Šatní skříň do dětského pokoje?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
147
25.4.11 21:33

Šatní skříň do dětského pokoje?

Zdravím vás,prosím poraďte z vlastních zkušeností-užije tříleté dítě šatní skříň,do které ani nedosáhne? Začínáme vymýšlet dětský pokoj pro syna a došla jsem k tomu,že vlastně na ramínko má věcí naprosté minimum a že tedy velkou skříň dle mého nevyužije.Chtěla bych mu do pokojíku pořídit regály a police na hračky a nechat tam volný prostor,na oblečeni jen menší skříňku a komodu…Velkou skříň pak pořídit až se stolem a dalšími změnami před nástupem do školy.Co si o tom myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
L-enny
25.4.11 21:43

Syn šatní skříň má a sám si moc rád připravuje oblečení na ven. Jak totiž trička, mikiny, bundy visí na ramínku, on je jen pohodlně stáhne. Já samozřejmě stojím u něj a kontroluju co si vybírá.Jsou mu tři roky. Za šatní skříň jsem ráda. Do pokojíčku se mu ale vešly i regálky a police na hračky. V budoucnu plánujeme pro kluky (mám ještě tříměsíčnho chlapečka) samostatnou ložnici, kde budou mít i šatní skříně a místo pokojíčku vznikne velká herna.

• Citovat
  • Upravit
4989
25.4.11 21:46

myslim si, ze to mas vymysleno dobre, tak bych to take udelala, kdyby mela mala v pokoji dostatek mista, ji se tam vejde jen ta komoda :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
25.4.11 21:54

Já tedy na dětské oblečení šatní skřín mám. Děti mám dvě a to už těch různých bund, větrovek, a kombinéz na ramínko je víc. Ale zatím jsme to s tím pokojem ještě nevymysleli, pětiletý má pokojík a je tam zatím sám, mladší dvouletý je v postýlce v ložnici. Ale časem je budeme chtít sestěhovat k sobě. Ale jestli si zatím vystačíte bez skříně, tak klidně, proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
25.4.11 21:56

Má 3letá dcera šatní skříň má a využije ji krásně. Má teda takovou kombinovanou: http://www.supersektor.cz/j-16050 - akorát vnitřek je jinak.
V šuplících má spodní prádlo, ponožky, čepice a podobné drobnosti, to si už chystá sama.
Uvnitř skříně má jednu polici nahoře, pak tyč a pak jednu polici dole. Takže na to, co je dole, taky dosáhne a z ramínek někdy stahuje. Ten prostor na ramínka je super, že je menší, aspoň se jí do té skříně toho víc vejde, a stejně ty věci ještě nemá tak dlouhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
25.4.11 22:10

Starší dcera má klasickou šatní skříň - 1 díl police a 2 díly na ramínka.
Pro Mladší chci koupit 3 dveřovou policovou ( 1 díl bude pro manželovu dcerku) a o ramínka se holky podělí.

stejné 3 dveřové policové máme s manželem i my + každý ještě ramínkovou a vždy v tom 1 křídle je povlečení nebo ručníky… a teď marně sháním do děckého - musím si počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
25.4.11 22:37

Ahoj, rozhodně skřín máme, resp. holky mají, dokonce každá svou vlastní. Nedovedu si představit mít ty věci jinde, ale asi je fakt, že holčičích věcí na pověšení je asi víc než klučičích. Ale jak řešíš bundy, vestu apod? Do mojí skříně by se nevešlo už nic navíc

• Citovat
  • Upravit
papu
25.4.11 22:42

U nás skříň teda určitě využitá je, děti jsou dvě, každý má svoji půlku, kde visí věci, ty ji dávám já, dole mají pod tím složené kalhoty, apod a syn (starší) má spodní díly policového prostoru, takže ten si může brát oblečení sám,jinak jim ho připravím já.

Pokud to máš kam dát, tak nutná není, ale já bych to kam dát neměla, všechny bundy, vesty, šatičky, mikiny, svetry…
Navíc, když koupíš komodu a malou skříň, tak vlastně už ten prostor máš zabraný, tím že koupíš vekou skříň, tak to půjde jenom do výšky…

• Citovat
  • Upravit
14598
25.4.11 23:22
papu píše:Navíc, když koupíš komodu a malou skříň, tak vlastně už ten prostor máš zabraný, tím že koupíš vekou skříň, tak to půjde jenom do výšky…

Tak toto je opravdu dobrý argument :palec:
jediným větším rozdílem je, že komoda má šuplíky (které bych brala i já) a šatní skříň má obvykle takové 2 malé plytké nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
26.4.11 07:01

Ahoj,
u nás je momentálně pokojíček pro kluky zadaný u truhláře,hotový bude za cca 3týdny. A každý bude mít svoji šatní skříň,police +tyč na ramínka,šuplíky na slipy,ponožky. Necháváme dělat pokojík na míru,protože v sektoru jsme nic,co by uspokojilo naše požadavky nenašli.

• Citovat
  • Upravit
147
26.4.11 08:12

Holky moc díky za názory :-) O místo mi ani tak nejde-někam ty věci dát musím,to je jasné,jen mi připadá,že do nízké skříňky a komody se sám dostane lépe než do vysoké skříně :think: Věci si vybírá i obléká sám a nechci mu to odepřít…Bundy a vesty budeme mít všichni ve velké skříni v předsíni.Ještě jsem včera našla v Ikee skříně PAX,které se dají uvnitř libovolně přizpůsobit a tím by tu tyč mohl mít nízko,jen nevím,co mu tam pověsím :-D Všechno má poskládané..ale to je asi o zvyku.ALe do horních polic dám stejně něco,co nebude používat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
26.4.11 08:25

My máme taky zatím vše poskládané v šuplíkově komodě. Šatní skříň neplánuju, to až bude větší.

• Citovat
  • Upravit
273
29.7.25 07:49

Oživuji diskuzi..je tu někdo kdo má pořád věci pro větší dítě v šuplíkové komodě? Mam dvě děti kluk 5 let a holka 2,5 roku. Od narození mame 2 komody z ikey kullen protože to pro mě bylo přehlednější, ale včera jsem začala přemýšlet zda by už nebylo na case to vyměnit za větší šatní skříň :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný