Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj maminky ![]()
Zvažuji koupi nějakého šátku na nošení maličký (2,5 měsíce). Moc se v tom zatím nevyznám, tak bych byla rada za vaše zkušenosti a doporučení ![]()
Já jsem kupovala obyčejný od Pentelky za pár stovek. Nosila jsem tak 4 hodiny denně a bohatě to stačilo ![]()
Doporuciji na FB skupinu Nosime deti…tam poradi a daji se sehnat mnohem lepsi satky (pentelka je jen obsita metraz) ze pekne penize ![]()
Pridej se na FCB do skupiny nosime deti anebo moderni nosicky. Tam spis poradi a i tam koupis satek. Pentelku a ruzne hadry, co se tvari jako satky nekupuj. Az bude prcek vefsi, rezalo by te to. ![]()
Od pentelky nekupuj! je to obšitá metráž, to si raději kup látku a obšij… Taky mám 2m dítě, ted jsem si koupila šátek s hedvábím a je fakt super, v létě chladí, krásně se dotahuje.. ALe pro začátek ti stačí 100% bavlna třeba od šanami(použitý cca 500,– novy 1000,–), nebo krásné šátky jsou little frog cena za použité se pohybuje okolo 1000,– a méně..
Já jsem si taky šátek koupila AMAZONAS, nechci tu dělat nějakou inzerci, ale kdyby měl někdo zájem klidně ho prodám, měla sem ho na sobě dvakrát, malýmu se to moc nelíbilo a po šestinedělí už nebyl ani plactivej tak sme ho nepotřebovali. Ale Teda docela drahej no, proto mě štve že se mi jentak valí doma. http://www.bejbycentrum.cz/…ni-deti.html
Pokud nevíš nebo se nemůžeš rozhodnout, tak některé eshopy nabízejí zapůjčení šátku na vyzkoušení.
Já mám šanami. Je to kvalitní šátek za rozumní peníz. Když se na FB přidáš do skupiny o nošení děti, tak ti poradí a většinou ta mají i bazar.
šanami se dá bazarový pořídit cca za 500. Jinak já mám na prodej elastický, v tom se dá nosit do cca půl roku. Pro začátečníky a miminka je ideálně ![]()
Dekuju moc za rady
na FB skupině mi opravdu ochotně poradili a nakonec jsem tam sehnala bazarove Nositko Noiga
Už se nemůžu dočkat až s malou poprvé vyrazime ![]()