Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den,
Chtěla jsem se prosím zeptat, zda máte někdo zkušenost se sedací soupravou značky Lumax? Uvažuji o ni-ceny přijatelné, moderní vzhled a velký výběr potahů. Ale našla jsem rozporuplné reakce - mají strašně moc pochvalných recenzí (-až podezřele moc), ovšem i spoustu negativních komentářů, ať už na neuznání reklamace, prosezeni za dva roky atd. Vím, že je to nábytek z Polska a tak váhám. Mate někdo zkušenost, i po delší době? Případně kde koupit kvalitní sedačku za přijatelnou cenu kolem 40-50 tisíc. Diky
Máme sedačku z Lumax už 3 roky a zatím si nemůžeme stěžovat. I když se na ní válíme dost, tak prosezelá není a pořád vypadá dobře.
Za mě super poměr cena/výkon. Ale je fakt že jsem nemusela řešit žádnou reklamaci a tak, doručeno bylo v pořádku, s manželem jsme ji sestavili a s ničím nebyl problém.
Nepočítám s tím že to bude sedačka na 20 let, sama jsem zvědavá jak dlouho vydrží, ale jak říkám, po 3 letech denního používání stále vypadá skoro jak nová.
Zdravím, nevím jestli je to pro Vás stale aktuální, ale Lumax nebrat…zrovna teď řešíme reklamaci odřené sedačky a jejich postoj to je teda něco…prý si zato můžeme sami…žádná profesionalista co se reklamačního procesu týče, nic. Reklamace vyřízená během 2 hodin, jako když reklamujete rozbalenou sušenku. no síla…určitě to postupujeme dále, ale uvidíme co se bude dít. Tak jen za mě URČITĚ NEBRA! ![]()