Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, mám dotaz…jsem 22DC a asi 7-8 DPO a bolí mě podbřišek, včera červený výtok, krev na papíře a dnes už zase nic, stalo se vám to některé? Děkuji
@svetlac píše:
Ahoj holky, mám dotaz…jsem 22DC a asi 7-8 DPO a bolí mě podbřišek, včera červený výtok, krev na papíře a dnes už zase nic, stalo se vám to některé? Děkuji
jo, ale protože jsem pracovala s těžkými břemeny, šla jsem hned k dr. a vysloužila si nemocenskou. Vrátila se po 12 tt i s papírem, že nelze tahat těžká břemena. Nemocenská byla spíš pro klid mé duše.
Muže to být nidace nebo jen praskla cevka. Test bych zkusila až tak 12dpo
Já jsem od září na neschopence se zánětem šlach, takže tahání těžkých věci se mě teď netýká
@svetlac píše:
Já jsem od září na neschopence se zánětem šlach, takže tahání těžkých věci se mě teď netýká
tak počkat a testovat až pak.
Mi třeba test ukázal 2 // až někdy po 8tt, takže tak.
Jj, díky, zkusím to, ale bojím se, je mi už 36 let, dřív jsem kvůli vážné nemoci nemohla, teď to zkoušíme, i když přítel pořád tvrdí, že je neplodný, jenom proto, že to nevyjde hned ![]()
@svetlac stejně Ti nezbyde nic jiného než čekat, ještě bys mohla zajít jako samoplátce na krev
Já počkám, jsem druhý den po obstřiku, takže teď nechci jehlu ani vidět ![]()
@svetlac píše:
Já počkám, jsem druhý den po obstřiku, takže teď nechci jehlu ani vidět
V tom případě čekat ![]()
Jo a kouká se na bt, tu jsem měla 5 DPO 36,9 6DPO 36,5 a 7 den 36,7
No, menses jsem teď měla naposled v listopadu, k tomu se mi objevila bulka v pravém prsu nad dvorcem ![]()