Savičky Avent vs. Medela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5436
16.10.12 13:51

Taky bych byla pro Calmu od Medely, i když to jde asi líp jak z prsu, ten mechanismus sání by měl být, na rozdíl od klasických saviček, stejný, dítě by mělo zapojovat stejné svaly. A pro takto občasné krmení by to vadit nemělo. Já tedy krmila jen odsátým, takže jsem měla elektrickou Medelu na obě prsa, ale na cestování apod. jsem používala manuální pákovou a spokojenost. A někde jsem dokonce viděla i v akci k odsávačce savičku Calma zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
16.10.12 14:43
@Bauerkaa píše:
Ahojky. mám měsíčního chlapečka, k prsu se nepřisával, zkoušela jsem kloboučky, který pomáhaly tak den, dva a pak se nepřisával ani s kloboučkama, dokrmovali jsme stříkačkou..děs..pak jsme koupili flašku medela calma a malej z ní pije krásně a najednou se umí i přisát k prsu. ted je jen problém nedostatek mlíka..ale já bych teda tu medelu doporučila. :potlesk:

Tak to je hezký, gratuluju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
16.10.12 15:49

No ono by to hezký bylo, kdyby se od prsa neostrhával :), ale už to, že se přisaje, je úspěch. ale stejně jsme na UM, občas jen prso. nevydrží u něj dlouho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
23.10.12 16:30

Tak jsem koupila tu Calmu. Právě jsem to Julince zkusila dát (v době kojení, když už si říkala o jídlo) a dle očekávání - řev :cert: Ona jak ani nedudá dudlíka, tak asi nechápe, co po ní chci, chudák… A z Calmy to samo neteče. Tak jsem střídala prso s lahví, chvilku i zkoušela sát, ale pak se hned rozbrečela. Přijde mi i ten otvor té savičky hodně široký, ale předpokládám že výrobci vědí, co dělají :)
Holky máte nějaké tipy, jak jí na to naučit? Kdy zkoušet dávat? V jakém sklonu držet tu lahvičku?
Já se jenom modlím, abych nevyhodila 1500,– zbytečně! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
23.10.12 21:00

Nabízet, nabízet. Syn to tedy asi ve dvou měsících drapnul a vyžahl úplně bez problémů. Co zkusit nabídnout v době, kdy nebude až tak hladová, aby nebyla tak netrpělivá? Podudlá si a něco ukápne a třeba to tak pochopí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí