Sandály KEEN pro dospělé - velikost

SAJ
17073
6.9.15 12:08

Sandály KEEN pro dospělé - velikost

Ahoj,
rozpadly se mi moje milované sandály a nové Columbie mi nějak nesedly - nohy plné puchýřů, takže je sice unosím, ale na delší výšlapy to nebude.

Takže jsem se rozhodla napsat Ježíškovi o sandály KEEN, pravděpodobně model Venice.

Mám ovšem trochu problém s velikostí, osciluji mezi velikostí 41 (S 10) a 42 (US 11). Podle rozměru chodidla (27 cm) bych měla koupit velikost US 10, ale bojím se, aby nebyly malé. V obchodě jsem se zkoušením moc nepochodila - tyto velikosti neměli na skladě ani v dámském, ale ani v pánském…

Takže budu objednávat z eshopu - poradíte? Jak je to s velikostmi KEEN, věřit psaným mírám nebo raději vzít o půl centimetru větší? Nohu mám širší a tyto botky plánuji na lehčí tůry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
56312
6.9.15 12:24

@SAJ zkoušela jsem je v obchodě, na délku mi sedla velikost, kterou nejčastěji nosím, takže mi přijde, že velikosti odpovídají. Bohužel mi neseděly na šířku, moc nejsou pro úzké nohy 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
6.9.15 12:47

Mam presne tento typ a s délkou chodidla 25,5 cm jsem si koupila 40ky. Ale ja vetsinou nosím 40ky (botasky, pohorky), maximalne paskove boty nebo pantofle mam 39 ;) takze mi prijde, ze číslování sedi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
6.9.15 14:10

S velikostí neporadím, jen chhci napsat, že děláš dobře, za mě jsou to ty nej nej boty…
@Moise už mají i užší řadu :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56312
6.9.15 14:28

@Krrysa fakt? Pro me byly vysnene a kdyz uz jsem konecne zamirila s penezma do obchodu, tak jsem zjistila, ze mi vubec nesedi, tak jsem byla nastvana :mrgreen: dik za info, kouknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
6.9.15 14:39
@Krrysa píše:
S velikostí neporadím, jen chhci napsat, že děláš dobře, za mě jsou to ty nej nej boty…
@Moise už mají i užší řadu :)))

Já je mám vysněné už delší dobu, ale v obchodě je prostě ne sebe nekoupím - moji velikost velikost většinou nemají na skladě. Takže jsem se naštvala a koupím přes internet. Jen zvažuji velikost… 10 nebo 11?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
6.9.15 14:41
@Aliik píše:
Mam presne tento typ a s délkou chodidla 25,5 cm jsem si koupila 40ky. Ale ja vetsinou nosím 40ky (botasky, pohorky), maximalne paskove boty nebo pantofle mam 39 ;) takze mi prijde, ze číslování sedi ;)

Oj, 25,5 a máš velikost 40? Takže mám jít do té 42, když mám chodidlo přesně 27? Mám je vyhlídnuté v krásné barvičce, moc se na ně těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
6.9.15 14:43
@Moise píše:
@Krrysa fakt? Pro me byly vysnene a kdyz uz jsem konecne zamirila s penezma do obchodu, tak jsem zjistila, ze mi vubec nesedi, tak jsem byla nastvana :mrgreen: dik za info, kouknu

Moc úzké nohy jsou stejně naprd jako moc široké, že? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
6.9.15 14:48

@SAJ a to chodíš přímo do keenu? na zličíně se mi snad ještě nestalo, že by tam něco neměli :)
jinak já mám taky šíleně úzkou nohu, a le obouvám v podstatě jen keeny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
6.9.15 14:59
@Krrysa píše:
@SAJ a to chodíš přímo do keenu? na zličíně se mi snad ještě nestalo, že by tam něco neměli :)
jinak já mám taky šíleně úzkou nohu, a le obouvám v podstatě jen keeny…

Nejsem z Prahy. A tyhle hraniční velikosti prostě na skladě nebývají. Já si už zvykla v obuvi se nezeptat „MÁTE TYTO BOTY VE 42?“ ale prostě se zeptat „MÁTE VŮBEC NĚJAKÉ BOTY VE VELIKOSTI 42?“ - a divila by ses, co ušetřím času. Rovnou mi řeknou, že nemají a já můžu jít domů. Bez bot.
Se schválně příště zeptej na moji velikost a uvidíš, co ti odpoví. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
6.9.15 16:55

@SAJ :mrgreen: kamarádka má právě taky docela velikou nohu a v keenu v praze na zličíně kupuje bez problémů :mrgreen: edit připomíná mi to jmojí prsatou máti.. v pubertě jsem s ní byla kupovat plavky a po desítkách otázek, zda tyto plavky mají ve velikosti 85 F.. jsme rovnou vlezli do krámu a ptám se: máte na ní nějaký plavky? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56312
6.9.15 17:04

@SAJ ja mam 41 a nemela jsem problem a to jsme na malem meste, meli tuhle velikost od vsech modelu. Koukni do prodejen Hannah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11329
24.10.17 19:47

Ahoj, chtela bych obnovit diskuzi, protoze bych si take chtela objednat Keeny na internetu a jsem zmatena z velikosti.Mam uz doma boty panske trekove vel.42,us 9 a tabulky uvadi delku 27cm. U damskych 42 uvadi us11 a delku 28cm. Jak to tedy je? Prijde mi to nejake divne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
24.10.17 20:10

Já tenkrát nakonec vyrazila do speciálky a vyzkoušela. Mám US 11 a jsou super - jen tedy koupila jsem si Venice H2O a ty mají stélku z jiného matriálu než je kůže, takže po túře nejsou zrovna voňavé, takže je na běžné nošení neužiju.
Ale KEENy jsou tak pohodlné, že jsem neodolala mám od nich několikero párů bot a všechny super.
Manžel má také osmičky (42), ale US číslování je u pánských bot jiné, kupuju mu US 9, ač tedy máme stejnou velikost nohy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
24.10.17 20:14

Normálně mám 43 a všechny svoje Keeny mám US 11 dámské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková