Sen o vymítání satana
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Sen o satanovi
Holky, asi je to kravina, ale i tak, proč to nenapsat že… Dnes jsem měla tak hnusný sen, zdálo se mi že jsem měla roztažené ruce a na svou babinu jsem křičela zbavuji tě satana, zbavuji tě satana… zbudila mě husina na nohách a strach. (Jinak s babinou nemáme nějaký srdečný vstah, hodně ublížila a hodně zlého udělala mým rodičům, ale mě ne. Jen se vždy tak zle dívá, nebo nikdy se nepodívá do očí, ale moje děti třeba miluje).
Mohlo to něco znamenat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja verim, ze to byl silny zazitek, ale to nekdy sny byvaji. Nas rodinny znamy rikal, ze sny patri nocim a ve dne by se s nimi nemel clovek (pokud mozno) zabyvat.
A jen jsem si uvedomila, ze se mi dneska zdalo o skvelym sexu s nekym z minula. A taky kvuli tomu vseho nenecham a nepobezim za nim
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@santape - no, já bych to tipla na jakési usmíření? Rodiče jí neměli rádi (satan byla pro ně) a ty už s ní nemáš problém? Znáš jí i z jiný stránky, než z hnusný a tak jí vlastně zbavuješ satana? Odpustilas jí to za rodiče ty, když to oni nesvedli…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gregory píše:
Ja verim, ze to byl silny zazitek, ale to nekdy sny byvaji. Nas rodinny znamy rikal, ze sny patri nocim a ve dne by se s nimi nemel clovek (pokud mozno) zabyvat.
A jen jsem si uvedomila, ze se mi dneska zdalo o skvelym sexu s nekym z minula. A taky kvuli tomu vseho nenecham a nepobezim za nim.
Jo, však v pohodě, já se z toho nehroutím. A že bych řešila denně svůj sen, to taky ne, neboj
. Ale bylo to fakt tak silné, úplně mě ta husina vzbudila.Ale v klidu… jsem si říkala, je tu plno odbornic na ezoteriku, třeba jsem babi poslala pozitivní energiii
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Takyjedna píše:
@santape - no, já bych to tipla na jakési usmíření? Rodiče jí neměli rádi (satan byla pro ně) a ty už s ní nemáš problém? Znáš jí i z jiný stránky, než z hnusný a tak jí vlastně zbavuješ satana? Odpustilas jí to za rodiče ty, když to oni nesvedli…
Nemám k ní vřelý vstah, jsem člověk který těžko odpouští - např. to, že nám proklela barák, když do něj vstoupila, naši ho sami s velkou dřinou postavili…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@santape píše:
Nemám k ní vřelý vstah, jsem člověk který těžko odpouští - např. to, že nám proklela barák, když do něj vstoupila, naši ho sami s velkou dřinou postavili…
Tak asi právě proto? Nevědomí vyrovnává…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Takyjedna souhlasím první, co mě napadlo je, že bys ji měla odpustit a tvé podvědomí ti to takto dává najevo. Negativní vztah ke komukoliv je velmi svazující a táhne lidi k zemi, brzdí je.Zkus zapřemýšlet a možná to s trochou dobré vůle půjde. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mi se zdáva o těhotenství, o dítěti a těhotna nejsem ani neveřím, že někdy ještě budu, je to jen sen, neboj.
- Citovat
- Upravit
@santape no já nejsem extra věštec ale podle mě to může znamenat třeba nějaké nedořešené vztahy rúzné konflikty mezi vámi proč se nikdy nepodívá do očí asi bych to řešila s ní promluvila bych si mě se zdálo něco podobného o mojí babičce nebylo to nic extrémního ani o satanovi po vzájemném usmíření zmizely i mé sny o nich ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím,
Popravdě čistě teoreticky by to něco znamenat mohlo, ale to těžko říci s takle malím množstvím informací.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit