Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, jsem objednaná na screening ve 2. trimestru a na echo srdíčka do Olomouce (FERTIMED). Máte některá zkušenost se screeningem na téhle klinice? Všem děkuji za odpověď ![]()
Ahoj, jojo, byla jsem na echo +screening ve 2 trimestru teď 12.12.
Paní doktorka - dětská kardioložka dělala nejprve echo srdíčka a vzápětí jsem šla i k panu doktorovi, který dělal screening ve 2. trimestru. Oba byli naprosto skvělí. Pan doktor popisoval všechny části miminka, a u všeho říkal, jestli je vše v pořádku. Trvalo to chvíli, vzali mě přesně na čas objednání, žádný skluz, nic. Spokojenost.
@MMarcela Tak to je super… Občas jsem tu četla, že v některých zařízeních je to jak na běžícím páse, nic nevysvětlí, spousta maminek byla zklamaná nebo dokonce naštvaná. Už se těším, až mimíska zase uvidím. Snad se nám i potvrdí pohlaví, které nám „věští“ můj gynekolog ![]()
Jojo, pohlaví mi tam taky potvrdili a viděla jsem to tam i sama, nepoznat to, bych byla slepá
Já si na ně opravdu nemůžu stěžovat. Byl i manžel a taky všechno na monitoru viděl, doktor akorát mluvil spíš ke mě, ale to mi přišlo v pořádku. A paní doktorka se hodně soustředila, moc nepovídala, hledala případné vady na srdíčku, naštěstí nic nenašla, ale pak až skončila, tak řekla, že je vše OK
Tak držím pěstičky, ať Ti to taky dobře dopadne a jsi tam spokojená jako já ![]()
Ahoj, taky jsem byla na vyšetření ve Fertimedu, začala jsem už ultrazvukem v prvním trimestru. Poslali mi zprávu na adresu domů i s termíny dalších vyšetření. Nemusela jsem nic platit, dokonce mají i kávu v čekárně zdarma
Lékaři super, zůstala jsem tam nakonec i na gynekologii. Pěkný den holky. papa
Ahoj, potřebovala bych asi trochu utěšit…jsem ve 21tt a byla jsem na ultrazvuku kde mi pan doktor naznačil, že se mu něco nelíbí na srdíčku, ale že se na to mrkne zase až půjdu do poradny, jdu tam příští týden a už nemůžu ani spát jakej mám strach…měla jsem všechny možný vyšetření na vrozené vady atd. a všechny dopadli dobře a ted tohle…neměla jste některá z vás taky takový problém?
Prosím byl někdo v poslední době na druhém screeningu v olmíku ve fertimedu? zajímalo by mě jstly dělají 3D ultrazvuk automaticky nebo si o něj musím dopředu říct?