Šedivá postel

• Fotoalbum (25)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1155
1.5.16 11:41

Uzzzzzzzz :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
1.5.16 11:52

@Vlaďka 74 Nemá chybu :palec: a zbytek zdí si myslím šedé, prostě barevně k té tapetě.
Docela ti to závidím :,(, ale přeji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
1.5.16 12:14

Holka zlata moc dekuji :kytka:… zivot se semnou nemazlil, ale kazdy si musi na to sve dno sahnout a me se ted plni muj a deti sen :kytka: 25.5 se mame stehovat
jinak presne jak pises dam tu posledni tapetu na celou stenu nad postel zrcadlo a zbytek uz jen nadech sede… malej ma i bilou postylku( ve ktere nespinka) ale s maminkou v posteli :roll: :D a bile nocni stolky a zavesy atd a bude to dobry :dance: podlaha hnedy vinyl…a ten to rozbije aby to nebyla sedobila kopka :mrgreen: :kytka:

moc ti dekuji jsi zlato a necham si tu nasi diskuzi urcite te jeste oslovim jeste bude orisek kuchyn :nevim: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
1.5.16 12:23

Nekoukej na bordel uz pomalu tridim veci, ale ona neni vubec oskliva kombinace hneda seda vid :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
1.5.16 12:32

Velice ráda :hug: Jj, máš to promyslené perfektně, jsi šikovná maminka a hospodyňka. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
1.5.16 12:36

Na bordel ti kakal bílý tesák :mrgreen: To víš, že je hnědá „změkčovadlo“ šedé, proto jsem ti psala tu kombinaci. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
1.5.16 13:02

@Vlaďka 74 Jinak teda nejsem zastánkyní spaní s dítětem. :( (Krom nemoci :? ) Svého času jsem měla postýlku přiraženou k „letišti“ a dítě bylo na dosah, ale ve svém a bylo mu celkem jedno, kdo ho konejší…, na tomto základě jsem mohla prcka v 8. měsících vypakovat do svého pokojíčku. :D
Až se přestěhujete, jak to uděláš?
Nicméně Vám budu 25.5. držet palečky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
1.5.16 18:40

Nooo doufam a mam naplanovano, ze s prestehovanim pujde k sobe do postylky 8o :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
8.5.16 12:41

@Anturie ahoj, tak mam na tebe prosim prosbu 8o… Mam dnesek na vyber fasady :zed:… Mame hnedou strechu hnedy okna a i ty tramy budou hnedy :think:… Hodim te sem fotku a muj typ? Seda, bila hnedoseda :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
8.5.16 13:02

Dum

Domeneček ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
8.5.16 18:34

@Vlaďka 74 Za mně spíš bílá, hlavně z praktických důvodů, kdykoliv lze opravit… ;)
Vypadá to, že Vás čekají ještě terénní úpravy atd. a nikdy nevíš :think: Třeba, až budete zabydlení a bude vše hotovo, časem, bych zvažovala barevnou variantu. :mavam:

Jo, ještě, čistě šedou asi ne :,(, přijde mi „paneláková“ :oops: Ty jo, těžké rozhodování a co říká manžel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
8.5.16 20:05

@Anturie v žádném případe bílou říka manžel :,( prý právě že to bude furt špinavý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
8.5.16 20:11

@Vlaďka 74 Aha, tak máš výběr jasný :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
26.5.16 00:27

@Vlaďka 74 Hojda, jak? Máte přestěhováno? Myslela jsem na tebe. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
26.5.16 12:18

Holka mame zdrzeni, obkladi zacali delat az v pondeli koupelnu maji to mit v nedeli hotovy, pak vymalovat polozit vinyl a stehujem… Cca 10.6. Nicmene uz volali ze postel mam vyrobenou a uskladnenou :potlesk:… A asi se covece vyprdnu na tapetu a vymaluju jen slabounce sedive a dam bile doplnky???co ty na to??? Nebude to smutny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí