Servis24 účet v minusu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Servis24 ucet v minusu
Ahojky,
mam SERVIS24 asi 4roky a ted jsem zjistila ze jsem v minusu a to mi jeste na konci mesice budou odecitat mesicni poplatky
chci se zeptat do kolika max minusu muzu jit? Budu za to platit „pokutu“? Penize bych mela dostat az 6.8. Diky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@paoline už ti to povolí jenom mínus za ty poplatky, žádná jiná platba se nestrhne. Bude ti to psát nějaké nesmysly po přihlášení, ale pokud ti příjdou normálně peníze a ty se dostaneš do plusu, budou ti strhnuty desítky korun, mi většinou kolem 50,– a to mám ještě kontokorent.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Až ti tam peníze přijdou, tak se to vyrovná. Poplatky si strhnou a připíše ti to další mínus. Kdybys tam peníze nedodala, budou tě kontaktovat písemně.
- Citovat
- Upravit
Hlavně bych doporučovala, aby sis zjistila, za jak dlouho banka posílá upomínku. Protože ta obvykle bývá v bankách celkem napálená, v řádech stokorun. Takže bys to měla splatit do té doby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Modesta píše:
Hlavně bych doporučovala, aby sis zjistila, za jak dlouho banka posílá upomínku. Protože ta obvykle bývá v bankách celkem napálená, v řádech stokorun. Takže bys to měla splatit do té doby.
Myslím, že to ČS napíše hned po přihlášení do systému, do kdy tam ty peníze mají být ![]()
- Citovat
- Upravit
Hlavne si ted banka Cs pocita pokuty je to 300kc za to ze je to v minusu, a u era banka jsem svoji chybou dostala pokutu 500kc a zablokovani karty na 3 dny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit