášovka.N píše:
@slavuska1 no se nedivim. Sednu na bus a jedu. Kdy tam byvaj?
od rána nevím od kolika, my dlouho spíme, ale tipla bych tak od 8, do odpoledne, asi než vyprodají..minule v 16h ještě měli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slavuska1 píše:
od rána nevím od kolika, my dlouho spíme, ale tipla bych tak od 8, do odpoledne, asi než vyprodají..minule v 16h ještě měli
Tak bezva. Spojime si to s vyletem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.