Život v Čakovicích

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1799
27.4.16 17:54

Život v Čakovicích

Příspěvek upraven 02.03.19 v 23:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24107
27.4.16 18:22

@Monik29 nevím jak vše ostatní, ale v Čakovicích je Globus, je sice na kraji, ale dá se tam dojet i MHD. A ano, vím o Tescu expres, takovém tom malém. S ostatním ti neporadím, nebydlím přímo v Čakovicích ale blízko. Jo a jinak je kousek i velké Tesco či Lidl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
27.4.16 18:35

Vůbec to tam neznám, ale pobavilo mě, že tam musí být dobrá veterina, ale praktička by se „jen“ hodila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
27.4.16 19:08

@Monik29 no záleží co od „žití“ požaduješ. Třeba pro mě je tu dost malá vybavenost co se týče pohostinství nebo kam si zajít na drink nebo i jídla s sebou.
Takže za mě vhodný pro rodiny s dětmi a starší lidi, který nechtějí moc často jezdit mimo Čakovice, protože hlavní příjezd do Čako (Cukrovarská ulice) je víceméně ve špičce ucpaná, do toho ještě sem tam vlak, takže ráno busy třeba naberou klidně kolem 10min zpoždění směrem na Letňany hlavně ráno, odpoledne opačný směr.
A co se výletů do okolí týče, tak za mě taky nic moc, placka bez lesa, dobrý na kolo, na brusle Kbelský lesopark a nějaký větší procházky nevím.
Vím o jediný veterině na Cukrovarský ulici (MVDr. Tomáš Šťastný) kousek od Tesca Expres, ale nemám zvíře, takže kvalitu služeb nedokážu posoudit.
Penny tady není, nejbližší je na Proseku, Lidl je mezi Letňanama a Čakovicema (dost daleko od autobusových zastávek, takže lepší autem), v Letňanech je velký Tesco v nákupním centru a na začátku Čakovic je Globus. Takže na malý nákupy cestou domů z práce je fakt asi nejlepší a tobě nejblíž Tesco Expres a na velký nákupy autem Globus.
A s obvoďákem taky neporadím, ale je tu zdravotní středisko http://www.cakovice.cz/…aha-Cakovice

Bydlím tu jen přes 3 roky, ale kdyby tě cokoliv zajímalo, tak napiš klidně SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1799
27.4.16 19:27

...

Příspěvek upraven 02.03.19 v 23:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1799
27.4.16 19:57

...

Příspěvek upraven 02.03.19 v 23:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
27.4.16 20:11

@Monik29 tak na krátký procházky je fajn park u Čakovického zámku, tam je to hezký. Upřímně moc prochozený Čakovice nemám, přestěhovala jsem se sem kvůli práci, abych to měla blíž takže moc času jsem tu vlastně nestrávila :) já tím že mám auto, tak i ty nákupy nejsou problém. Teď budu mít prcka, takže budu prozkoumávat víc, ale jinaky upřímně pro mladýho člověka bez závazků je tu docela nuda, dokud teda nemáš opravdu ráda klid :mrgreen: a za zábavou musíš prostě mimo Čakovice, ale zase se mi líbí, že sem z centra jezdí přímej noční bus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
27.4.16 20:39

Cely život si preju bydlet v Cakovicich…trosku závidím :) Ja tam v podstatě vyrostla, i kdyz jsem tam nebydlela. Od 6 let jsem chodila do umělecké školy hned na náměstí a později jsem tam začala chodit i na gympl, co je hned u kostelika. Ja to tam miluju! Ten park u zámečku je ted fakt krasne udělaný a podle me se tam da strávit hodne času. Je tam moc hezké hřiště pro deti a dcera tam ocení hlavně plno kačen :) my jsme s mamkou chodili vzdy koukat na vláčky a nebo to prošly ke koupališti a pak kolem běžeckýho stadionu…jinak vím jen o Tescu a o Globusu, ten je kousek autobusem…chodila jsem tam spis do samosky, pekárny, cukrárny a tak…moc jsem neporadila, co? :D Omlouvám se, nějak jsem si zavzpominala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
27.4.16 20:41

Je tam super koupaliště, ale jinak pro mě na žití neee - bydlí tam tchýně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1799
27.4.16 20:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
27.4.16 20:53

Trochu zapadákov, je to už hodně daleko z Prahy. Z jedné strany betonárka a drtička odpadů, z druhé Baumit. Teď tam roste obrovské sídliště nových bytů, vizuálně jak panelákové sídliště. Na všechny nákupy je třeba někam jezdit - bez auta skoro nepoužitelné. Chvíli jsme o tom uvažovali skrze cenu, ale za podobnou se dá najít něco blíž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1799
27.4.16 20:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1799
27.4.16 20:57

Příspěvek upraven 02.03.19 v 23:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1799
27.4.16 21:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
27.4.16 21:09

@Monik29 tak záleží, každý má jiné představy - co třeba Modřany? Uhřiněves mi taky nepřijde špatná. Nás snad nejvíc odradilo to procházení mezi vysokými věžáky (byť novostavba). Ještě je nahňácali co nejvíc k sobě, to i klasické panelákové sídliště má víc prostoru.

Kvalitu těch novostaveb nemůžu hodnotit, ale je jasné, že to vše prodávají v tom nejhorším možném standardu a vše, co bys chtěla jinak, je za těžký příplatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí