Savičky Avent

Napsat příspěvek
Velikost písma:
157
24.8.12 13:47

Tak já dávala malému 2 asi od 3m. Když jsem mu jí zkoušela dávat dřív tak to nestíhal polykat a dávil se mi. Záleží jak ti to prcek bere. Když z toho pije v pohodě tak bych mu klidně dala 2 jak u čaje tak i u mléka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoui08
24.8.12 14:02
@Šťístkule píše:
Tak já dávala malému 2 asi od 3m. Když jsem mu jí zkoušela dávat dřív tak to nestíhal polykat a dávil se mi. Záleží jak ti to prcek bere. Když z toho pije v pohodě tak bych mu klidně dala 2 jak u čaje tak i u mléka :)

tak já to přeci jen zkusila, mu dát tu 2 a pil v pohodě. U té 1 pil hrozně pomalu a usínal, musela jsem ho pošťuchovat aby se vůbec najedl. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
157
24.8.12 14:11
@zoui08 píše:
tak já to přeci jen zkusila, mu dát tu 2 a pil v pohodě. U té 1 pil hrozně pomalu a usínal, musela jsem ho pošťuchovat aby se vůbec najedl. :kytka:

tak super, mu to víc vyhovuje :) Nacpe si rychleji pupíček a bude spokojenej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoui08
24.8.12 14:39
@Šťístkule píše:
tak super, mu to víc vyhovuje :) Nacpe si rychleji pupíček a bude spokojenej :mrgreen:

taky jsem ráda :dance: a melej spokojeně spí jak hříb :lol: Prosím tě a jak mám často dávat pít čaj a ajk dlouho po tom když vypije mlíčko? má taky problémy s kakáním, od předevčírka se sám nevykaká, musím mu pomáhat teploměrem, tak že by asi měl hodně pít. A prosim tě, musí být na to mlíčko a čajík kupovaná kojenecká voda, nebo můžu z kohoutku? malému je měsíc. Dávám zatím z kohoutku :think: ale dříve asi taky neměli kojeneckou vodu a dětem se nic nestalo že?

• Citovat
  • Upravit
157
24.8.12 15:04
@zoui08 píše:
taky jsem ráda :dance: a melej spokojeně spí jak hříb :lol: Prosím tě a jak mám často dávat pít čaj a ajk dlouho po tom když vypije mlíčko? má taky problémy s kakáním, od předevčírka se sám nevykaká, musím mu pomáhat teploměrem, tak že by asi měl hodně pít. A prosim tě, musí být na to mlíčko a čajík kupovaná kojenecká voda, nebo můžu z kohoutku? malému je měsíc. Dávám zatím z kohoutku :think: ale dříve asi taky neměli kojeneckou vodu a dětem se nic nestalo že?

Náš malej taky nebyl kojenej. Dávala jsem mu pít čajík často ( feniklovej ) hlavně v těchto teplech mu ho dávej, ať má dostatek tekutin. Nebo jsem mu dávala převařenou vodu. S kakáním ti moc neporadím, ten náš kakal několikrát za den. Kojené děti nemají stolici i třeba 10 dnů, ale nekojené si myslím že by jí měli mít často. Ono mu to taky třeba nejde po tom mléku, jestli to bude pokračovat tak bych asi zašla za Dr. a poradila se s ní, zkusila bych vyměnit UM. Já dávala malému ECO vodu, u nás 2l za 5kč. Od roka jsem mu dávala vodu z kohoutku. Ono taky záleží jakou máte vodu. My jsme v bytě a máme vodu městskou, tak jsem se bála mu jí dávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
24.8.12 16:41

Moje malá taky pije ze savičky 1+ už od narození…a měsíc ji je dnes ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
24.8.12 16:44
@zoui08 píše:
děkuji. A tu 2 jsi ji začala dávat od kdy? a co bys kterou bys dávala na čaj a kterou na mlíčko?

a ty kojíš nebo to máš i na UM? Já že třeba Nutrilon Anticolics mi ucpával savičku 2 a 3 se malá topila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
24.8.12 18:18

Musíš to odzkoušet, každýmu mimi vyhovuje něco jiného a podle toho se rozhodneš. Já dávám savičku č.3 a to máme 5 a půl měsíce. Nikdy by mě nenapadlo nechat jedničku do půl roku. Když mi přišlo, že málo teče, tak jsem propíchla savičku abych nemusela furt kupovat nové. Přítel jednou na to vzal nůžtičky, tak mi je všechny zničil. Naštěstí už flašku používám jenom večer nebo na čaj, kterej mi nechce vůbec pít ani vodu. Na kaši používám kombinovanou savičku. Já kupuji koj. vodu, chtěla jsem používat přefiltrovanou od Brity, ale dočetla jsem, že zbaví vodu jenom dusičnanů. My máme hodně tvrdou vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
31.3.13 09:59

Já jsem spokojená s dulíkama od AventuJsou perfektní. Pevně usazené v láhvi. Po rozdělání nepadají z víčka. Dudlík pěkně pasuje do pusinky. Malému se z něj dobře pije, protože to teče tak jak on tahá. Jsem plně kojící, akorát na noc dáváme kaši a s dalším kojením jsme nikdy neměli problém. Máme 4.měsíce a pijeme ze 4.kašičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karolina Brokešová
3.4.13 20:40

Dudlíky jsou výborné, dcerka si hned zvykla na tvar dudlíku a nemáme koliky.

• Citovat
  • Upravit
Karolina Brokešová
3.4.13 20:46

Tyto dudlíky používá v lahvičkách můj syn, nemá koliky a ani neměl problém s tvarem dudlíky i když jsme předtím používali jinou značku.

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
6.8.13 12:27

Název Natural je zde na svém místě…Naše malá díky této savičce krásně pije z lahviček Avent a přitom saje z prsu. Jelikož je u nás potřeba dokrmování, máme líné miminko a nevytahá si vše, tak je pro mě tvar savičky zásadní. Už měsí krásně fungujeme a malá pije jak z lahviček Avent, tak z prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.13 20:45

pouzite savicky pro druhe dite?

Ahoj maminky, poradte, mam pro dalsi dite koupit nove savicky a nebo mu mam dat pouuzite po prvnim diteti(samo, ze vycistim a vysterilizuju).diky za odpovedi

• Citovat
  • Upravit
2363
7.12.13 21:02
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, poradte, mam pro dalsi dite koupit nove savicky a nebo mu mam dat pouuzite po prvnim diteti(samo, ze vycistim a vysterilizuju).diky za odpovedi

koupila bych nové, ne z důvodu „nečistoty“ ale z důvodu opotřebovanosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
7.12.13 21:05

Kupovala jsem nove, ale ja je teda menim u prubezne u jednoho ditete.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4