Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Koupili jsme novou sedačku, přivezli domů a při rozbalení jsme zjistili, že nám chybí jeden polštář (což bych i přežila), ale hlavně bočnice ![]()
sedačka byla zabalená do tří balíků, ze kterých nešlo poznat co je obsahem, tudíž nebylo možné ji zkontrolovat hned na prodejně…
a teď co s tím? Máte někdo zkušenost s reakcí prodejce? Jak dokážu, že jsem to nikde nezašantročila?
Jedná se o prodejnu Delcon, sedačka je německé výroby
Radu nemám, ale hlavně bych to ještě překontrolovala. my kupovali sedačku ze sconta, chlap už chtěl volat, že chybí 2 polštáře, a já je vzápětí objevila zapnutý dole, jakoby zespoda, tam byl zip, tak jsem ho zahcránila před trapasem ![]()
No, nejlepší je ozvat se okamžitě po rozbalení, prodejce většinou od přepravce ví, kdy sedačku převezmeš, čím dřív se ozveš, tím je to důvěryhodnější.
Pak už záleží na prodejci, čím je menší, tím větší problém je pro něj taková reklamace.
@slavuska1 Prohledali jsme to komlet všechno, fakt to tu není ![]()
@geilens a v současné době se už stává, že je prakticky nemožné objednat chybějící díl, často se chybící součást čehokoli řeší vrácením celé věci a zasláním zcela nového kusu, tak po ní moc nehopsejte ![]()
@Bibi239 No toho se bojím ![]()
Hlavně budu měsíc bez sedačky?! Nehledě na to, že ten převoz není zrovna jednoduchý
Že jsem radši nekoupila nějakou obyč Ikeu fakt ![]()
Takže, výsledek je takový, že jsme sedačku dostali ve třech balících - no a jeden balík (kde měl být právě opěrák a polštář) byl od jiné sedačky, která však má stejné polstrování jako ta naše takže to na pohled nešlo poznat, zjistili jsme to až při komlet složení, kdy na sebe nepasovaly s díly z ostatních balíků ![]()
všem děkuji za rady ![]()