Daruji 5000 samoživitelkám za jejich příběh
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Samoživitelky dárek
Vážené maminky, tatínci a prarodiče v tíživé situaci. Jestliže jste na děti zůstali sami a máte nějaký smutný životní příběh, zkuste mi ho zaslat na emailovou adresu ****, sem do zpráv, popřípadě na sociální sítě pod tímto jménem.
Vyberu 10 z Vás a každému přispěji 5 tisíc korun na nákup dle Vašeho výběru (oblečení, jídlo…) - zkrátka cokoliv si vyberete.
Vím, že se dostane jen na pár z Vás a nezvrátí to Vaši těžkou situaci, ale aspoň Vám to pomůže s přípravou na Velikonoce a jaro ![]()
Z mých zkušeností, z předešlých dobročinných akcí, jsem usoudil, že podmínka je Brno a okolí do 25 km, osobní předání a možnost krátkého videa či fotky, které mohu sdílet v příběhu na 24 hodin…ať pak nikdo netvrdí, že jsem se na to vykašlal
Navíc Váš příběh může někoho zaujmout a bude chtít pomoci ještě více
![]()
Příspěvek upraven 14.03.24 v 11:50
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dobrý den,
je od vás moc hezké, že chcete pomoci samoživitelkám. Omlouvám se, podle pravidel jsem musela smazat váš email, protože to je proti pravidlům diskuze. Můžete jej předat v soukromé zprávě. Budeme rádi, pokud budete sdílet případně odkaz na příběhy z minulé akce. Dodáte tím svému příběhu na důvěryhodnosti, neboť nám přišlo několik hlášení na tento příspěvek s podezřením na podvod. Já si to nemyslím, ale doporučila bych sdílení minulé akce.
Děkuji za pochopení a přeji krásný den
Diana ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!