SCIO přijímačky na VŠ

545
26.9.17 20:14

SCIO prijimacky na VŠ

Zdravím vsechny, tento rok budu maturovat a uvazuji o dalsim studiu, mam vybrane vysoke skoly, kde se prijimacky delaji formou OSP od SCIA. Chci se zeptat, zda s nimi mate zkusenosti, popripade tip kdy nejpozdeji se prihlasit aby byl jeste volny 1.termin ve zvolenem miste konani, u me Ostrava. Predem dekuji za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Waterfall
26.9.17 20:39

Už je to docela doba, co jsem tyto příjmačky dělala, u nás to bylo tak, že se lidi nahlásili na termín a oni podle toho zařizovali budovy. Předpokládám ale, že na stránkách budou instrukce. Navíc SCIO má výhodu toho, že můžeš několikrát, v různé termíny.

Zkušenosti s přípravou mám takové, že jsem měla několikery ukázkové a řešila jsem typy příkladů. Na internetu najdeš dost postupů. Zastávám názor, že kurzy nejsou až tak potřebné, jsou hlavně pro uklidnění.

• Citovat
  • Upravit
20767
26.9.17 21:39

Dělala jsem je, kdy jsem se přihlašovala nevím, už je to pár let… nicméně první pokus dopadl hůř než katastrofálně, takže já bych akorát poradila, nenechat se odradit, pokud to hned nepůjde :kytka: Pak jsem procvičovala testy pořád dokola, byla jsem asi na 3 pokusech a nakonec jsem měla víc než uspokojivý výsledek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
27.9.17 09:09

@radkka @Waterfall takze myslite, ze lepsi je cvicit testy doma :) asi to zkusim tedy takhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
27.9.17 12:32
@Zuuuzaaa122 píše:
@radkka @Waterfall takze myslite, ze lepsi je cvicit testy doma :) asi to zkusim tedy takhle

Mně to stačilo a to první pokus byl fakt strašnej, stydím se ještě teď :oops: Nicméně kurz ti neublíží, nevím, kolik to stojí a jak přístupné to pro tebe je, ale pokud to není problém, můžeš to zkusit :kytka:

Možná ještě někde mám testy, jestli je najdu, pošlu ti to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Waterfall
27.9.17 13:04
@Zuuuzaaa122 píše:
@radkka @Waterfall takze myslite, ze lepsi je cvicit testy doma :) asi to zkusim tedy takhle

Znám pár lidí co ty testy školí a protože jsem nepotřebovala vysvětlovat základní principy, nebylo třeba to navštěvovat. Ideální je si zaškrtnout ty typ co ti dělají problém a pak to s někým probrat, aby ti řekl fígl, jak se takový typ řeší.

Moje výhoda je, že tohle vnímám jako zábavné iq testy, které mi jdou. Ale je to individuální, už jsi se na to koukala? :)

• Citovat
  • Upravit
545
7.10.17 19:56

@radkka to by bylo super :)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.11.20 19:06

Scio - OSP testy

Dobry vecer,
pritel se rozhodl pro studium na VS. Prijimaci rizeni bude na zaklade vysledku ze Scio -OSP testu. Prosim nepodelil by se nekdo o testy z minulych let? Letosni ucebnici i testy dostupne na internetu uz ma projdene, ale jeste by potreboval vice trenovat.

Predem moc dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
13.12.20 18:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
14.12.20 00:28

SCIO testy jsou hrozně těžký.