Sen o modlitbě v kostele
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Možná touha tvé duše po něčem duchovním, touha po vyšších světech, potřeba ukotvení a po duchovních prožitcích. Na takové „volání“ bych se zamyslela nad sebou, jestli mi nechybí víra, případně jestli jsem od víry neodpadla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Ahoj,
jsi věřící? Nedívala jsi se, nečetla nebo prostě nezaobírala jsi se včera něčím duchovním?
Možná je to něco, co jsi delší dobu odkládala a tak si tě to volá, možná je to reakce na to co jsi zažívala včera… možná je to odpověď na nějaké tvé otázky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chs.jasmin píše: Více
Ano věřící jsem… nedívala jsem se na nic takového, ani nebylo nic významného ten den před, ale mám dlouhodobě těžké období.
- Citovat
- Upravit
Může to být jenom tvůj podvědomí, jak zpracovává tvoje myšlenky nebo emoce. Sny o kostelech nebo náboženských postavách můžou znamenat hledání klidu, útěchy nebo duchovního vedení. Ale taky to může být prostě zajímavá kombinace toho, co jsi viděla nebo slyšela nedávno.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, je to spíš pro někoho komu se to zdálo nebo má nějaké zkušenosti ohledně snů… zdálo se mi, že jsem vešla do krásného kostela a začala se modlit při oltáři, viděla sem i Ježíše a pannu Marii.Ma někdo zkušenosti s významem?