Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, začínám stimulaci mám po prvním neúspěšném krátkém protokolu ted začínám s druhým, někdo z PCE
nějakou podporu toho čekání
A porad zvazuji zdali 2 vajíčka zavést nebo jedno ![]()
@Mailouska ahoj, já jsem včera po tranferu, máme jenom jedno.
@Luwica ahoj tak to ti moc držím palečky
ať nám to konečně vyjde, hlavně odpocivej
@Mailouska jj ležím v posteli a nudím se.
Nejsem zvyklá na nicnedělání. Čím stimuluješ a ke komu chodíš.
@Luwica nějakým gonalem a Lux…mám dlouhý protokol v sobotu to vypadá na odběr jaký si měla protokol a kolik vajíček? a transf._po dlouhé kultivace? A kolik buněčné vajíčko mas v sobě
dekuji ![]()
@Mailouska já měla krátký. Po prvním úspěšném IVF nebylo co měnit, takže jsem jela skoro stejný postup. Počet vajíček byl taky stejný, celkem 7. Ale bohužel jen 4 byla zralá a z toho se jen 2 oplodnila. Nechali jsme na obě prodlouženou kultivaci, takže mám v bříšku 5 denní blastocystu. To druhé se bohužel zastavilo ve vývoji, takže mrazáček žádný. Z prvního jsme měli jeden mrazáček, ale bohužel ke KETu nedošlo, neb nepřežilo rozmražení. Já stimulovala Puregonem a Orgalutranem.
@Mailouska ahoj, bídně. Dneska se naplno rozjela ms. Bohužel se první úspěšný pokus nezopakoval. A jak jsi na tom ty?
@Luwica
to me mrzí, my jdeme v pátek na ET zatím mame 7 vajíček ty se drží holky moje
mas nějaký mrazacek?
@Mailouska ne, mrazáček nemáme žádný, takže jedině další IVF. Na pátek držím palečky.
Ahoj holky, jak ste dopadly? My sme byli u MUDr. Novotne v cervnu na prvni konzultaci, objednali se na genetiku - cekame uz 7tyden na vysledky (sou dovolene), pristi tyden deme na spermio a utz a pak v srpnu doufam, ze zvladneme prvni ivf s icsi, takze si poplatime +-20tis. To cekani je narocny. Mate nejake u vas dobre zpravy holky?
@Taza ahoj, ja bohužel jsem po ET neúspěchu
ted si dáváme pauzu a mame ještě 3 nanuky, tak uvidime v záři
My už mame genetiku zasebou, mame ji v pořádku, spermio také dobre,!ale ja mam jeden vejcovod, MUDr. Novotna me chce na laparko, ale ja se braním
jinak jsme taky přes 20000 Kč zaplatili, první IVF me stalo je 13000 Kč je to podle protokolu, tak držím palecky ![]()
Tak to me mrzi, ale mas jeste ty mrzacky. ja se k tomu dost upinam, ze kdyz to nevyjde, tak snad bude z ceho cerpat aspon 1× ci 2× potom, aby se nemuselo cele ivf zase. tak silu a stesti do dalsiho boje!
@Taza dekuji tobě taky, taky uz me to štve ze porad nic
ale třeba se na me usmeje štěstí
uz si začínám připadat v Sanusu jako doma
no tentokrat po KET doma nebudu akorát čekání na…
ted pěkné do práce ať mam jiné myšlenky
tak holky, musíme uz byt v jiné skupině - tehulky ![]()