Savičky Avent

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
zoui08
24.8.12 13:03

lavičky avent-radu

Prosím poradí mi někdo? mám lahvičky avent, jednu tu malou 125ml a druhou tu větší 260ml, ta malá má savičku č.1 s jednou dírkou a ta velká č.2 s dvěmi. Synovi je za 4 dny 1 měsíc. četla jsem že ta savička 2(s dvěma dírkami)je od jednoho měsíce, tak teď nevím, jestli musím vyměnit i tu druhou savičku, tu 1 za 2 nebo ji mohu normálně taky používat. Jednu láhev mám na čaj a druhou na mléko. Částečně jsem kojila, ale nemám mlíko, tak přecházíme uplně na UM.Jak by jste to řešily vy? mám ji ještě dále tu 1 používat a jak na dlouho ještě? a jakou by jste dávaly k pití mlíčka a k pití čaje?
děkuji za odpověď :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2282
24.8.12 13:07

Dceri je pul roku a pije ze 2
Menit dudliky nemusis, jestli to diteti vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
24.8.12 13:08

Tak to jsem taky zvedava mam stejny problem, no problem neresila jsem to mam to stejne jak ty ale mam savicku 1 jak na mlicko tak na caj a malemu je 5 tydnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
24.8.12 13:08

Moje dcera pila savičkou číslo jedna až do půl roku, protože se u toho alespon utahala jak musela vynaložit sílu sátím a pak krásně usnula. A hlavně pila pomalu a nehltala. Určitě bych s dvojkou ještě nespěchala, klidně můžete používat jedničku i na větší lahvičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
24.8.12 13:11

Měsíčnímu miminku bych určitě dávala savičku č. 1, mně z ní malá pila ještě asi v půl roce. Není důvod, proč bys staršímu nemohla dávat menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
24.8.12 13:12
@Radka K píše:
Měsíčnímu miminku bych určitě dávala savičku č. 1, mně z ní malá pila ještě asi v půl roce. Není důvod, proč bys staršímu nemohla dávat menší.

jjj, suhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
24.8.12 13:14

Já měla jedničku až do půl roku, ale hlavně proto, že jsem si myslela, že dvojka je až od půl roku. Prcek to zvládl bez potíží. Pak jsem postupně přešla na ty s variabilním průtokem.

Příspěvek upraven 22.10.14 v 18:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
24.8.12 13:14

Tak já kojím, ale zkoušela jsem dávat čajík a občas odstříkané mléko. Malýmu byly 2 měsíce když jsem musela dát odstříkané naposledy, máme jedničku a zalykal se a všude mu to teklo, takže bych s dvojkou rozhodně nepospíchala. Přitom malý není žádný malý miminko. První byl na UM a Aventky jsme sice neměli, ale normální savičky a to měl taky jedničky do půli roka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoui08
24.8.12 13:25

Aha, tak děkuji všem za odpovědi. Noo, tak nakonec vynechám 2 než 1 :lol:

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
24.8.12 13:26

Syn je na UM od narozeni. Koupila jsem mu 6 lahvicek se savickama c.1, kdyz mu byl mesic vymenila jsem vsechny za c. 2 a takhle az do c.4 podle jejich (Avent) doporuceni.
Ja bych ty savicky nekombinovala a vzdy pouzivala stejny pocet direk u vsech lahvicek, protoze potom deti nevedi, zda jim to potece vic ci mene a muzou se zalykat.

• Citovat
  • Upravit
zoui08
24.8.12 13:27
@PetulinaP píše:
Dceri je pul roku a pije ze 2
Menit dudliky nemusis, jestli to diteti vyhovuje.

děkuji. A tu 2 jsi ji začala dávat od kdy? a co bys kterou bys dávala na čaj a kterou na mlíčko?

• Citovat
  • Upravit
zoui08
24.8.12 13:29
@Scarlett2011 píše:
Syn je na UM od narozeni. Koupila jsem mu 6 lahvicek se savickama c.1, kdyz mu byl mesic vymenila jsem vsechny za c. 2 a takhle az do c.4 podle jejich (Avent) doporuceni.
Ja bych ty savicky nekombinovala a vzdy pouzivala stejny pocet direk u vsech lahvicek, protoze potom deti nevedi, zda jim to potece vic ci mene a muzou se zalykat.

to je taky fakt :think: teda ty peníze lítaj, tak budu muset dokoupit.

• Citovat
  • Upravit
2248
24.8.12 13:34

Ty velikosti jsou jenom orientační, malá měla tu nejmenší savičku až do doby, než se začala při pití vztekat (tak osmý měsíc)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
24.8.12 13:43

Prckovi jsou 4m a pije z aventky 1. Větší mu tak do půl roku dávat nehodlám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
24.8.12 13:44

@zoui08 Mám tyhle dvě lahvičky jako Ty, používám obě, tu 260 ml od 1,5 měsíce, ale to jen proto, že už mi ta 125ml přestala na UM stačit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4