Sberbank, máte někdo?

6021
1.10.14 12:49

Sberbank, máte někdo?

Dobrý den,
prosím, máte někdo Sberbank?
Jakou máte zkušenost s touto bankou?
Děkuji za odpověď.
Eva :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
103
1.10.14 12:55

My měli ve sberbank účet a kompletně ho pro jistotu vybrali. Sama o sobě banka funguje dobře, ale je to ruská banka, což při dnešní situaci není vůbec stabilní…jsme opatrní, takže jsme prostředky přesunuli jinam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
1.10.14 12:58
@Štrumfeta píše:
My měli ve sberbank účet a kompletně ho pro jistotu vybrali. Sama o sobě banka funguje dobře, ale je to ruská banka, což při dnešní situaci není vůbec stabilní…jsme opatrní, takže jsme prostředky přesunuli jinam…

děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
1.10.14 13:11

Ano, máme. Sice je současná situace trochu problematická, ale banka opravdu šlape jako hodinky. Máme tam vlastního poradce - můžeme se domluvit i na čase po zavíračce pobočky (pracuje déle, takže ta otevíračka nám nesedí, no…). Fakt vycházejí vstříc, nabídli nám bezvadné podmínky a teď s nimi jednáme i o hypo. Jde o to, že díky tomu, jaká je situace, tak se nám to vyplatí, bonitní klienty si hýčkají :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
1.10.14 13:14
@quickyq píše:
Ano, máme. Sice je současná situace trochu problematická, ale banka opravdu šlape jako hodinky. Máme tam vlastního poradce - můžeme se domluvit i na čase po zavíračce pobočky (pracuje déle, takže ta otevíračka nám nesedí, no…). Fakt vycházejí vstříc, nabídli nám bezvadné podmínky a teď s nimi jednáme i o hypo. Jde o to, že díky tomu, jaká je situace, tak se nám to vyplatí, bonitní klienty si hýčkají :-)

děkuji i Vám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
1.10.14 14:50

@Eva 13 Já mám a kdybych u nich neměla úvěr, tak už by mě tam neviděli. Potřebovala jsem refinancovat hypo v 7. měsíci těhotenství a vzhledem k tomu, že jsem u nich měla účet, byla to jediná banka, které mi v té době půjčila. Každopádně poplatky strašný a jednání hrůza (ale to je o lidech). Za mě NEE!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
1.10.14 18:32
@klenice píše:
@Eva 13 Já mám a kdybych u nich neměla úvěr, tak už by mě tam neviděli. Potřebovala jsem refinancovat hypo v 7. měsíci těhotenství a vzhledem k tomu, že jsem u nich měla účet, byla to jediná banka, které mi v té době půjčila. Každopádně poplatky strašný a jednání hrůza (ale to je o lidech). Za mě NEE!

děkuji :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.10.14 19:22

Za sebe naopak doporučuji, mám tam spořící účet, jednání na jedničku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
1.10.14 21:17

@quickyq : a můžu se zeptat, jaký úrok aktuálně (Vám) nabízejí na hypotéce? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.14 13:46
@Vrtacka píše:
@quickyq : a můžu se zeptat, jaký úrok aktuálně (Vám) nabízejí na hypotéce? ;)

Vrtačko, rozlišujte mezi úrokem a úrokovou sazbou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
2.10.14 20:07
Vrtačko, rozlišujte mezi úrokem a úrokovou sazbou :-)

Tak ro normálního člověka v tom nebude rozdíl, ale matematicky vzato úrok je absolutní číslo, kdežto úroková sazba jsou ty procentíčka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
31.1.15 11:30

Obnovuji diskuzi, snad někdo přidá zkušenosti. Našla jsem tuhle banku na netu a dost mě zarazilo, že je to ruská banka.. Mám se bát nebo ne? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
2.2.15 20:56

Nemělo by to vadit :) Ruský je jen vlastník.
Otázkou je, co po nich chcete. Úvěru bych se nebál (když dají dobré podmínky), na vysoké vklady bych byl opatrný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
3.2.15 18:19

@Vrtacka Dívala jsem se na spořící účet, mají poměrně dobrou úrokovou sazbu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.19 11:50

Obnovuji - zkušenosti Sberbank z roku 2018/2019? jde mě jen o klasický účet…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat