Scholaservis kurz

4
10.10.23 18:30

Scholaservis kurz

Dobrý den, hlásím se na kurz asistenta pedagoga v Olomouci, kurz začíná 13.10 2023. Je tady také někdo? Určitě se budu cítit lépe, když najdu nějakého parťáka nebo parťačku :lol:
Už teď mám strach z psaní písemné práce a to ani nic nazačalo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10.10.23 18:53

Ahoj, tak dělám kurz Studium pedagogiky ale u někoho jiného než ty. Začala jsem v září a zkouška bude v dubnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
10.10.23 19:02

@Levandulka41 a jak moc náročné to je? Já to teda mám jen na měsíc a par dní, tak doufám že to nebude nějak těžké aby se to vše stihlo :) A co práce, jak se píše a jaké téma jsi si vybrala, nebo jak to vůbec vše máte? Za každou informaci i radu budu neskutečně vděčná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.23 19:19

@Simona 21 Tak to máte asi úplně ten základní, že? Kolegyně ho má a prý úplně v pohodě. Já to mám náročnější, daleko víc témat, jiná práce a hlavně ta doba trvání 7 měsíců. A vy už máte praxi nebo práci ve školství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
10.10.23 19:50

@Levandulka41 Tak to je jasné, že to nebude tak lehké jako ten můj no.. Myslela jsem, že náročnost je stejná, že musíme prostě umět co je dané nehledně ne délku kurzu.

Dělala jsem v domově důchodců a baví mě práce s lidmi, chtěla jsem si dělat kurz na tohle zaměření, ale poté mi byla nabídnuta možnost práce ve školce. Je to na vesnici kde jsem vyrůstala, chodila do dané školky i školy, takže jsem byla moc ráda. Děti mám ráda, zároveň vím, že tato práce není na nějak dlouhou dobu, teda aspoň ne tady u nás :) Ale na začátek je to skvělá příležitost, lepší než chodit na směny za pas :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze