Servis24 účet v minusu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
158
26.7.15 08:21

Servis24 ucet v minusu

Ahojky,
mam SERVIS24 asi 4roky a ted jsem zjistila ze jsem v minusu a to mi jeste na konci mesice budou odecitat mesicni poplatky :zed: chci se zeptat do kolika max minusu muzu jit? Budu za to platit „pokutu“? Penize bych mela dostat az 6.8. Diky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6865
26.7.15 08:32

@paoline už ti to povolí jenom mínus za ty poplatky, žádná jiná platba se nestrhne. Bude ti to psát nějaké nesmysly po přihlášení, ale pokud ti příjdou normálně peníze a ty se dostaneš do plusu, budou ti strhnuty desítky korun, mi většinou kolem 50,– a to mám ještě kontokorent.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
26.7.15 08:37

Až ti tam peníze přijdou, tak se to vyrovná. Poplatky si strhnou a připíše ti to další mínus. Kdybys tam peníze nedodala, budou tě kontaktovat písemně.

• Citovat
  • Upravit
6021
26.7.15 10:10

Hlavně bych doporučovala, aby sis zjistila, za jak dlouho banka posílá upomínku. Protože ta obvykle bývá v bankách celkem napálená, v řádech stokorun. Takže bys to měla splatit do té doby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
26.7.15 10:28
@Modesta píše:
Hlavně bych doporučovala, aby sis zjistila, za jak dlouho banka posílá upomínku. Protože ta obvykle bývá v bankách celkem napálená, v řádech stokorun. Takže bys to měla splatit do té doby.

Myslím, že to ČS napíše hned po přihlášení do systému, do kdy tam ty peníze mají být :think:

• Citovat
  • Upravit
6021
26.7.15 11:08

@RadkaCh

aha, to jsem nevěděla - tím lépe pro zakladatelku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
26.7.15 21:44

Hlavne si ted banka Cs pocita pokuty je to 300kc za to ze je to v minusu, a u era banka jsem svoji chybou dostala pokutu 500kc a zablokovani karty na 3 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat