Screening ve 2. trimestru Fertimed

425
21.12.12 20:42

Screening ve 2. trimestru FERTIMED

Ahoj, jsem objednaná na screening ve 2. trimestru a na echo srdíčka do Olomouce (FERTIMED). Máte některá zkušenost se screeningem na téhle klinice? Všem děkuji za odpověď :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
968
21.12.12 20:45

Ahoj, jojo, byla jsem na echo +screening ve 2 trimestru teď 12.12. :-) Paní doktorka - dětská kardioložka dělala nejprve echo srdíčka a vzápětí jsem šla i k panu doktorovi, který dělal screening ve 2. trimestru. Oba byli naprosto skvělí. Pan doktor popisoval všechny části miminka, a u všeho říkal, jestli je vše v pořádku. Trvalo to chvíli, vzali mě přesně na čas objednání, žádný skluz, nic. Spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
21.12.12 20:48

@MMarcela Tak to je super… Občas jsem tu četla, že v některých zařízeních je to jak na běžícím páse, nic nevysvětlí, spousta maminek byla zklamaná nebo dokonce naštvaná. Už se těším, až mimíska zase uvidím. Snad se nám i potvrdí pohlaví, které nám „věští“ můj gynekolog ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
21.12.12 20:53

Mam stejny zkusenosti.byli tam skveli!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
968

Jojo, pohlaví mi tam taky potvrdili a viděla jsem to tam i sama, nepoznat to, bych byla slepá :-) Já si na ně opravdu nemůžu stěžovat. Byl i manžel a taky všechno na monitoru viděl, doktor akorát mluvil spíš ke mě, ale to mi přišlo v pořádku. A paní doktorka se hodně soustředila, moc nepovídala, hledala případné vady na srdíčku, naštěstí nic nenašla, ale pak až skončila, tak řekla, že je vše OK :-) Tak držím pěstičky, ať Ti to taky dobře dopadne a jsi tam spokojená jako já :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562

Mam stejny zkusenosti.byli tam skveli!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
21.12.12 20:57

Díky :-) věřím, že to bude OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Retronela
13.9.13 11:05

FERTIMED screening

Ahoj, taky jsem byla na vyšetření ve Fertimedu, začala jsem už ultrazvukem v prvním trimestru. Poslali mi zprávu na adresu domů i s termíny dalších vyšetření. Nemusela jsem nic platit, dokonce mají i kávu v čekárně zdarma :)Lékaři super, zůstala jsem tam nakonec i na gynekologii. Pěkný den holky. papa

• Citovat
  • Upravit
1
20.4.15 13:43

screening srdíčka

Ahoj, potřebovala bych asi trochu utěšit…jsem ve 21tt a byla jsem na ultrazvuku kde mi pan doktor naznačil, že se mu něco nelíbí na srdíčku, ale že se na to mrkne zase až půjdu do poradny, jdu tam příští týden a už nemůžu ani spát jakej mám strach…měla jsem všechny možný vyšetření na vrozené vady atd. a všechny dopadli dobře a ted tohle…neměla jste některá z vás taky takový problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
30.4.18 08:40

pokusím se obnovit diskusi

Prosím byl někdo v poslední době na druhém screeningu v olmíku ve fertimedu? zajímalo by mě jstly dělají 3D ultrazvuk automaticky nebo si o něj musím dopředu říct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí