Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, chci se zeptat, má tu prosím někdo mobilní telefon Samsung Star? Já ho mám už teda delší dobu, nicméně jsem ho doteď moc neprostudovala. Chtěla jsem se zeptat, kdo jej má projetý dobře, zda se na něm zdá změnit to, aby se mi otáčela klávesnice? Když mobil je na výšku, klávesnice je na výšku,když je na ležato, dá se do ležata.Já bych to ráda zrušila.
Děkuji.
Ahojky, tohle bohužel nejde, taky mě to štve, zvlášť když s ním ležím v posteli ![]()
Janinna23 píše:
Ahojky, tohle bohužel nejde, taky mě to štve, zvlášť když s ním ležím v posteli
Jo, přesně tehdy mě to strašně vadí. No, ještě si možná vzpomenu na dalšívěci, co nevím, jestli jdou nebo nejdou. Tak ještě asi napíšu
.
Každopádně díky za info. Já tak tajně doufala, že by to mohlo jít. ![]()
Farllin píše:Janinna23 píše:Jo, přesně tehdy mě to strašně vadí. No, ještě si možná vzpomenu na dalšívěci, co nevím, jestli jdou nebo nejdou. Tak ještě asi napíšu
Ahojky, tohle bohužel nejde, taky mě to štve, zvlášť když s ním ležím v posteli.
Každopádně díky za info. Já tak tajně doufala, že by to mohlo jít.
Okej
Není zač, já taky doufala a bohužel
Nejhorší když se to zasekne a nejde to zpátky
![]()
Jo, to mi povídej. To já pak točím s mobilem jak nějaký blb a pořád nic.
JEště mě tak napadá, při volání, kdybych se chtěla podívat, kdo mi zrovna píše nebo tak, to taky předpokládám nejde.
Tak apsoň, že se jde dotýkat na ten displej, když už skoro nic. Jen se chci ještě zeptat, ještě je něco, co ti na tom mobilu vadí? Nebo jsi spokojená?
Jako stačí mi, je s pohodě, jen mě dokáže vytáčet, když náhodou zmáčknu T9 a celý to zasekám
![]()