Život v Čakovicích

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1240
27.4.16 21:21

@petruše33 no nevím co je na něm super, když je hezky tak je tam tolik lidí, že i ten bazén je úplně plnej lidí, voda studená jak blázen a upřímně koncentrace tmavších spoluobčanů mi taky moc nevyhovuje… :nevim:
@EmmaAnna to si pleteš s Letňanama, té části se říká Staré Letňany. V Čakovicích se moc už nestaví a nevím jaký jsou územní plány na další výstavbu.
@Monik29 Tak to budete spokojené :kytka: a určitě vychytáte ty nákupy a doktory a určitě se vám bude hezky bydlet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1799
27.4.16 21:23

Příspěvek upraven 02.03.19 v 23:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1799
27.4.16 21:47

Příspěvek upraven 02.03.19 v 23:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
27.4.16 21:50

@Tess 85 tak jánevím, ale to sídliště se jmenuje Čakovický park a určitě je v Čakovicích :nevim:

@Monik29 zkus se mrknout fakt na ty Modřany…to je krásný prostředí, dobrá dostupnost, ceny nejsou o tolik vyšší. Ještě ďáblice jsou prima :)

Příspěvek upraven 27.04.16 v 21:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
27.4.16 21:50

@Monik29 jo na tu jsme zapomněla, ubytovna a večer docela existence okolo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1799
27.4.16 21:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1799
27.4.16 22:02

...

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14016
27.4.16 22:06

@EmmaAnna v Čakovickém parku ještě pár domů staví, ale asi už tam toho moc nebude, už teď je tam to nové sídliště dost rozlehlé.

@Tess 85 a mezi Starými Letňany a Čakovicemi se staví o sto šest, když jedu vždy okolo, tak jen zírám, si tam pamatuju jen pole a zahrádky. Jinak u Lidlu snad staví bus 158.
A kousek od bus zastávky Fryčovická je Albert a Penny je kousek od zastávky Tupolevova. Letňany mají těch obchodů dost oproti Čako.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
27.4.16 23:26

@EmmaAnna tak to jo, já tam byla jen jednou a nepřišlo mi to tak obrovský. Hlavně to je ale za zámkem a cukrovarem, na opačný straně než bude slečna bydlet, takže ji to trápit nemusí a pokud jich není víc, tak betonárka je i za Starýma Letňanama a tam jsou opravdu vysoký bytovky (12 pater), to snad v Čakovickým parku není. A Starý Letňany se pořád intenzivně rozšiřují.
@Monik29 popravdě nevím jak v těch starších bytovkách okolo ulice U Stadionu. Já občas nějaký zahlínu, ale v létě se to stahuje do toho koupaliště. Upřímně mi to přijde jako takový koupaliště pro socky, když jsem občas viděla co za skupinky tam jezdí :nevim: Já tam osobně byla jen jednou.
A ubytoven je tam bohužel víc, ale v u náměstí není myslím žádná. Nejbližší by měla být u konečný autobusů zastávka Čakovice, pak v areálu Cukrovaru a u Globusu… to jsou všechny o kterých vím, já maximálně kolem nich projíždím busem, takže jestli se tam shrocujou socky a dělají bordel nevím. Občas busem jezdí socky nebo cizojazyční dělníci co tam vystupují.
@nesssinka jenže to jsou všechno Letňany, slečna asi měla na mysli obchody přímo v Čakovicích. A Lidl je víceméně přesně mezi Fryčovickou a Trutnovskou. A od Trutnovský tam nevede přímo podél silnice chodník, takže by se to muselo nějak obcházet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
28.4.16 07:26

@Monik29 cihla asi nemusí být špatná, když to není na sídlišti

no jinak s tím hledáním bytu je to fakt boj, my hledali dva roky (!), než přišlo něco přijatelného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14016
28.4.16 08:31

@Tess 85 u Lidlu je zastavka Krausova, tak se tam da normalne dojit. A pokud Cakovicky nechteji jen do Globusu, tak popojet o dve stanice dal do Letnan uz neni takovy problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1799
15.5.16 11:47

...

Příspěvek upraven 02.03.19 v 23:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.5.16 11:53
@Monik29 píše:
Jsem ráda, že pobavilo :) Ale já už k doktorům chodím jen povinně (jeden rok mi vyšlo přesných 100 návštěv) a u praktičky jsem nebyla dva roky. Mám 5 morčisek a výbornou Veterinářku, která se v hlodavcích vyzná, takže z toho jsem prostě špatná. Bohužel bytů je málo a jsou teď drahé…

5 morčátek? To je krásné! :kytka: Výborná " hlodavčí" pí.dr.je MUDr. Tesařová z Viavet na Proseku. Sjíždí se k ní chlupatí pacienti z okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí