Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@petruše33 no nevím co je na něm super, když je hezky tak je tam tolik lidí, že i ten bazén je úplně plnej lidí, voda studená jak blázen a upřímně koncentrace tmavších spoluobčanů mi taky moc nevyhovuje… ![]()
@EmmaAnna to si pleteš s Letňanama, té části se říká Staré Letňany. V Čakovicích se moc už nestaví a nevím jaký jsou územní plány na další výstavbu.
@Monik29 Tak to budete spokojené
a určitě vychytáte ty nákupy a doktory a určitě se vám bude hezky bydlet ![]()
@Tess 85 tak jánevím, ale to sídliště se jmenuje Čakovický park a určitě je v Čakovicích ![]()
@Monik29 zkus se mrknout fakt na ty Modřany…to je krásný prostředí, dobrá dostupnost, ceny nejsou o tolik vyšší. Ještě ďáblice jsou prima ![]()
Příspěvek upraven 27.04.16 v 21:54
@Monik29 jo na tu jsme zapomněla, ubytovna a večer docela existence okolo ![]()
@EmmaAnna v Čakovickém parku ještě pár domů staví, ale asi už tam toho moc nebude, už teď je tam to nové sídliště dost rozlehlé.
@Tess 85 a mezi Starými Letňany a Čakovicemi se staví o sto šest, když jedu vždy okolo, tak jen zírám, si tam pamatuju jen pole a zahrádky. Jinak u Lidlu snad staví bus 158.
A kousek od bus zastávky Fryčovická je Albert a Penny je kousek od zastávky Tupolevova. Letňany mají těch obchodů dost oproti Čako.
@EmmaAnna tak to jo, já tam byla jen jednou a nepřišlo mi to tak obrovský. Hlavně to je ale za zámkem a cukrovarem, na opačný straně než bude slečna bydlet, takže ji to trápit nemusí a pokud jich není víc, tak betonárka je i za Starýma Letňanama a tam jsou opravdu vysoký bytovky (12 pater), to snad v Čakovickým parku není. A Starý Letňany se pořád intenzivně rozšiřují.
@Monik29 popravdě nevím jak v těch starších bytovkách okolo ulice U Stadionu. Já občas nějaký zahlínu, ale v létě se to stahuje do toho koupaliště. Upřímně mi to přijde jako takový koupaliště pro socky, když jsem občas viděla co za skupinky tam jezdí
Já tam osobně byla jen jednou.
A ubytoven je tam bohužel víc, ale v u náměstí není myslím žádná. Nejbližší by měla být u konečný autobusů zastávka Čakovice, pak v areálu Cukrovaru a u Globusu… to jsou všechny o kterých vím, já maximálně kolem nich projíždím busem, takže jestli se tam shrocujou socky a dělají bordel nevím. Občas busem jezdí socky nebo cizojazyční dělníci co tam vystupují.
@nesssinka jenže to jsou všechno Letňany, slečna asi měla na mysli obchody přímo v Čakovicích. A Lidl je víceméně přesně mezi Fryčovickou a Trutnovskou. A od Trutnovský tam nevede přímo podél silnice chodník, takže by se to muselo nějak obcházet ![]()
@Monik29 cihla asi nemusí být špatná, když to není na sídlišti
no jinak s tím hledáním bytu je to fakt boj, my hledali dva roky (!), než přišlo něco přijatelného
@Tess 85 u Lidlu je zastavka Krausova, tak se tam da normalne dojit. A pokud Cakovicky nechteji jen do Globusu, tak popojet o dve stanice dal do Letnan uz neni takovy problem.
@Monik29 píše:
Jsem ráda, že pobaviloAle já už k doktorům chodím jen povinně (jeden rok mi vyšlo přesných 100 návštěv) a u praktičky jsem nebyla dva roky. Mám 5 morčisek a výbornou Veterinářku, která se v hlodavcích vyzná, takže z toho jsem prostě špatná. Bohužel bytů je málo a jsou teď drahé…
5 morčátek? To je krásné!
Výborná " hlodavčí" pí.dr.je MUDr. Tesařová z Viavet na Proseku. Sjíždí se k ní chlupatí pacienti z okolí.