Sberbank, máte někdo?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Sberbank, máte někdo?
Dobrý den,
prosím, máte někdo Sberbank?
Jakou máte zkušenost s touto bankou?
Děkuji za odpověď.
Eva ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
My měli ve sberbank účet a kompletně ho pro jistotu vybrali. Sama o sobě banka funguje dobře, ale je to ruská banka, což při dnešní situaci není vůbec stabilní…jsme opatrní, takže jsme prostředky přesunuli jinam…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Štrumfeta píše:
My měli ve sberbank účet a kompletně ho pro jistotu vybrali. Sama o sobě banka funguje dobře, ale je to ruská banka, což při dnešní situaci není vůbec stabilní…jsme opatrní, takže jsme prostředky přesunuli jinam…
děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, máme. Sice je současná situace trochu problematická, ale banka opravdu šlape jako hodinky. Máme tam vlastního poradce - můžeme se domluvit i na čase po zavíračce pobočky (pracuje déle, takže ta otevíračka nám nesedí, no…). Fakt vycházejí vstříc, nabídli nám bezvadné podmínky a teď s nimi jednáme i o hypo. Jde o to, že díky tomu, jaká je situace, tak se nám to vyplatí, bonitní klienty si hýčkají ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@quickyq píše:
Ano, máme. Sice je současná situace trochu problematická, ale banka opravdu šlape jako hodinky. Máme tam vlastního poradce - můžeme se domluvit i na čase po zavíračce pobočky (pracuje déle, takže ta otevíračka nám nesedí, no…). Fakt vycházejí vstříc, nabídli nám bezvadné podmínky a teď s nimi jednáme i o hypo. Jde o to, že díky tomu, jaká je situace, tak se nám to vyplatí, bonitní klienty si hýčkají
děkuji i Vám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eva 13 Já mám a kdybych u nich neměla úvěr, tak už by mě tam neviděli. Potřebovala jsem refinancovat hypo v 7. měsíci těhotenství a vzhledem k tomu, že jsem u nich měla účet, byla to jediná banka, které mi v té době půjčila. Každopádně poplatky strašný a jednání hrůza (ale to je o lidech). Za mě NEE!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klenice píše:
@Eva 13 Já mám a kdybych u nich neměla úvěr, tak už by mě tam neviděli. Potřebovala jsem refinancovat hypo v 7. měsíci těhotenství a vzhledem k tomu, že jsem u nich měla účet, byla to jediná banka, které mi v té době půjčila. Každopádně poplatky strašný a jednání hrůza (ale to je o lidech). Za mě NEE!
děkuji
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za sebe naopak doporučuji, mám tam spořící účet, jednání na jedničku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@quickyq : a můžu se zeptat, jaký úrok aktuálně (Vám) nabízejí na hypotéce? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vrtacka píše:
@quickyq : a můžu se zeptat, jaký úrok aktuálně (Vám) nabízejí na hypotéce?
Vrtačko, rozlišujte mezi úrokem a úrokovou sazbou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vrtačko, rozlišujte mezi úrokem a úrokovou sazbou
Tak ro normálního člověka v tom nebude rozdíl, ale matematicky vzato úrok je absolutní číslo, kdežto úroková sazba jsou ty procentíčka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji diskuzi, snad někdo přidá zkušenosti. Našla jsem tuhle banku na netu a dost mě zarazilo, že je to ruská banka.. Mám se bát nebo ne?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemělo by to vadit
Ruský je jen vlastník.
Otázkou je, co po nich chcete. Úvěru bych se nebál (když dají dobré podmínky), na vysoké vklady bych byl opatrný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vrtacka Dívala jsem se na spořící účet, mají poměrně dobrou úrokovou sazbu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji - zkušenosti Sberbank z roku 2018/2019? jde mě jen o klasický účet…
- Citovat
- Upravit