Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, tak u nás to bohužel nedopadlo… V noci jsem začala krvácet silne a zatím to neprestalo. Mám silné bolesti zad a motá se mi hlava. Byla jsem jen na zacatku, na utz nic, ale hcg bylo v pohode. Mám jet na pohotovost nebo ne?
![]()
To přišlo nečekaně? Určitě bych zajela na kontrolu, aby koukli, jestli tam nejsou komplikace. Ovšam, záleží na koho narazíš, jestli tě nebude tlačit na vyčištění.
Moje zkušenost- probíhalo to „jen“ v 6. týdnu. Jela jsem k doktorce a dohodly jsme se, že to necháme samovolně proběhnout. Kdyby byly komplikace- horečka, bolesti břicha a pod, tak na pohotovost a za pár dní kontrola, jestli je děloha čistá.
Na ultrazvuku doktor nic nevidel, par hodin po kontrole začalo krvaceni… Je to takový ze chvilku hodne, pak jen trosku, pak zase hodně a pořad dokola… Nechci vypadat jak hypochondr co jezdí na pohotovost i když to není treba, ale hrozné mě bolí zadá a to motani hlavy je taky dost neprijemny
@Nainuva píše:
To přišlo nečekaně? Určitě bych zajela na kontrolu, aby koukli, jestli tam nejsou komplikace. Ovšam, záleží na koho narazíš, jestli tě nebude tlačit na vyčištění.
Moje zkušenost- probíhalo to „jen“ v 6. týdnu. Jela jsem k doktorce a dohodly jsme se, že to necháme samovolně proběhnout. Kdyby byly komplikace- horečka, bolesti břicha a pod, tak na pohotovost a za pár dní kontrola, jestli je děloha čistá.
Jeli jsme, dobře to nedopadlo, tak mi ještě dovolili jet domů a čekáme jestli se všechno vyloučí samo nebo budu musete na revizi…
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.