Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Záleží jaké je složení.
Možná by poradili na toxikologicke lince. Ale to asi ne, jelikož tam se řeší když s tím přijde člověk do styku. ![]()
Bezpečnostní list k tomu výrobku jsi hledala na netu? já třeba vím, že v těch silikonem je hodně velký rozdíl.
Od OK až po děsný. ![]()
Vím to, jelikož jsem to taky řešila a hledala. A zrovna nas silikon nebyl ok. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, nevíte někdo jestli ten strašný smrad ze silikonu ještě vadí?? Mě z toho nebylo nejlíp a počítám že smrdět to bude ještě tak 2 dny.. Moc se mi tam nechtějí pouštět mrňousové. A nikde se to nemůžu dočíst. Díky moc
Né ničemu to nevadí. Jen kyselý smrad co je hodně otravný. Spíš bych se bál toho že ho ještě děti rozmažou protože není vytvrdly ![]()
Co jsi sním dělala smím li vědět?
@JiříkMazlík My třeba měli silikon, co ok fakt nebyl. ![]()
Do té doby jsem myslela, že silikon jen smrdí a bolí z něj hlava ![]()
A právě toxikolog mě vyvedl z omylu.
Možná ještě v historii dohledam, jaký jsme měli silikon a byl nebezpečny.
Od te doby mi jen tak kdejaký silikon nesmí přes práh domu. ![]()
@Ťarbík01 píše:
@JiříkMazlík My třeba měli silikon, co ok fakt nebyl.
Do té doby jsem myslela, že silikon jen smrdí a bolí z něj hlava
A právě toxikolog mě vyvedl z omylu.![]()
Možná ještě v historii dohledam, jaký jsme měli silikon a byl nebezpečny.
Od te doby mi jen tak kdejaký silikon nesmí přes práh domu.
A všichni předpokládám přežily?
a že po aplikaci se má větrat atd je většinou na obalu též.
Jako volat kvůli smradu ze silikonu toxikologii to bych v práci nedělal nic jiného ![]()
Silikonů jsou dva typy: zásaditý a kyselý a každý smrdí jinak. Kyselý po octu.
Sanitární má přidané nějaké toxické plnivo kvůli ochraně před uchycení plísně.
Toxické plnivo- to je ale výzva to přežít po aplikaci v koupelně. Co potom ty barvy na stěnu, co lépe odolávají plísním…?
@Ivan PPZ no když si koupí acetátový silikon tak ten prostě musí smrdět po octu když je na té bázi vyroben ![]()
Kdyby madam vzala neutrální tak neměla starosti ![]()
@Ťarbík01 ale určitě to nebyla chyba výrobce prostě" fungicidní" silikon pesticidy proti houbám což do míst kde není úplně nonstop vlhko a čas od času to uschne např koupelna
není vůbec nutný jen musíš vědět co chceš dělat a potom vybírat materiál ![]()
@JiříkMazlík měnila jsem vanu a Mistr zedník totálně zmrvil prostor mezi obkladem a vanou tak že je tam větší díra..větší než vypadala
tak tam toho silikonu zahučelo
. Ta přední strana už je ok ale ta zadní ještě ne.
@matesss píše:
@JiříkMazlík měnila jsem vanu a Mistr zedník totálně zmrvil prostor mezi obkladem a vanou tak že je tam větší díra..větší než vypadalatak tam toho silikonu zahučelo
. Ta přední strana už je ok ale ta zadní ještě ne.
Proboha doufám, že jsi mu za to ještě neplatila?
no tohle už není na silikon ten je do určité vrstvy chce to řešit jinak samozřejmě jsem to neviděl tak se blbě radi ![]()
@JiříkMazlík píše:
Proboha doufám, že jsi mu za to ještě neplatila?no tohle už není na silikon ten je do určité vrstvy chce to řešit jinak samozřejmě jsem to neviděl tak se blbě radi
Nene ale bavíme se tu.. zlaté ceske ručičky…neví jestli to není blbost ale ještě mě napadlo to zafoukat montažkou?? A pak až tam dát ten silikon
@matesss upřímně ty ten byt chceš prodat že tam chceš mít takovou prasečinu
?
Jak je velká ta díra? Pokud hodně tak bych tam spíš něco vlepil ( plast) a klidně na to dal pruh dlaždiček ![]()
Do pěny se ti přes silicon může dostat voda a tu plíseň za a pod vanou sice neuvidíš ale bude tam krásný humus ![]()
Kolik tub silikonu už tam je
?
Ahoj, nevíte někdo jestli ten strašný smrad ze silikonu ještě vadí?? Mě z toho nebylo nejlíp a počítám že smrdět to bude ještě tak 2 dny.. Moc se mi tam nechtějí pouštět mrňousové. A nikde se to nemůžu dočíst. Díky moc