Šátky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13
25.7.16 20:06

Šátky

Ahoj maminky :)
Zvažuji koupi nějakého šátku na nošení maličký (2,5 měsíce). Moc se v tom zatím nevyznám, tak bych byla rada za vaše zkušenosti a doporučení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6534
25.7.16 20:08

Já jsem kupovala obyčejný od Pentelky za pár stovek. Nosila jsem tak 4 hodiny denně a bohatě to stačilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
25.7.16 20:15

Doporuciji na FB skupinu Nosime deti…tam poradi a daji se sehnat mnohem lepsi satky (pentelka je jen obsita metraz) ze pekne penize ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
25.7.16 20:15

Pridej se na FCB do skupiny nosime deti anebo moderni nosicky. Tam spis poradi a i tam koupis satek. Pentelku a ruzne hadry, co se tvari jako satky nekupuj. Az bude prcek vefsi, rezalo by te to. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
25.7.16 20:17

Od pentelky nekupuj! je to obšitá metráž, to si raději kup látku a obšij… Taky mám 2m dítě, ted jsem si koupila šátek s hedvábím a je fakt super, v létě chladí, krásně se dotahuje.. ALe pro začátek ti stačí 100% bavlna třeba od šanami(použitý cca 500,– novy 1000,–), nebo krásné šátky jsou little frog cena za použité se pohybuje okolo 1000,– a méně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
25.7.16 20:47

Já jsem si taky šátek koupila AMAZONAS, nechci tu dělat nějakou inzerci, ale kdyby měl někdo zájem klidně ho prodám, měla sem ho na sobě dvakrát, malýmu se to moc nelíbilo a po šestinedělí už nebyl ani plactivej tak sme ho nepotřebovali. Ale Teda docela drahej no, proto mě štve že se mi jentak valí doma. http://www.bejbycentrum.cz/…ni-deti.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
25.7.16 21:43

Pokud nevíš nebo se nemůžeš rozhodnout, tak některé eshopy nabízejí zapůjčení šátku na vyzkoušení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
25.7.16 22:34

Já mám šanami. Je to kvalitní šátek za rozumní peníz. Když se na FB přidáš do skupiny o nošení děti, tak ti poradí a většinou ta mají i bazar.

šanami se dá bazarový pořídit cca za 500. Jinak já mám na prodej elastický, v tom se dá nosit do cca půl roku. Pro začátečníky a miminka je ideálně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
27.7.16 08:46

Dekuju moc za rady :) na FB skupině mi opravdu ochotně poradili a nakonec jsem tam sehnala bazarove Nositko Noiga :palec: Už se nemůžu dočkat až s malou poprvé vyrazime :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
27.7.16 09:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat