Sen o potratu

Anonymní
19.4.14 23:25

sen o potratu

Ahojky přesne před rokem jsem přišla o miminko 14tt dnes se mi zdal sen že jsem potratila a podivala se na plod, nevite ci to může znamenat? Vůbec jsem na to nemyslela.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36504
19.4.14 23:38

Nic, vůbec nic.Jen se Ti zdálo o něčem, co má mozek uloženo v podvědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7989
19.4.14 23:39

Ahoj, určitě pracuje podvědomí. Nic to neznamená, možná tichá vzpomínka, život jde dál, drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.14 23:42

Děkuju ta myšlenka že jsem ho už mohla mit ;-/.až po tom snů se vše vrací. děkuju

• Citovat
  • Upravit
36504
19.4.14 23:45

Někdy se člověku v noci melou v kebuli takový věci, že zůstává rozum stát. A mele se tam jen to, co jsme někdy prožili, viděli, vnímali. Je to odraz nejhlubšího nitra.Jak říkal S. Freud, sny jsou královskou cestou do nevědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
20.4.14 00:51

Podvědomí, buď v klidu. U prvního těhu se mi sen zdál, a potratila sem. U dalších dvě těhu se mi zdáp taky, ze strachu, a donosila jsem zdravé děti. Ale strach to nahnalo, pak jsem volala k dr. a vymyslela si problém, aby mě vzal na uz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
20.4.14 04:08
@Anonymní píše:
Ahojky přesne před rokem jsem přišla o miminko 14tt dnes se mi zdal sen že jsem potratila a podivala se na plod, nevite ci to může znamenat? Vůbec jsem na to nemyslela.

a ani nemyslete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
20.4.14 07:57

Muze to byt signal, ze to proste nemas v sobe poresene. To jsou ti strasaci ve skrini.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
20.4.14 08:28

Myslím, že to nic neznamená, jen vzpomínka, neboj se

• Citovat
  • Upravit
36504
20.4.14 08:46
@MarkétkaBeruška píše:
Myslím, že to nic neznamená, jen vzpomínka, neboj se

Přesně. Někde hluboko v mozku to je uloženo a občas to vyleze na povrch.Nic to neznamená, nic z toho nevyvozuj a mysli na lepší budoucnost. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat